dinsdag 29 december 2015

3075



*
3075 - WIE ZOEKT ZAL VINDEN EN AAN AL WIE KLOPT ZAL WORDEN OPEN GEDAAN

*
’n goede opleiding, naast
.

at praktijk is de sleutel tot het succes ….

*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
Ruim 10 jaar te laat begint men dus aan de klus: bruine leeglopers, leefloners en steuntrekkers: worden voortaan even serieus aangepakt als de eigen bevolking.
Het klinkt als een kleine pagadder die zijn Nieuwjaarsbrief voorleest.
Ze rijden met grote wagens? Ze leven op grote voet? Ze vliegen de wereld rond? Zowel naar Tsjetjenië als naar Syrië en naar Mekka. Zoiets zou een hard werkende middenstander of vrij-beroeper eens moeten geprobeerd hebben. Artikel zus en Artikel zo van het Fiscaal Wetboek. Onderzoek naar ‘tekenen en indiciën’ zoals dat in het vakjargon heet, die bewijzen dat er een hogere levensstandaard gevoerd werd dan fiscaal aangegeven. Boeten tot 200% met om de andere dag de deurwaarder aan de bel, met de navorderingen. Eerst de Fiscus zelf. Dan de BTW en na 2 jaar een torenhoge navordering van de Pensioenkas voor Zelfstandigen. Indien geen betaling gaan we over tot de Openbare Verkoop, hé, Meneer of Madam.
Of, Uw financiële transacties als loontrekkende overstijgen in ruime mate Uw sociale uitkeringen? Dat roept om grondige Sociale Inspectie, gevolgd door terugvorderingen en 200% boete. Daar zorgt de deurwaarder wel voor.
Maar o wee! Onze Controleurs hadden in eerste instantie niet gezien dat U ’n ander vel had. Ze verstonden dan ook niet meteen dat U hen niet verstond, en jullie hen niet. Excuseer, Heren. Steekt AUB die messen weer weg.  Wij verdwijnen meteen en U hoort nooit meer van ons.
*
Wapens, springstoffen, middelen om altijd maar voort mosketen, o pardon, ‘Gebedshuizen’ te bouwen: dat is een politionele bevoegdheid en daar hebben we de manschappen niet voor. En zal het Parket wel tijd vinden om geschreven instructies uit te vaardigen, helemaal zonder ‘procedurefouten’ daarin.  Wegens besparingen, dat spreekt vanzelf, kan er dus niet opgetreden worden. En de Diensten die er zijn, worden ingezet om de gewone belastingbetaler zoveel mogelijk op de hielen te zitten. We flitsen het land ondersteboven. O pardon, de Wetten terzake gelden niet voor de Franssprekenden van onder de taal- en armoegrens. Met hen wordt geen rekening gehouden, tenzij tot het ogenblik dat de opbrengsten van al dat politiewerk moeten verdeeld worden per regio.  Daarvan eisen zij namelijk het leeuwendeel, want zij zijn arm en behoeftig. Neen hoor, met 16 à 18 miljard ‘transfers’ per jaar uit Vlaanderen komen ze niet toe. Die ‘transfers’ zijn heilig, want hoe zouden de vele beroeps werklozen anders de moneten vandaan halen om hun tijd te gaan doorbrengen in hun stamkroegen?
*
Och beste mensen. Het is gewoon het gewone infuus on dat super gewone Coburgia in leven te houden. De mensen zijn er gewoon aan gewoon geraakt. Ze weten van niet beter. Want de Verlichte Grote Verstanden hebben dat al bijna 200 jaar aan een stuk zo geregeld. En wie het anders ziet, is geen goede Patriot…. Alles is te herleiden tot het gezegde, dat ‘La Belgique sera Latine, ou ne sera pas’….  En vermits ze daar nog altijd is, en het Nederlands een officiële taal is mogen worden (dank zij  WO I?), moet er daarvoor als compensatie afgedokt worden. Ten eeuwigen dage.
*
*
MIDDENSTUK / KAPSTOK
.
*
Huiszoekingen in Jette en Molenbeek uitgevoerd
*
Zondagochtend hebben in de Brusselse gemeenten Sint-Jans-Molenbeek en Jette huiszoekingen plaatsgevonden. Dat meldt de VRT. Maar ze zouden niet met het onderzoek naar de aanslagen in Parijs te maken hebben.
Johan Berckmans, woordvoerder van de politiezone Brussel-West, voegt eraan toe dat er ook gelijktijdig een huiszoeking plaatsvond op een tweede adres in Jette.
Het parket van Brussel wil geen uitleg verstrekken over de huiszoekingen. Volgens bronnen bij de politie gaat het om dossiers die met terrorisme te maken hebben.
*
UIT LIJDING
*
De ‘slachtoffers’ van dit ‘willekeurig politie optreden’ zullen via de hun bevriende Advocaten op hun achterste poten staan. Zelfs zullen ze zich niet meer welkom voelen. Ze zullen aanslagen plegen totdat zij in hun ‘rechten’ zijn hersteld.
Maar begrijpen of mea culpa slaan, dat staat niet in hun vocabulaire. En het zal net zijn zoals in Ajaccio (Corcica): onze media tieren moord en brand, omdat ‘rechtse extremisten’ daar zonder reden zo maar een moskeet in gruizelementen hebben geslagen. En dat zodoende die arme Moslimmertjes nu zonder gebedshuis zitten, zodat het samenzweren en oorlogstoken  hen onmogelijk wordt gemaakt.. Dat er door die burgers op bescheiden schaal wraak werd genomen, omdat gemaskerde jonge ‘kanslozen’ de brandweer, die ze in een hinderlaag hadden gelokt, hadden overvallen en de politie, die was komen opdagen, in het hospitaal sloegen…. Niets meer dan een beetje katte kwaad dus.
Die Corsicanen hebben verdorie voor niets en voor niemandalle enig respect. Het zijn heetbloedige onverantwoordelijke vechtersbazen. Want het waren allemaal brave mama’s kindekes, die zelfs van niemand een appel zouden kunnen stelen.
Ziet U hoe de Taqyilla werkt?
Dat Molenbeek (alleen Molenbeek?) ondertussen wereldwijd bekend geraakt is als roversnest, dringt nog niet goed door. Want de Grot van Alibaba en de Veertig Rovers huist even verder. In het Europees Parlement.
Er zal een tandje moeten worden bij gestoken, willen we dat gespuis onder de duim krijgen. Maar willen we dat wel?
De eerstvolgende Verkiezingen in 2016 zullen dat uitwijzen.
*

*


Geen opmerkingen: