woensdag 30 december 2015

3079



*
3079 - OP CORSICA GLOEIT EEN NIEUWE DAGERAAD. AL IETS POSITIEFS OVER GEHOORD?

*
.

*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
In de Verkochte Reguliere Media verneemt U er niets, noppes, niente, rien du tout, zeer weinig, of misschien wel toevallig een ‘bewerkte’ en  ‘geduide’ verdraaiing van.  En daar waar de waarheid verschijnt, de gehele waarheid en niet anders dan de waarheid, daarover wordt afkeurend gezwegen.
Vòòr het Wereld Wijde Web bestond, was daarmee de kous af. Maar zolang het Internet niet gesaboteerd, geschrapt of verboden wordt, ‘sind die Gedanken frei’. Situaties of feiten die zich aan de andere kant van de wijde wereld voordoen staan bijna ogenblikkelijk en naar waarheid, meestal mèt beeldmateriaal in steun, op het vrij toegankelijk Internet. De waarheid  is in de meeste gevallen zelfs sneller dan de leugen! En de versie van de Verkochte Pers die meestal van elkaar afschrijven, wordt vaker dan hun lief is, doorzien.
Zo krijgt de attente burger door, dat de officieel tot vijand verklaarde Poetin in een minimum van tijd het ISIS-gezwel onder de knie heeft, daar waar de vrienden uit Amerika daar maar niet in slagen. Poetin dreigt zelfs Turkije ongezouten met oorlog, en zie: het wonder is meteen een feit. Erdogan zet een totaal nieuw couplet in! Moslim ratten kruipen desnoods op hun buik naar een ander gaatje….
Open en bloot verschijnen er, zeer tot ongenoegen van Bruxellabad, video’s van verzwegen feiten in verre conflictlanden, met in de linker benedenhoek de letters R.T.: Russian Télé…..
*
Neen, natuurlijk zijn we niet in de wolken met waar dan ook, het losbarsten van bloedige revoluties. Alleen al omdat de menselijke waardigheid langs de twee kanten dan ver is te zoeken. Maar sommige wrede Islam-monsterachtige zaken uit het verleden willen rechtzetten: wie kan daar nu tegen zijn!  En dat daarmee de aanzet wordt gegeven, om de vermolmde natie-staten uit de 19de Eeuw lik op stuk te geven, is iets dat alleen maar toe gejuicht kan worden. Die Staten zijn allemaal met geweld tot stand gekomen dus kunnen ze maar met tegengeweld ontmanteld worden. Een hond die op de beste plaats in huis zit, ruimt slechts de plaats met bijten en grollen…..
Zo heb ik er helemaal niets tegen, dat de ‘Brabantse Omwenteling’ van 1830 teruggedraaid wordt, zodat de greep op onze Vrijheid door Parijs moet gelost worden. Zodat Het Volk zelf kan kiezen, of het nu wil samengaan met Nederland, of liever helemaal zelfstandig de uitdaging aanneemt. Dat de twee hefbomen der welvaart, de financie wereld en de energie wereld, terug in eigen handen kunnen nemen. Filip de Laatste van Coburgia kan dan gerust van zijn pensioentje gaan genieten, daar waar zin voorouders ooit vandaan kwamen, ergens in dat verloren gat van Duitsland.  
*
Ziezo. Ik geloof dat iedereen nu begrijpt, dat de Vrije corsicanen graag zouden aanzien worden als de pioniers van de vele Vrijheids Bewegingen die ’t allenkante tot volwassenheid groeien in Europa.
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
.
*
CORSICA: BEGINT DE BURGEROORLOG?
(Door: Edgar Gärtner – Vertaling: E.J. Bron)
*
Kerst 2015: Media in heel Europa en daarbuiten melden dat moslims in Frankrijk demonstratief christelijke kerken zoals de Parijse kathedraal Notre-Dame tegen aanslagen beschermen. De meeste commentatoren ontging de mogelijke dubbele bedoeling van de actie. Men zou er ook een soort generale repetitie in kunnen zien, vooruitlopend op de door de moslims nagestreefde rol als toekomstige heersers van Europa tegenover hun “beschermelingen”, de dhimmi´s.
Wat zich in de kerstnacht in Ajaccio in het zuiden van Corsica afspeelde, zal dit vermoeden niet weerleggen. In de wijk met sociale woningbouw “Les Jardins de l´Empereur”, een sociaal brandpunt, steekt een groep van ongeveer 60 vermomde, oorspronkelijk uit de Maghreb afkomstige, jonge mannen een grote stapel houten pallets en oude banden in brand om de brandweer en de politie te lokken.
De met een kleine bus aanrukkende brandweer (waaronder een vrouw) worden met stenen en het spreekkoor “Kloten Corsicanen! Rot op! Jullie hebben hier niks te zoeken!” ontvangen. De ruiten van de brandweerauto sneuvelen.
Meerdere brandweerlieden raken gewond. Als ze, in doodsangst, willen omkeren, wordt de weg versperd door nog een groep met honkbalknuppels en ijzeren stangen bewapende jongeren. Pas de ijlings toegesnelde politie lukt het om de weg voor hen vrij te maken.
Als een lopend vuurtje verspreidt het nieuws van dit blijkbaar volgens het model van de Palestijnse Intifada in Israël opgezette incident zich door de stad. Op eerste kerstdag vindt er al een protestoptocht plaats met de slogan “Arabi fora!” (“Arabieren eruit!”) richting “Les Jardins de l´Empereur”.

Plaatselijke bewoners koelen hun woede op een stiekem tot islamitische gebedsruimte omgebouwd sport- en cultuurcentrum door deze te vernielen. Ettelijke Franse media vermelden eerst alleen dit en verzwijgen wat er aan voorafgegaan is.
De teneur: Terwijl moslims op het continent kerken beschermen, verwoesten door de Parijzenaren altijd al als achtergebleven tuig bestempelde Corsicanen een islamitische gebedsruimte.
Enkele media melden zelfs dat er een moskee verwoest en dat er een koran in brand gestoken zou zijn. voor de overwegend linkse journalisten zijn moslims gewoon altijd de zielige slachtoffers van de rechtse “Islamofobie”.
Wat de continentale Europeanen grotendeels zonder morren over zich heen laten komen, willen de Corsicanen blijkbaar niet toestaan. Het Middellandse Zee-eiland diende ooit als belangrijk steunpunt voor islamitische piraten, die de hele westelijke Middellandse Zee onveilig maakten. De ervaringen uit deze bezettingstijd hebben zich blijkbaar diep in de collectieve herinnering van de Corsicanen gegrift en verklaren grotendeels de bekende drang naar onafhankelijkheid van de eilandbewoners.
Niet toevallig heeft hier een dichtbij de onafhankelijkheidsbeweging staande partij de kort voor kerst gehouden Franse regionale verkiezingen gewonnen. Gilles Simeoni, de nieuwe regeringspresident van Corsica, hield zijn oratie in het Corsicaans;
*
UIT LIJDING
*
U las zojuist een verslag bijna met verloop van minuut tot minuut en in de juiste chronologische volgorde. Dat is gewoon balsem voor het hart. Al zal Marine La Plume daarover wel een andere mening hebben.
Ook gelet op de hypocrisie van de Parijse Moslims, die de Notre Dame met lijf en leden willen beschermen? Hoe ‘beschermen’? Was die dan bedreigd? En door wie dan wel? Toch niet door hun eigen gewapende Jihad milities?!
Ik moet toch niet de hele dag lang uitleggen wat die Taqyilla betekent….
*

*


Geen opmerkingen: