vrijdag 1 januari 2016

3085



*
Vrijdag 1 januari 2016
Vorstmaand
Zon 8u45-16u47
Nieuwjaarsdag
H Maria, de Moeder Gods
Tussen het nieuwe jaar en het oude vervriest ons gat van de koude
*
“Das Ewig Weibliche’ waarop – in alle eeuwigheid - toch de wereld draait, wordt in de persoon van de Moeder Gods alleen gevierd in de Rooms Katholieke Kerk. Waardoor alle Vrouwen  a.h.w. gesublimeerd worden. De Islam daarentegen herleidde ze tot matrassen of wegwerpartikelen uit een grootwarenhuis, en dat is inderdaad een cultuur-bepalend verschil.
Alleen in Duitsland handelt men alsof er geen verschil zou zijn. Precies nog maar eens Duitsland als motor van de Verenigde Europese Nazies.
‘Geniet ervan’ op deze 1ste dag van het Nieuwe Jaar.
.
Heil en zegen       op al Uw wegen….

*
3085 - LA MÄRKALINA HEEFT ES GESCHAFFT.
 DE MAAT IS VOL.

*
.

*

INLEIDING / KENNISMAKING
*
Merkel, (Märkel?) heeft als kind waarschijnlijk nooit met de märklin-treintjes gespeeld, anders zou ze weten dat die sporen altijd in een cirkel moeten gemonteerd zijn. En dat rondjes draaien bijgevolg nooit ergens naartoe leiden. Tenzij ergens onderweg de stroom uitvalt. Neen, van symboliek heeft dat mens geen kaas gegeten!
“Wees Vlaming dien God U Vlaming schiep”.
Weeral een ‘item’ die mag afgevoerd worden, want niet meer van toepassing in de Nieuwe Wereld Orde, waar alle mensen aan elkaar gelijk moeten zijn. Liefst zelfs zonder anatomische verschillen. Zodat ze er uit zien als eenheidsworsten.
Het ideaal zou zijn, dat er in onze straten naast de inlandse politie, ook een sharia politieleger op de been wordt gebracht. Elk van hen vat zijn eigen criminelen aan, maar moeit zich niet met de criminelen van de andere obediëntie. Ook zouden al die vele verschillende dialect-moedertalen dringend moeten vervangen worden door een bepaalde soort tweetaligheid, die over de gehele wereld dezelfde is: overhands een woord Amerikaans en een woord Arabiers. Op pare dagen eerst het Amerikaans en vervolgens het volgende woord in ‘t Arabiers, en op on-even dagen het omgekeerde.
Een beetje lastig in ’t begin, maar met een beetje goede wil, went dat wel. Te noteren: ’t zijn weer de Moslims die de zwaarste inspanning moeten leveren, want zij lezen achterste voor en van rechts naar links.
Doet men dat niet, dan vervalt men in dezelfde fout als de inwoners van Babel, die allemaal samen een toren wilden bouwen die tot in de Hemel zou reiken. Maar zie, na een paar verdiepingen al, gaven ze het op, want ze verstonden elkaar niet meer.
Een waar gebeurd verhaal uit de Christelijke Bijbel, die door Volkskenners van het niveau van Merkel minachtend terzijde wordt geschoven. Nogal wiedes! Hadden ze toen maar een eenheidstaal gehad, en een gehersenspoelde Pers, dan zou er niets gebeurd zijn. En waren die Babbelaars nu al vele generaties ver woonachtig in de Heel.
*
Kortom, in tegenstelling met haar Voorganger A.H., wil de huidige Bondskanselierster het Herenvolk-gevoel met zoveel mogelijk mensen delen. Ze wil dat we allemaal übermenschen worden. Want dan zijn er nergens nog ‘Untermenschen’ om te verbranden en op te stoken.
Het is eens een andere manier om aan de Macht te komen….
*

*
MIDDENSTUK / KAPSTOK

.
*
MERKEL IN NIEUWJAARSTOESPRAAK: DUITSERS MOETEN DUITS-ZIJN NIET ALLEEN VOOR ZICHZELF OPEISEN
*
Zoals niet anders te verwachten was, heeft de Duitse bondskanselier in haar Nieuwjaarstoespraak al diegenen die haar onbeschrijfelijke politiek van massa-immigratie van cultuur-vreemde mensen naar Duitsland niet bejubelt als buitenlander-haters belastert. “Het komt er op aan niet diegenen te volgen die met kilte of zelfs haat in hun hart een Duits-zijn alleen voor zichzelf opeisen en anderen willen buitensluiten”, zei ze in haar vooraf gepubliceerde Nieuwjaarstoespraak, die vandaag zal worden uitgezonden en voor het eerst online van Arabische ondertiteling is voorzien.
Een land zou nog altijd van gelukte (!) immigratie geprofiteerd hebben, zei Merkel. “Juist aangepakt, is ook de actuele grote taak van de immigratie en integratie van zoveel mensen een kans voor morgen.” En verder: “Dat zal tijd, kracht en geld kosten – juist met het oog op de zo belangrijke taak van de integratie van diegenen die hier definitief zullen blijven.” PI vindt: Voor 2016 geldt meer dan ooit – Merkel moet weg!
ron:
www.pi-news.net
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)


*
UIT LIJDING
*
Er zal dus blijkbaar niet rap meer ‘gegen Engeland gefahren’ worden. Zou ook nooit mogen van de Rijke Oom in Amerika. Van direct zou Duitsland afgegrendeld worden, zodat geen enkele U-Boot nog zou kunnen uitvaren.
Integendeel. De Duitse oorlogshavens zouden al rap vol liggen met van die grote gele submarines, waar de Muzelman bemanning feestelijk zou kunnen verbroederen met de aldaar verblijvende Deutsche Frauleinekens. Vrouwen die in de handen vallen van Jihadisten blijken tot 40 keer per dag te worden ‘bediend’.
‘Bedienen’ is een term uit de Vlaamse veehouderij voor de landbouwers die een meer beschaafde taal willen gebruiken voor het in standhouden van hun veestapel. Hollanders doen hetzelfde, maar dan van uit de keuken.
*
Neen? Als Merkel de Schepping wil verbeteren, dan zal ze heel wat vroeger moeten opstaan. Gewoon omdat een volk zich niet laat monteren als een Märklin-speelgoed treintje.
*
*
PS
Dat dit deel van haar benadering van de zondvloed die ze zelf heeft gewild, er ver over was, moge blijken dat de Nieuwslezer op TV dit standpunt niet durfde herhalen. Mutti zit inderdaad op… een dood spoor.
*

*


Geen opmerkingen: