woensdag 30 december 2015

3078



*
Woensdag 30 december 2015
Zon 8u45-16u45
H Roger
*
3078 - NA BLAUWBAARD, NU OOK EEN VEEL GEVAARLIJKER ROODBAARD

*
.

*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
Die Amerikanen toch! Even bedrieglijk van inborst als  de opkomende wereld Islam. Af en toe, zo te zeggen om bezig te blijven of om hun meesterschap te tonen, van veilig hoog in de lucht, een bommetje te gooien op de nek van die IS-fanaten in ‘Syrak’, maar getrainde grondtroepen sturen? Neen hoor! Daar beginnen ze gewoon niet meer aan, met een zwarte Moslimbroeder als President! Enkele instructeurs om de Assad-getrouwe troepen te leren omgaan met hun nieuwsoortige wapens (om die grondig uit te testen?) da wel. Die smeerlap van een Assad zou anders wel eens durven vergeten zijn facturen te betalen!
Blijken die instructeurs nu ineens zeer toevallig dikke vissen te hebben kunnen vangen! Kopstukken van het IS–kalifaat dat is ‘falling into pieces’…. Van geluk is de Qataarse Koninklijke Familie met een aantal privé jets op skiverlof naar Zwitserland gevlogen!
Waren we efkens vergeten, dat Amerika nog altijd het Land is van de Onbegrensde Mogelijkheden...
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
*   
"Beruchte IS-leider levend gepakt in Irak"

Amerikaanse commando's hebben de beruchte IS-leider Abu Omar al-Shishani levend gevangengenomen in de buurt van de stad Kirkuk in Irak. Dat meldt het Russische persbureau Tass. Het bericht is echter nog niet bevestigd door het Amerikaanse Pentagon.
De in Georgië geboren IS-commandant, ook bekend als de 'rode Tsjetsjeen', zo genoemd naar zijn lange rode baard, is een veteraan uit de Russisch-Georgische oorlog van 2008. Op zijn hoofd staat een beloning van 5 miljoen dollar, uitgeloofd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
Abu Omar leidde onder andere de bloedige slag om de Syrische grensplaats Kobani. Hij is de afgelopen jaren al verschillende malen dood verklaard, voor het laatst nog in mei, juni en oktober van dit jaar.
Onzekerheid
De gevangenneming van de beruchte IS-leider is nog niet bevestigd door het Amerikaanse Pentagon. Een journaliste van Daily Mail beweert dat het Amerikaanse ministerie van Defensie zojuist tegen haar heeft bevestigd dat commandant Abu Omar al- Shishani niet zou zijn opgepakt door de commando's.
*
UIT LIJDING
*
Het is precies lijk de dag van gisteren, dat G Bush, de toenmalige USA-president en machtigste man ter wereld, triomfantelijk op CNN, trotser dan een pauw, kwam verkondigen ’we got him’. Bedoeld was Sadam Houssein, de Soevereine President van een ander soeverein klein Staatje gewonnen verloren daar ergens in de directe omgeving van Israël. Die Sadam was een echte dictator naar het schijnt, en samen met The United Kingdom of Great Britain hadden ze die dus ten aanzien van de hele beschaafde wereld, opgejaagd als een wild beest. Een beetje animatie  rond de Palestijnse onruststokers in het H. Land was trouwens mooi meegenomen. Enfin, to make short a long story, dat beest, eenmaal gevangen, werd opgeknoopt weeral voor het oog van de hele wereld.
Eenzelfde verhaal volgde later met Kolonel Khadafi, een andere lelijke dictator daar in Libië, helemaal aan de rand van Mare Nostrum. Ook die werd vakkundig gewipt (18/12/2010). En zo kon politiek-correct Europa zich beginnen vrolijk maken met de eerste zonnestralen van de Arabische Lente.
Dat op die manier Europa meteen op meerdere plaatsen de rechtstreekse buur werd van de sedert eeuwen meest agressieve Islam, neen, dat snapten ze hier niet. Aan de andere kant van die Mare Nostrum lagen ze daar als lanceerplatvormen van de Islam, vlak tegenover Spanje, vlak tegenover Italië, vlak tegenover Griekenland. De rest was dus nog maar een kwestie van tijd. Vooral toen in die landen overal het Geweld losbrak en de mensen daar massaal de overtocht waagden naar het veilige en vooral rijke Avondland. Waar ze trouwens welkom waren door de verwarde Schotse, Scheve en Slinxkse machthebbers. Want dat invasie leger was de ideale hefboom om, met steun van de Islammerij, hun droom van de Planetaire Nieuwe Wereld Orde te verwezenlijken. Zelfs de Chef van de Christelijke Kerk werkte hieraan dapper mee, gevangen als Die zat in onmacht en overlopend van Barmhartigheid.
Enfin, toen bleken voor vele mensen, alle voorwaarden vervuld, om te spreken over de Bijbelse apocalyptische Eindtijd. Amerika had gedacht het beter te kunnen doen dan God. Wat zeg ik? Amerika wàs God!
En nu dus die gevangen genomen Tsjetsjener oorlogsmisdadiger met den rossen baarde. Wat moeten ze nu met hem? Stoven, braden of in de diepvries bewaren? Of doorspelen naar Poetin, die hoogst waarschijnlijke met hem een dik ei te pellen heeft. Misschien zelfs had die Roodbaard wel ooit iets te zien met die kleine 500 vermoorde schoolkinderen door Moslim-rebellen die in dat deel van Rusland het Christendom wilden uitroeien.
Van Tsjetsjenië naar Irak: weer een sluitend bewijs dat de Islammerij de hele wereld wil beheersen! De Brusselse Jihadisten zijn dus helemaal geen uitzondering. Ze zijn gewoon de uiting van de aard van Het Beest(je).
En denkt U dat onze Grote Verlichte Verstanden nu iets bij geleerd hebben?
Mag ik het zeggen, Walter?
Haatbaarden blijken alle kleuren van de regenboog te hebben. Gewoonlijk zijn ze gitzwart of op later leeftijd weelderig witgrijs. Daarom noemen we ze haatbaarden. Blauwbaarden zijn van vroegere tijden, bekend als eters  van jong mals meisjesvlees, en Roodbaarden zijn geen haar beter. Het enig verschil zit ‘m in de verslonden aantallen en de veel grotere volumes.
Blauwbaard wilde die kost als seksgenot, en Roodbaard deed dat in opdracht van Mohammed, de Profeet van Allah.
Ach, zei Pa Pinkelman ooit, ahhe mo leut êt.
*

*


Geen opmerkingen: