dinsdag 29 december 2015

3076



*
3076  - STAAT DEZE ‘MATER DOLOROSA’ ONDER HET VERKEERDE KRUIS

*
Stabat Mater Dolorosa

.

Moslim-Versie: uit het leven gegrepen….

*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
Een moeder die haar zoon ‘verliest’….Of een andere vrouw die haar man ‘verliest’ omdat die zichzelf op Vrijdag 13 november vrijwillig opblies bij de moordpartij in de Bataclan, waar hij lid was van het moordcommando….
Voilà, meer is er niet nodig om de Heilige op stoopjes trekkerij voorgeschreven in de Koran, te doen in gang schieten. De Taqyilla: alle beetjes helpen. Zei de muis en ze plaste in zee.
Wanneer gaat de Slinkxse Kerk nu eens eindelijk leren oorzaak en gevolg van elkaar te onderscheiden. Ja, die brave Moslima spreekt zoals de Koran dat haar voorschrijft, maar moeten wij dat nu persé geloven? Hier klaagt de ene Moslima steen en been, en daar beroemt de andere zich op haar held. Al verzwijgt ze angstvallig dat van die 72 maagden waarmee Meneer op dat ogenblik onder het welwillend oog van Allah aan het stoeien is…. Maar ja, het is weer eens onze schuld dikke bult. Dat zoontje was inderdaad zo braaf dat hij (spreekwoordelijk) zelfs geen appel zou stelen.
Neen, ’n appel niet. Wel de saccoche van een paar oude vrouwtjes…. In eigen land Marokko zou dat bestraft worden met de dodelijk voorgeschreven straf voor gewoontedieven: het afkappen van ledematen. In Coburgia, het Land dat voor vreemdelingen overloopt van melk en honing, geeft zoiets recht op een gratis eerder kort verblijf in een 5-sterren hotel met zwembad en gymnastiekzaal. Tenzij het kleine crimineeltje al weer thuis met zijn voetjes onder tafel zit, nog voor Oom Agent terug bij ’t vrouwtje is. Blij dat hij er deze keer zonder kleerscheuren vanaf is gekomen.
Het ventje uit dat moederverhaal was namelijk met de vriendjes, na het Vrijdaggebed, meegegaan voor een snoepreisje naar de Parijse Place Pigalle. Waar dure vrouwtjes tegen dumpingprijzen ter beschikking liggen of staan. Toen dat niet zo bleek te zijn voorzien, stak hij dan maar een strootje in z’n eigen derrière om zichzelf daarmee te kunnen opblazen. Iets in de zin zoals kwajongens op den buiten doen met gevangen kikvorsen.
Normaal begrijpen wij het verdriet van elke moeder in dergelijke situatie. Als de dame in kwestie even wil toelichten waar haar zoon begraven werd. En op wiens kosten. Niet dat we vrezen dat het om krokodillentraantjes zou gaan, maar om de eenvoudige reden, dat vooral Marokkanen denken noch dood noch levend thuis te horen in hun nieuwe vaderland. Zelfs niet als ze begraven worden (of wat ervan overschiet) met de voeten richting Mekka. Dat hoort zo, tenminste tot dit land een Dar-al-Islam is geworden, het Land van de Islam.
’t Klinkt hard. Maar ’t is de Waarheid.
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
.
*
Moeder van terrorist Stade de France: "Samenleving deed mijn zoon radicaliseren"
*
De moeder van Bilal Hadfi, de zelfmoordterrorist die zichzelf opblies aan het Stade de France, heeft een opvallend interview gegeven. De vrouw is heel emotioneel en zegt dat haar zoon geradicaliseerd is omdat de maatschappij hem niet aanvaardde. Het is een lang interview van een half uur, maar over de 130 slachtoffers van de aanslagen is met geen woord gerept.
"Mijn zoon was een vriendelijke en behulpzame jongen, maar hij werd het slachtoffer van onze samenleving", klinkt het in het interview met Maghreb TV, een Belgisch-Marokkaanse zender. "Hij belandde in de marginaliteit omdat hij zich niet meer welkom voelde. Daar kwam hij in contact met geradicaliseerde moslims, die hem manipuleerden en indoctrineerden. Bewijzen heb ik daar niet voor, maar ik ben er wel van overtuigd", aldus de moeder.
"Mijn zoon was zichzelf niet", antwoordde ze toen er gevraagd werd naar de aanslagen in Parijs. "Het was een andere Bilal die zichzelf in Parijs opblies." Ze onderstreepte wel dat haar zoon geen enkel ander slachtoffer heeft gemaakt en dat ze daar best trots op was. "Hij heeft eigenlijk niemand anders kwaad gedaan."
Het volledige interview is hieronder te beluisteren
*
UIT LIJDING
*
Kijk, ook Moslims moeten weten dat waar er gehakt wordt, er spaanders vallen. Het verdriet van deze moeder zou heel anders geklonken hebben, moest haar zoon bejubeld geweest zijn als deelnemer aan de triomfantelijke overwinning van Allah op de Legers van al die Europese ‘Ongelovigen’. Aan sneuvelen zijn er altijd twee kanten!
Geen seconde aandacht gaat er naar de echte slachtoffers, de vele doden van het laatste jaar. Wel schrijven onze media over ‘burgerslachtoffers’, vrouwen kinderen die sterven door Russische bommen. Bommen van alle andere nationaliteiten op Syrië en Irak raken alleen de mannelijke ‘opstandelingen’. Of de internationaal samengesteld IS-troepen. Maar nooit horen we de realiteit; namelijk dat het tot de dood bereide Islammers zijn, die vechten voor het Rijk van Mohammed.
Ze vechten daar, om na de bevochten overwinning  elders aan de slag te kunnen gaan.
*
Vooral deze laatste bedenking is uit den boze voor onze politiek-correcte Verlichte Grote Verstanden. Ze wordt daarom zoveel mogelijk onder de mat geveegd als de taal der extremisten van het Vlaams Belang. Maar dat ze ingegeven is door het gezond verstand, dat gaat hun petje te boven. Want een eigen mening hebben, dat staat gelijk met... Hoogverraad.
Vandaar de vlucht vooruit van ondergetekende om de mening te verspreiden, dat de daders en medeplichtigen van dergelijk hemeltergend vergrijp moeten hangen om uit te waaien….Liefst zo hoog mogelijk in de hoogste bomen. Op een hoogte dus vanwaar ze gewend zijn om neer te kijken op de Kleine Man.
*
*

Geen opmerkingen: