dinsdag 26 januari 2016

3147



*
Dinsdag 26 januari 2016
Vorstmaand
Zon 8u28-17u23
H Timotheus en Titus
*
3147 - 30 JAAR NA HET 70-PUNTENPLAN ZIJN WE INEENS 100 JAAR VERDER
*
*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
Een simpel rekensommetje. Ja, 30 + 70 = 100. Maar soortgelijke logica is ongezien in de achteruitrij-politiek. Eerst niets doen, het Vlaams Blok met alle zonden van Israël beladen, en dan nadien achter de feiten aanlopen. Neger-Stamhoofden in de brousse zouden het beter doen.
En het gaat maar verder. Van kwaad naar erger. Recht op zelfverdediging? Mag niet van Europa. Zwembadverbod voor testosteronbommen? Is racisme en discriminatie. Geen stortbad voor ‘vluchtelingen’? Is mensonterend. Hen in Calais de gratis toegang weigeren op de ferry naar Engeland? Is tegen de mensenrechten? Vrieskou, sneeuw, ijs? Is mensonterend. Is wraakroepend. Moeten we dringend stoppen. De kleine kinderen verdrinken en vriezen dood. Waarom worden die, samen met de wanhopige vaders en moeders, niet per verwarmde Pullman-treinen naar hier gebracht?
Waarom zeggen de Bonobo’s van de Planetaire Nieuwe Wereld Orde, wel ‘A’, maar niet ‘B’?  Europa als nieuw vaderland voorstellen, de uittocht in beweging bombarderen, en dan afhaken? Ach ja, de sterksten zullen wel overleven. Samen met de sterksten van de landen waar die aankomen.
Wat er ondertussen ook in Engeland gebeurt,  zien we op deze video
En gelukkig maar. Britten die in groep door de stad trekken, en overal waar ze komen roepen dat zij hier thuis zijn, want dit is Engeland. Dat ze daarbij, voor de duidelijkheid van de boodschap, wit-houten kruisen meedragen, is hartversterkend.
Een niet mis te verstaan signaal, dat binnenkort ook in onze vrijgevochten steden en dorpen zal opduiken?
*
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*

Filip Dewinter (Vlaams Belang): "Mijn 70-puntenplan was zelfs nog te braaf"
Er was al de comeback van de bokshandschoen en een pleidooi voor de legalisering van wapens, maar in een interview met De Zondag is Filip Dewinter nog een stapje verdergegaan door het 70-puntenplan opnieuw op te rakelen, tot voor kort taboe bij het vernieuwde Vlaams Belang. "Het zeventigpuntenplan was correct. Ik trek daar niets van terug."
    6 ongemakkelijke waarheden over Vlaams Belang
Net nu Vlaams Belang weer wat wind in de zeilen krijgt, pakt Filip Dewinter uit met zijn bokshandschoen uit 1991. Politieke waarnemers, én zijn partijgenoten, vinden dat dom. Maar is dat wel zo? Moet het VB braver communiceren om beter te scoren? Of is dat een van de vele politiek correcte misverstanden die over de partij circuleren? U leest het in deze analyse (+) van De Morgen-journalist Joël De Ceulaer

Het radicale 70-puntenplan was in 1992 de oplossing van het Vlaams Blok voor het 'vreemdelingenprobleem'. Dewinter: "Het Vlaams Blok heeft altijd gelijk gehad. Had men twintig jaar geleden maar geluisterd naar ons. Had men het plan maar in de praktijk gebracht."

"Wij moeten geen schrik hebben van onze schaduw. Het 70-puntenplan was correct. Ik trek daar niets van terug. In Denemarken pakt men vandaag bezittingen af van asielzoekers. In Canada komen alleenstaande mannelijke asielzoekers er niet meer in. Dan zeg ik: mijn 70-puntenplan was nog te braaf", zegt de Vlaams Belang-politicus nog.

De Zondag-journalist werpt Dewinter voor de voeten dat het plan apartheid wilde invoeren in België. Dewinters reactie:
"Kijk, de maatschappij is geëvolueerd. Toen hadden we de volledige scheiding moeten invoeren, ja: migranten niet inburgeren, maar apart houden en de terugkeer organiseren. Geen integratiegeleuter, want dat werkt toch niet. Vandaag is dat niet meer realistisch, dat weet ik. Nu is de enige oplossing: de grenzen dicht en het kaf van het koren scheiden. Alle criminelen, alle niet-aangepasten, ze moeten er allemaal uit. En met de rest, ja goed, daar moeten we mee verder
*
UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Te laat de put gevuld, als het kalf verdronken is. Dat is een spreekwoord uit de goede oude tijd, toen de wereld nog niet vol putten lag zoals nu. Waar de kalvers zich niet eens moeten verplaatsen om in de afgrond te sukkelen.
De Kerken zijn leeg gelopen, de Mosketen puilen uit van de vele vreemde kontheffers. Mannen strikt gescheiden van de vrouwen. In de Kerken zaten onze moeders, onze vrouwen, onze lieven, onze dochters, links. De mammen zaten rechts, met in het midden een brede gang voorbehouden aan de Pastoors. Vrouwen waren altijd ùet een licht voiltje voor het gelaat of met een sierlijk hoofddeksel. Mannen juist met ontbloot hoofd. Want in Het Huis des Heren werd er eerbied betoond.
Later werd dat één pot nat, met mannen kinderen en  vrouwen kriskras door elkaar, want de Priester stond dan al lang niet meer met de rug naar het Volk, maar zeer onbeleefd, met zijn derfrière richting Tabernakel met het Allerheiligste. Dat Concilie, U weet wel, gooide alle tradities door elkaar. Eeuwenlang kon men overal ter wereld de vertrouwde Misviering volgen als thuis. Overal voelde men zich in alle kerken ter wereld een beetje thuis. En samen met het afgedankte Gregoriaans en het Latijn, werd ook het Geloof de Kerk uitgejaagd. Zij het met de beste bedoelingen, maar totaal verkeerd aan de Eenheidsgedachte dat ‘alle Mensen broeders waren’. Een idee die daarop dapper werd ingepikt door de Nieuwe Wereldverbeteraars.
En aan wie kwam die misdaad ten goede? Ja Ja, zeg het maar in mijn plaats. Vertel het rond Uw oren, zodat onze stem weerklinkt tot waar ze gehoord dient te worden. Tot in de stemhokjes toe.
*
Gedaan met het lijdzaam ondergaan. In Japan doet men het zo….
Voor jonge mensen met een klare kijk. Een reuzenkans om fortuin te maken, door op deze opportuniteit te springen met handen en voeten. Misschien rap zijn, om de exclusiviteit van deze gadget in te voeren…..
Wat zou U ervan denken, van een beetje publiciteit op de TV?  In ieder geval, ik doe mee en spaar aldus mijn portemonnee….
*

Geen opmerkingen: