zaterdag 2 januari 2016

3088




*
3088 - PEGIDA VLAANDEREN ROEPT OP: WIJ ALLEMAAL, WIJ ZIJN HET MOE!!!!!!!!!

*
.

*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
Ik had het kunnen weten: ècht degelijk Vlaams Nieuws geraakt niet gemakkelijk aan de overkant der Alpen tot hier op het Italiaans platteland. Gelukkig zijn daar de collega’s om de bel te luiden.
Wat http://www.golfbrekers.be/ doet is in mijn ogen niet zozeer de bel, maar de stroomklok luiden.
*
Allez, iedereen is nu verwittigd. In de Koekestad komen ze samen, om te tonen wat ze denken van de ons opgedrongen Islammerij.
Tenminste, als Het Stadsbestuur niet zwicht voor de chantage der tegenbetogers, of beter gezegd, niet zwicht voor hun geweld. Wat weer ’n gedroomd excuus zou zijn, om de bijeenkomst gewoon te verbieden. Zodat de Stadskas kan gespijzigd worden met weer een zak GAS-boetes (of erger) voor mensen die dat verbod negeren. U herinnert zich nog wel dat de dodenlijsten van de vorige keer opgesteld en bijgehouden werden door een ‘allochtone werkkracht’ op t Schoon Verdiep….
Het is dus belangrijk dat er veel geschreven en gefilmd wordt over 9 januari, zodat de wereld weet, dat ook wij in Vlaanderen dat pietrolvolk moe zijn. Meer dan moe.
Liever nog zag ik al wie Pegida tegenwerkt, in lange gesloten gelederen de grens overtrekken, richting van waaruit de ‘blijvelingen’ ooit zijn beginnen opduiken.
*
Het staat niet mooi iemand een ongeluk toe te wensen, maar in bepaalde gevallen zal Ons Heerke ons dat wel vergeven….
*
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*
*
PEGIDA BETOGING 9 JANUARI 2016

Na de vreselijke islamitische terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015 roept PEGIDA Vlaanderen alle Vlamingen op om op zaterdag 9 januari om 14 uur in Antwerpen op het Conscienceplein en doorheen de stad te manifesteren met een duidelijk signaal van gezond verstand aan onze politici:

WIJ ZIJN HET MOE!  WIJ ZIJN DE TERREUR MOE!
Wij verwachten dat onze regering eindelijk de maatregelen neemt die noodzakelijk zijn om de terroristen te verslaan, zowel in binnen- als in buitenland. In het buitenland betekent dat een militaire actie om IS met wortel en tak uit te roeien. In eigen land betekent dat een harde houding tegen de vrienden van IS: Turkije, sommige golfstaten en Saoudi-Arabië; uitwijzing van alle salafistische imams; sluiting van alle salafistische moskeeën en koranscholen; verbod op buitenlandse financiering moskeeën; uitwijzing alle extremistische moslims; opsluiting en berechting van alle teruggekeerde IS-oorlogsmisdadigers; verbod voor terroristen om op VRT te komen; verbod voor terroristen om geld te verdienen aan boeken die op de Boekenbeurs verkocht en zelfs gesigneerd worden; systematische grootschalige politieacties in Molenbeek, Borgerhout, Vilvoorde, Houthalen etc. om alle vormen van illegale tewerkstelling, illegale handel, drughandel, illegaal verblijf, valse adressen, verzet tegen ordediensten voor eens en voor altijd uit te roeien. Men moet met terroristen en hun fans geen koffie drinken, men moet ze niet ‘integreren ‘of ‘re-integreren’: wie naar Syrië trok om IS te helpen heeft definitief het recht verspeeld om ooit nog één stap vrij in de straten van Vlaanderen rond te lopen, en wie hen steunt moet keihard aangepakt worden. Wij zijn het moe!
WIJ ZIJN DE ISLAMISERING MOE!

De islamitische terreur heeft alles te maken met de islam. Niet elke moslim is een terrorist, maar teveel terroristen zijn moslim. En dus moet verhinderd worden dat het aantal moslims op ons grondgebied zich blijft uitbreiden, en moet de groeiende invloed van de islam teruggedrongen worden, want hoe minder islam, hoe minder terreur. Wij eisen dat geen moslim-asielzoekers meer aanvaard worden: moslims moeten asiel vragen in een moslimland. Wij wijzen elke vorm van islamisering af: geen hoofddoeken in openbare functies, geen opzichtige minaretten, geen gescheiden zwemuren, geen maagdelijkheidstests door Vlaamse dokters, geen toegevingen op Vlaamse tradities als Kerstfeest of Sinterklaas, geen halal in scholen, geen barbaars ritueel slachten in ons land. Wie hier komt leven, heeft hier geen aanpassingen te eisen; men aanvaardt onze normen en wetten of verhuist naar een islamland waar het dan ongetwijfeld véél beter is. Wij zijn het moe!
WIJ ZIJN HET ASIELMISBRUIK MOE!

Datgene waarvoor PEGIDA maandenlang gewaarschuwd heeft, en waarmee de leugenmedia maandenlang gelachen hebben, is uitgekomen: een IS-terrorist is als vluchteling Europa binnengekomen, is ongestoord langs alle open grenzen gereisd en heeft zich opgeblazen in Parijs. De ongecontroleerde asielinvasie, zoals gepromoot door leugenmedia en hun onverantwoordelijke linkse medestanders, brengt ons en onze dierbaren allen in enorm groot gevaar. Wij zijn de burgers die van onze politici gezond verstand vragen: sluit de buitengrenzen van de EU met hekken en bewakers; sluit en controleer alle binnengrenzen zoals Hongarije terecht en goed gedaan heeft, want elke extra hinderpaal tegen illegale grensoverschrijding is positief; sluit alle asieleisers op in gesloten centra, waar ze grondig kunnen gescreend worden; stuur alle criminelen en extremisten genadeloos terug, en blokkeer alle ontwikkelingshulp aan landen die die terugkeer hinderen; stuur alle moslim-asieleisers terug naar een moslimland; vang de overgebleven échte vluchtelingen op in een tijdelijk statuut, dat wordt ingetrokken zodra de oorlog ginder gedaan is. Wij willen géén nieuwe asielcentra en géén spreidingsplannen die ons overal asieleisers opzadelen. Het is onaanvaardbaar dat wij steeds maar meer belastingen en facturen betalen, terwijl anderzijds aan honderdduizenden asieleisers extra miljoenen worden uitgedeeld; WIJ ZIJN HET MOE!
Na de doden van Parijs moet het voor iedereen duidelijk zijn: morgen kunnen het uw kinderen of familieleden zijn.
De maat is vol, ons geduld is op.
Wie nu niet op straat komt, zal later de vraag moeten beantwoorden: toen het volk in verzet kwam tegen de bezetting, waar was jij?

Iedereen de straat op op 9 januari 2016, 14 uur, Conscienceplein, Antwerpen, voor ons volk, ons land, onze vrijheid en onze toekomst
*
UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Bij en naast al de inspanningen, om op die dag zoveel mogelijk volk bijeen te krijgen, moet ik er inderdaad de aandacht op trekken, dat noch de mening noch de intenties terzake van ISIS gevraagd werd. Ook de Moslim Executieve werd niet geraadpleegd. Het is dus niet bekend of er aanslagen gepland staan. Pas 2 dagen eerder zal de 1ste Verjaardag van het bloedbad bij Charlie Hebdo herdacht geweest zijn, en Moslimmers weten ook dat teveel van hetzelfde gerecht niet goed is voor de spijsvertering. Er is dus veel kans, dat er alleen wat geduwd en getrokken wordt, zodat de Politie de aanwezige politiekers van het Vlaams Belang nog eens grondig kan aanpakken. Dat zijn inderdaad de voorkeur vijanden van BDW, de Antwerpse oorlogsburgemeester.
Die loochent nog eerder, volgens zijn eigen zeggen, het licht van de zon, dan hen na te praten.
PS
Zouden de letters AVV-VVK op de zerk van zijn overleden Papaatje nu eindelijk al weggekapt zijn? Of blijven die daar gewoon staan, zoals de Vlaamse Onafhankelijkheid het 1ste Artikel van zijn partij-statuten daar ook blijft staan.
Als dubbelzakkerij kan dat tellen. Geleerd bij de Tsjeven, Bart?
*
.
*
Met wie men verkeert
Wordt men vereerd.
*

*

Geen opmerkingen: