donderdag 31 december 2015

3084



*
3084 - HET JAAR BEGINT AL GOED

*
.

*

INLEIDING / KENNISMAKING

Goed om weten. Vandaag, Donderdag 31 December, de laatste dag van het jaar O.H. 2015 is stralend begonnen. En dat venijnig vlaagje wind af en toe  - bij tussenposen – ijzige Noorderwind, tja, dat zal dan wel een voorsmaakje zijn van wat ons te wachten staat. De vroege kwetterende merel die zich even laat horen heel in de verte, bevestigt als het ware dit samengaan van Goed en Kwaad.
Het Beest, het Kwaad, heeft dus voor altijd zijn intrede gedaan in onze geschokte samenleving. Geen Inquisitie meer, noch Godsdienstoorlogen of Lutherse dwarsliggers. De woelige zee is tot rust gekomen. En dus varen er kapers op de kust…..
Maar de thuisvloot geeft… niet thuis. Ze haalt integendeel de kapers binnen met ongelofelijke aantallen.
*


MIDDENSTUK / KAPSTOK
*
DUS TOCH: GAUCK EN MERKEL IN HET ARABISCH
*
We hadden al zo´n vermoeden: Het “voorstel” – of laten we liever zeggen de eis – van de “integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Aydan Özoğuz (SPD), werd onmiddellijk ingevoerd: de nieuwjaarstoespraak van de Duitse bondskanselier Merkel (CDU) zal deze keer met Arabische ondertiteling te zien zijn.
Zoals het ZDF woensdag in Mainz meedeelde, zal de toespraak korte tijd na uitzending op tv, oudejaarsavond om 19.15 uur met ondertiteling op internet te bekijken zijn. Daarmee zou het ZDF “mogelijk veel gevluchte mensen willen bereiken”, verklaarde de zender. De nieuwjaarstoespraak met buitenlandse ondertitelingen zouden op “arabic.ZDF.de” te bekijken zijn.

Ook de kersttoespraak van de Duitse president Joachim Gauck zou al beschikbaar zijn met Arabische ondertiteling. Vermoedelijk zal de Arabische ondertiteling volgend jaar dan niet achteraf op internet, maar ook live op tv kunnen worden gelezen. Wedden!?
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*
UIT LIJDING
*
Miljoenen avonturiers, waaronder enkele  oorlogs-vluchtelingen als alibi, is dat gastvrijheid of organisatie van een volksverhuizing? Die verloopt – eigen aan het opzet – in den beginne natuurlijk zonder veel brokken te maken. Maar eenmaal ‘gesetteld’, en vooral na de nodige ‘familie’ herenigingen, 4 à 6 nieuwe gelukzoekers per “vluchteling”, gaan de poppetjes aan het dansen.
Besmettelijke ziekten, te veel om opgesomd te worden, moeten eerst overwonnen worden, de bijstandskassen leeg gevreten, de moederhuizen op volle toeren: de laatste druppels bloed moeten er eerst uitgeperst worden, en dan beginnen de eisen. De Slimsten zijn in de politiek gestapt, ze zijn zelfs Burgemeesters geworden in onze steden en dorpen. Ze vatten de macht en willen allemaal leven in een Dar-al-Islam. Want alleen dan is er ‘wrede’
Zij zijn georganiseerd, verdringen onze zeden, onze gewoonten. Ze maken andere wetten en schaffen de onze af.
Met een beetje chance zullen hun Arabische toespraken op de TV nog een tijdje ondertiteld worden in de taal van het land…
En na hoogstens een of twee generaties, is Europa klaar om de aansluiting te vragen bij het Wereldkalifaat der Islam….
Is het dat wat we willen? Indien ja, dan graag bevestiging in het stemhokje???
*

*

Geen opmerkingen: