donderdag 31 december 2015

3081



*
Donderdag 31 december 2015
Zon 8u45-16u46
Oudejaarsavond
H Silvester
Sint-Silvester heilig man die de dagen lengen kan
*
3081 - DEZE MOSLIM GEMOTORISEERDE IS-LAMME
MO-SLIMME DIEVENBENDE ZIJN VULGAIRE SLUIPMOORDENAARS

*
Stoer, mannelijk, gewelddadig
.

Maar oei, in het verkeerde verhaal terecht gekomen….
*
INLEIDING / KENNISMAKING
Kom nu niet af dat het een geradicaliseerde minderheid is. Het zijn gewoon de vooruitgeschoven pionnen van een vreemde invasie mogendheid. De Leider heeft het afschrikwekkende van alle Hells Angels. Hij is de incarnatie van Het Beest. Hij is van vreemde origine, hij verplaatst zich op snelle Harley’s of modieuze Italiaanse design Ducati’s, hij is rijk, hij werkt noch wroet, doch leeft als God in Frankrijk. Hij leidt een clubje nozems van zijn soort.  Hij is een steunpilaar van het plaatselijk ‘Gebedshuis’, en dus een brave jongen die geen vlieg kwaad doet. Hij vecht in ‘real time’ voor zijn ‘Geloof’ (geoefend op video-‘games’). Hij missioneert voor Allah net zoals vroeger een Pater Missionaris bij de Zwartjes in de Afrikaanse regenwouden. Bekeerlingen gaan bij hem niet naar de Hemel, maar naar Irak en/of Syrië of naar gelijk waar elders in de wereld, als ze maar kunnen soldaatje spelen met de vriendjes, verkrachten en vermoorden. Om liefst zo vlug  mogelijk bij Allah en hun 72 Maagden p.p. kunnen zijn.
Eerst verkrachten alles wat hen onder handen komt, en dan schieten of koppen kappen. In die volgorde. Want ze zijn bij de pinken en handelen strikt volgens de Koran. Die ze trouwens uit het hoofd kunnen opzeggen. Zelfs van achter naar voor, zoals Arabieren plegen te lezen.
Ze leven in de overtuiging, dat de opgedane frontervaring eerstdaags zal kunnen toegepast worden op alles en iedereen (de ‘ongelovigen’ dus), in het welvarende Europa. Het wachten is alleen op de wachtwoorden uit de Pietrol Landen die hen nu al onderhouden en van geld voorzien om het te veroveren gebied vol ‘Gebedshuizen’ te bouwen. Want de vele honderdduizend ‘vluchtelingen’ moeten toch onder de duim kunnen worden gehouden.
De P.S. van de Hoofdstad kijkt toe met vertwijfelde koppen. Want wat zij gewild hebben, loopt stilaan uit de hand… Philippe Moureaux ondertussen verbergt zich onder de boerka van zijn veel jongere Marokkaanse bruid, zodat niemand ziet hoe hij zich van spijt de haren uit het hoofd trekt. Maar à part van die sukkelaar, loopt alles op wieltjes. Zelfs de import van kamelen ter voorkoming van de files rond de hoofdstad, komt op gang. Tout va bien, Madame la Marquise…
Pakken die verdomde Flikken hem nu toch wel op zeker! Net toen hij op het punt stond om, na Parijs, in Bruxellabad een Tweede Westelijk Front te openen. Zijn verwachtingen lagen nochtans hoog. Zeer hoog. Hoger dan die van zijn Moslim-kompanen, die het hoop en al in de Lichtstad tot een kleine 200 doden in het zand deden bijten.
Hij was, zo verklappen de Flikken, zeer goed bekend bij hen. Een goede bekende dus. Maar die lieten hem gerust. Want hij en zijn kornuiten verschaften de Flikken  werkzekerheid. Eenmaal in de cel, zouden hun overuren ferm verminderen. Dus lieten ze hem begaan. Als hij maar niet overdreef.
Maar dat deed hij dus wel. Bij zodanig dat buitenlandse veiligheidsdiensten hem in het snotje kregen. En toen dat in Molenbeek ook bekend werd, was de kruik rap kapot.
*
En nu wordt zijn boekje van naaldje tot draadje open gedaan en misschien wordt de sukkelaar nu wel het land uitgezet. Of, wat veel erger is, zijn dubbele nationaliteit afgenomen. Zodat hij half naakt op straat komt te staan. Zonder motor en met een Bewijs van Ongewenstheid in zijn achterzak… Zelfs zijn op de Zwarte Markt gekocht FAL snelvuurwapen met korte loop van FN Herstal, de wapenfabriek van de Waalse Regering, hebben ze hem afgenomen. Van wat moet die man nu leven?!
Wraakroepend racisme dus, in zijn meest brutale vorm!
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
.
*
Dit weten we over de gearresteerde jihadist die aanslag wilde plegen in Brussel
*

Motorfreak, pleger van gewapende overvallen, jihadist en actieve  terrorist
De terreurcel die het gerecht maandag oprolde, is ontstaan binnen de Brusselse motorclub 'Kamikaze Riders'. Leider Saïd S. (30) uit Anderlecht en handlanger Mohamed K. (27) zijn aangehouden. Ze zouden een aanslag gepland hebben op symbolische plaatsen in Brussel tijdens de eindejaarsfeesten.
Alles lag klaar voor aanslag in Brussel. Het gerecht kon die op het nippertje verijdelen.
Motorfreak bij de Kamikaze Riders, pleger van gewapende overvallen, overtuigde jihadist en actieve ­terrorist. Dat vat de zopas gearresteerde Saïd S. (30) uit Anderlecht, alias Saïd Abu Shahid, zowat samen volgens Het Laatste Nieuws. Samen met kompaan Mohamed K. (27) broedde hij op een nakende aanslag in Brussel.
Volgens sommige bronnen waren de twee van plan om politiemannen te doden. Zo veel mogelijk, in de buurt van de Brusselse Grote Markt. Die plaats zou ook een doelwit zijn geweest om toe te slaan bij de overgang van oud naar nieuw. Het gerecht kon die aanslag op het nippertje verijdelen.
S. kwam in 2013 al in beeld als gevaarlijke jihadist. Toen al wisten ­specialisten dat hij met de oprichting van zijn motorbende 'Kamikaze Riders' een dubbel doel had: levensgevaarlijke stunts uitvoeren met snelheidsmotoren op autowegen rond Brussel én jonge moslims ronselen voor de jihad in Syrië. Het was in Anderlecht ook een publiek geheim dat S., Belg van Marok­kaanse afkomst, zeer extremistisch dacht. Hij profileerde zich als salafistisch prediker.
Verheerlijking terroristenleiders
Op Fabebook liet hij zichzelf 'Saïd Delta BOX III' noemen. Hij sympathiseerde openlijk met al-qaida en verheerlijkte de terroristenleiders Anwar Al Awlaki, Khalid Al-Hussaynan en Ibn Al-Khattab. Saouti werd door de administratie van Facebook meerdere keren offline gehaald vanwege zijn ontoelaatbaar gedachtegoed.
Hij had ook banden met Sharia4Belgium en in België veroordeelde terroristen. Hij hemelde Forsane Alizza op, een extremistische beweging die in Frankrijk bij wet verboden is.
Het gerecht onderzoekt nu de spullen die bij S. zijn gevonden: militaire gevechtskleding, computerbestanden, IS-propaganda, gsm's, telefoonkaarten en materiaal van Airsoft. Dat laatste is een spel waarbij veldslagen worden nagespeeld met replica's van bestaande wapens. Twee teams nemen het tegen elkaar op en vechten een oorlog uit. Er doen al langer geruchten de ronde dat jihadisten op deze manier trainen in de Ardennen
*
UIT LIJDING
*
Ik lees dat de onverlaten, na Rome, Madrid, Londen, Parijs en Bruxellabad, nu ook Het Rode Plein en de Brandenburger Tor dreigen onveilig te maken…
En nog dringt het niet door, dat we die gasten liever kwijt dan rijk zijn.
Het is, zeggen de politiek-correcte Media, de prijs van de vooruitgang….
Vandaar de afbeelding hierboven. U merkt duidelijk aan de Stahlhelm en het open gelaat, dat de persoon in kwestie geen echte Jihadist is die hunkert naar de Heilige Oorlog der Moslims. Jihadisten zijn onherkenbaar gemaskerd van kop tot teen. Waarschijnlijk uit menselijke schaamte, of omdat hun moeder niet mag te weten komen waar ze nu weer uithangen….
Hier kijkt de man U recht in de ogen. Dat doen Moslims echter nooit. Mannen van hun soort vermoorden liever laffelijk onschuldige burgers. Een SS-Bube (SS-Kerelskind?) was uren ver tegen de wind als gevaarlijke vijand te herkennen. Jihadisten, dat zijn de bruine straatvlegels uit Uw eigen buurt. Zij strekken nooit de rechterarm met gebalde vuist om te tonen ‘zo hoog lag daar de sneeuw’. Want sneeuw, dat kennen ze niet. Allen brandend heet woestijnzand vol schorpioenen. Ze trekken ook liever hun mes om dat in Uw nek te plaatsen. Bij uitzondering meer faciaal, om het in Uw buik te kunnen ploffen….
Hoe die dan hier zijn gekomen? Ach ja, het is, ziet U, gewoon een beetje de tijd van het jaar….
*
*

*


Geen opmerkingen: