woensdag 30 december 2015

3080



*
3080 – TERREUR, PARIJSE MODE EN REGEN DRUPPEN UIT TOT IN BRUXELLABAD

*
.

*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
Oef! Dank zij onze onvolprezen Staatsvuiligheid zullen in Bruxellabad, de hoofdstad van het SS-Jihadisme van Europa, niet een slachtoffer vallen van om het even welke ‘terreurdaad’.
Dat zoiets geen gewone alledaagse ‘terreurdaad’ had geweest, maar het begin van een gewone Islamitische aanvalsoorlog, mag vooral niet geweten zijn. Al is dat futiele onderscheid van niet het minste belang, die voor de laatste keer in zijn ondermaans bestaan, de kreet hoort dat Allah de Grootste heeft.
Zou men er nu eindelijk aan beginnen denken zijn om te overwegen of er eventueel, heel eventueel kan aan gedacht worden om een begin te maken aan het sluiten van hun ‘gebedshuizen’?  Of beter, aan het leegmaken van onze ‘Hotels van Bewaring’ van alle in die ‘godsdienstige’ richting scheef gegroeide criminelen? Gewoon droppen in de sloppen van hun oorspronkelijke thuislanden, liefst, ten titel van inlichting, met op de rug samengesnoerde armen en benen. Later volgt dan wel, voortgaande op de klassieke reinigingsmanie van onze landen, met de algemene georganiseerde uittocht van al dat vreemd gespuis. Zoals ze gekomen zijn, te voet en in lange slierten allemaal richting Mekka. Terug naar hun kamelen in plaats van onze zuurverdiende 4 x 4 te kapen. Naar hun geiten en ooien om hun lusten op bot te vieren, in plaats van op onze vrouwen, oud en jong tot zeer jong.
Hier wordt dan ook, voor rekening van het Hoogste Politioneel Gezag in Molenbeek, ten stelligste weerlegd, dat ter voorkoming van eventuele slemppartijen gepaard met allerlei orgies en allerlei andere uitspattingen, er aan gedacht zou zijn, om onderdelen van de Moslim Zeden Politie in te schakelen ter voorkoming van diergelijke dingen onder en boven de rustperioden bij terreur dreiging. Alle ‘Hineininterpretierung’ is tenmale uit den boze en is  hoogstwaarschijnlijk het gevolg van de Taqyilla, waarop belaagde Islammers volgens hun Heilig Boek verplicht zijn zich te wenden. In voorkomend geval is deze verdenking een machtig tegenwapen tegen al dat politie geweld.
Er kan dan ook niet genoeg op gedrukt worden, dat Het Beest, waar nodig, net als Satan zelf, alle mogelijke gedaanten kan aannemen. Zo is momenteel elke bommenlegger of messentrekker van op een uur afstand  te herkennen. Of die nu al dan niet nadien een buiging richting Mekka maakt…..
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
*
Dreiging voor terreuraanslagen in Brussel "in dezelfde stijl als Parijs"
*
De verhoging van het dreigingsniveau voor de Brusselse Grote Markt, de politiekantoren en de militairen en agenten in de Brusselse agglomeratie is gerechtvaardigd, omdat er "concrete bedreiging" bestond voor een aanslag "in dezelfde stijl als de aanslagen in Parijs".

    Bij huiszoekingen in de regio's Brussel, Luik en Vlaams-Brabant werden zes personen meegenomen voor verhoor. Twee van hen zijn aangehouden

Dat staat in een interne nota van de Brusselse politiecommissariaten die persagentschap Belga kon inkijken. Bij nieuwe huiszoekingen werden de voorbije nacht twee verdachten aangehouden, die meer dan waarschijnlijk van plan waren tijdens de eindejaarsfeesten aanslagen te plegen in Brussel.

Het OCAD, het orgaan dat het dreigingsniveau in België analyseert, verhoogde gisteravond het dreigingsniveau voor de Brusselse politiekantoren en de Grote Markt van 2 naar 3. Wat de concrete gevolgen van deze verhoging zijn op de werking van de Brusselse politiezones kon Peter Mertens van het crisiscentrum van Binnenlandse Zaken vandaag niet zeggen.

Maar een interne nota werpt een beter licht op enkele voorzorgsmaatregelen die agenten en commissariaten moeten nemen. Een Quick Repsons Team (QRT) staat paraat om in te grijpen in geval van "ernstige bedreigingen of terroristische situaties". Patrouilles die normaal uitgevoerd worden door één agent zullen nu door twee agenten uitgevoerd worden, van wie minstens één gewapend is. Wie toch alleen op pad moet, doet dit in burgerkledij én zal eveneens gewapend zijn. Ook het personeel aan het onthaal zal gewapend zijn.

Naar het dragen van het dienstwapen buiten de diensturen bleek in januari, na de inval van de politie in Verviers, al een sterke vraag te bestaan. Agenten die dit wensen, krijgen de toelating om hun wapen te dragen tijdens hun verplaatsing tussen woonplaats en werk. Maar de korpschef moet hiervoor zijn toelating geven. Tot slot is het verboden om te roken voor de politiegebouwen.
Huiszoekingen

In de nota staat verder te lezen dat er een concrete bedreiging was voor een aanslag "in dezelfde stijl als de aanslagen in Parijs". Volgens het federaal parket zijn er ernstige aanwijzingen dat er plannen waren om in Brussel op verschillende symbolische plaatsen aanslagen te plegen gedurende de eindejaarsfeesten.

"In het kader van het onderzoek werden zondag en maandag verschillende huiszoekingen uitgevoerd in de regio Brussel, de regio Luik en de regio Vlaams-Brabant", zegt het federaal parket. Zes personen werden meegenomen voor verhoor. De onderzoeksrechter vaardigde echter slechts voor twee van hen een aanhoudingsbevel uit, de vier anderen werden inmiddels opnieuw vrijgelaten.

De twee mannen die aangehouden werden, worden ervan verdacht deel uit te maken van een terroristische groep, maar zouden niets te maken hebben met de aanslagen in Parijs. Eén van beiden zou een leidende rol hebben gehad binnen de groepering.

"Eén van de twee verdachten is in verdenking gesteld voor deelname aan de activiteiten van een teroristische groep als leidend figuur, dreigen met een terroristische aanslag en ronselen van leden van een terreurgroep, de tweede voor deelname aan de activiteiten van een terroristische groep en dreigen met een terroristische aanslag", aldus het federaal parket.
Geen explosieven gevonden

Tijdens de huiszoekingen werden er onder andere informaticamateriaal, militaire trainingskledij en propagandamateriaal van IS gevonden. Dat alles wordt nu grondig onderzocht. Wapens of explosieven troffen de speurders niet aan.

"In het belang van het onderzoek, dat nog volop bezig is, en de verder te verrichten onderzoeksdaden, wordt voorlopig niet meer informatie gegeven", besluit het federaal park
*
UIT LIJDING
*
En denk er aan, een Hollands Schriftgeleerde zag ik op TV de goede raad geven, dat ‘angst’ helemaal moet vermeden worden, en liefst te vervangen is door ‘waakzaamheid’. Wat inderdaad een wereld van verschil maakt.
Jullie hoeven dus voor de oorverdovende kam in de menigte op de Kerstmarkt, niet bang te zijn, maar waakzaam. Zo dat U, in Uw laatste seconde dat U nog te leven hebt, inzet dat angst hebben geen zin heeft gehad. Het is Uw waakzaamheid die gefaald heeft.
Kijk, het is net alsof ik in den hoge de engeltjes hoorde zingen bij dat interview, met op de achtergrond de koepels en trens van de Eeuwige Stad. Doorheen de gesprekken, viel niet te merken, dat de IS zich klaar aan het maken is, om ook daar de lont van het vuur te steken. Want deze ‘locatie’ is in hun ogen nogal wat belangrijker dan het nietige Bruxellabad, dat sowieso in hun handen is. De Zwarte ISIS-vlag die wappert boven de grootste koepel ter wereld, ontworpen door de hemelse van Michelangelo: dàt is pas de juiste overwinning. Eerst Constantinopel (1583) en nu Rome: beide helften van het Christelijk geworden Oud Romeinse Keizerrijk, zijn schatplichtig geworden aan Mekka.
Tenzij natuurlijk ondertussen met de Nieuwe President, de uiteindelijk triomf naar de Amerikaanse vrienden zou gaan die daar aan het roer zijn komen te staan.
*
Nog maar één keer slapen, en het Jaar 2016, het Jaar van onze Bevrijding, is daar. Après Mecca, le déluge of hoorde niet goe?
*

*

Geen opmerkingen: