maandag 28 december 2015

3072



*
Maandag 28 december 2015
Zon 8u45-16u43
HH Onschuldige kinderen
Op onnozele kinderdag is het jongste kind de baas in huis
*
3072 OVER HET OCMW IN LONDEN TIJDENS DE TWEEDE WERELDOORLOG
*
The Counter Jihad,


.
Of de laatste en definitieve Kruistocht?
*
INLEIDING / KENNISMAKING
Precies alsof we het nog niet wisten (of er te dom voor waren) wordt het begrip ‘op de vlucht zijn’ in alle mogelijke richtingen ‘geduid’. Met slechts één meer en meer duidelijke bedoeling; om de bevolking de Moslim-invasie te doen slikken verteren als zijnde een ‘verrijking’ in plaats van een bedreiging.
Nochtans is ‘op de vlucht slaan’ voor onze ouders en voor velen van ons een lijfelijke ervaring. Die was echter altijd tijdelijk, want er stond nergens een overheid te springen om te mogen hemelse manna uitdelen. Wij hebben bijvoorbeeld maar al te goed de jonge Poolse vluchtelingen-soldaten meegemaakt (bij de Bevrijding) die met inzet van hun leven de vijand bekampten die hun vaderland had willen vernietigen. Dat vaderland waren zij ontvlucht, misschien ook deels uit zucht naar avontuur, maar vooral omdat zij de Vrijheid liefhadden. Het waren helden, jonge Goden en geen profiteurs.
In een bloemrijke taal, zoals de Tsjechische President uit onderstaand artikel het in beeld brengt, om in Londen bij het OCMW te gaan aankloppen.
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
*
Tsjechische president: "Vluchtelingenstroom is georganiseerde invasie"
*
De huidige vluchtelingenstroom naar Europa is een "georganiseerde invasie" die de jonge migranten uit Syrië en Irak aanspoort tot het "opnemen van de wapens" tegen de terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Dat heeft de Tsjechische president Milos Zeman in zijn kersttoespraak gezegd.
    Zeman is bekend om zijn uitspraken tegen migranten. Voor de Tsjechische staatsleider is medeleven enkel gepast voor de ouderen, de zieken en de kinderen onder de vluchtelingen, niet voor de jongeren, want die "moeten vechten voor de vrijheid van hun land". Zeman stelt dat het leeuwendeel van de "illegalen" jonge, gezonde en ongehuwde mannen zijn. Dat die ook hun land ontvluchten, maakt IS "enkel maar sterker".
OCMW
De Tsjechische president gaf als "goed" voorbeeld zijn landgenoten tijdens de nazi-bezetting: die ontvluchtten het land "om voor de vrijheid van hun land te vechten, niet om in Londen bij het OCMW aan te kloppen".
Kritiek
De kerstrede viel onder andere bij premier Bohuslav Sobotka niet in goede aarde. De president houdt vast aan zijn vooroordelen en gebruikelijke simpele voorstelling van zaken, luidde het.
Half november had de 71-jarige Zeman nog deelgenomen aan een betoging in Praag tegen de migratie en tegen de islam, georganiseerd door een xenofobe beweging en bijgewoond door extreemrechtse politici en een paramilitaire groepering.
*
UIT LIJDING
*
Eindelijk weer iemand die zijn hart recht uit laat spreken. Er zouden minstens een dozijn mirakels moeten gebeuren, wil die man niet vroegtijdig aan kant worden gezet door de Wereldverbeteraars uit Bruxellabad. Zie binnenkort Polen en Hongarije. Zie vroeger Italië (Berlusconi). Zij, als echte Dictators, lijden namelijk onzeglijke pijnen onder het feit, dat de Finnen hen willen verlaten, dat de Brexit hen boven het hoofd groeit, dat Schotten, Catalanen, Polen, Noord Italianen, Bretoenen, Vlamingen, enz, steeds een zelfstandiger koers gaan varen: dus moeten zij optreden en voorbeelden stellen. Desnoods, benevens de militaire ‘bijstand’ van de USA,  met inzet van de UNO, de Navo, de Blauwhelmen en alles wat ze kunnen bijeen scharrelen. Want het gaat noch min noch meer om de toekomst van de Verenigde Europese Nazies. En het gaat daarbij vooral om hun eigen luxueus leventje.
*
Is er al  iemand die weet heeft van de plannen van deze ‘wereldverbeteraars’ voor de dag dat de zondvloed ooit zal gestopt zijn? Keren die mensen, onder dankzegging voor de gastvrijheid, grotendeels terug naar hun eigen landen? Zullen zij de hier opgedane nuttige ervaringen daar ten goede gebruiken? Misschien inzien, dat er buiten de verstikkende godsdienstwaanzin als de Islammerij, ook nog leven mogelijk is?
Zullen de achterblijvers aangemoedigd worden om zich te vermengen met onze bevolking, zodat de volgende generaties noch mossel noch vis zullen zijn? Of misschien zelfs allemaal transgenders, die het reproduceren aan anderen zullen overlaten? Komt er een nieuw ‘Herrenvolk’?  met twee lagen: de bovenlaag rond de Nomenklatoera en de onderlaag met de massa van werkslaven.   Gaan de enen dan zweren op Das Kapital, de Bijbel volgens Marx, op de Koran of op de bijgewerkte Bijbel? Gaan die koppen kappen, of vergassen en verbranden?  Zullen vanaf een bepaalde leeftijd ‘nutteloze eters’ geworden, in de vleesmolen gaan?
Één ding is zeker: het wordt nooit meer zoals voorheen, waarbij onze huizen alleen uit gewoonte ’s nachts op slot werden gedaan. Dat de kinderen weer een échte vader en een moeder zullen hebben om te eren, zoals de traditie het wil.
Dat we in de straten onze eventuele vijanden zullen herkennen aan het uniform dat ze dragen. Dat criminaliteit niet langer zal bestraft worden met begrijpende strelingen, maar met harde middelen die de loslopende kandidaat ‘veel-plegers’ kunnen afschrikken.
Dat onze Overheden geen achteruit-rij regeerders meer zouden zijn, maar als ‘goede huisvaders’ het land toekomstgericht zullen besturen. Die grootsteden en zeehavens niet onleefbaar maken door daar administraties te bevoordeligen, die beter zouden functioneren, daar waar er nog plaats is. Om zodoende de grondspeculanten op altijd dezelfde plaatsen te blijven schatrijk maken.
Dat er Openbaar Vervoer functioneert naar dat waar hun naam voor staat: iedereen rationeel ten dienste staan om altijd, overal en in alle omstandigheden van A naar B te brengen. En niet om luxe baantjes te creëren.
Misschien dat dan de beiaarden weer zullen kunnen spelen, en dat op alle transen, de Leeuwen zullen dansen.
*

*

Geen opmerkingen: