zaterdag 2 januari 2016

3086



*
Zaterdag 2 januari 2016
Zon 8u45-16u48
H Makarius
*
3086 - DE SLINKXSE UITVINDING VAN DE EEUW DIE DE DEMOCRATIE VAN DE ONDERGANG MOET REDDEN

*
Twee nieuwe fenomenen

.

*
Die van de kreupele stoomtram Coburgia in de kortste keren een TGV kunnen maken…
*
INLEIDING / KENNISMAKING
*
Een fantastische uitvinding, toch! Als ‘ze’ andere meningen niet kunnen stoppen, maar wel wegwissen door ze zwart te maken op het scherm: niet figuurlijk, maar in werkelijkheid en in ‘real time’ dat verdient de Nobelprijs van de bedotterij.
Het is weeral een uitvinding uit Amerika, het Land der Onbegrensde Mogelijkheden. Het is ook de ultieme redplank voor Mutti Merkel en heel de Verenigde Nazies-bende. Haar voorganger-kanselier, een zekere A.H. en zijn Ministerium voor Propaganda & Censuur waren, in hun tijd alleen in de mogelijkheid om blanco gemaakte artikels te laten verschijnen. De EU  zal ze gewoon filteren.

Enfin, voor zover U het nog niet wist: in Amerika wordt dit procedé vanaf nu al toegepast op Donald Triomf, de Niet-Democratische Kandidaat voor de volgende Presidentsverkiezing. Lees alles hieronder, trek vervolgens uw haren uit van spijt dat dit in de verkeerde handen is gevallen en kruip ten slotte in een hoekje  om daar te zitten knarsetanden.
Dit is, Nietzsche achterna, zoals de DM bloklettert ‘de vooruitgang door stilstand’.
*
*
*

TRUMP FILTER' WIST DONALD TRUMP WEG
*
Wie het gehad heeft met Donald Trump, kan hem sinds een week effectief wegfilteren uit zijn browserresultaten. De Amerikaanse 'ethische hacker' Rob Spectre heeft een Google-extensie ontwikkeld die zodra hij is geïnstalleerd, alles wegpoetst wat verwijst naar de Republikeinse presidentskandidaat. "Het is een tegengif voor Trumps giftige kandidatuur'', zei Spectre tegen CNN.

De Trumpfilter kan op drie manieren worden ingesteld: mild, agressief en 'wraakzuchtig'. In de milde stand worden teksten en foto's weggelaten en ook de website van Trumps bedrijf en het Twitteraccount van 'The Donald' worden zwart. In de meest heftige stand worden hele nieuwssites geblokkeerd.

"De Trumpfilter zet mensen er hopelijk toe aan ook eens te kijken naar andere Republikeinse presidentskandidaten'', aldus Spectre. De aandacht gaat nu vooral uit naar Trump omdat hij provocerende uitspraken doet over moslims, vrouwen en Mexicanen.
*
UIT LIJDING
*
Het ene (censuur) heeft niets te zien met het andere (vakbonds-verval) maar – elk nadeel heb se voordeel – beide fenomenen zijn veelbelovend en openen dus onverhoopte perspectieven voor de aandachtige lezer.
De ‘ge-communautiseerde’ splitsing van het Coburger vakbondsfront in een Vlaams en een Waals “front’ is weer een stap dichter bij de ‘Endlösing’ van la Belgique de Papa. Dat is het voordeel. Maar het nadeel is wel: hoe zullen voortaan de treinen rijden?
Waarschijnlijk ook via de stilstand naar de vooruitgang….
Wie had dat ooit durven dromen, dat de tjoeke-tjoeke treintjes dit cloteland naar de verdoemenis zouden rijden! Want samen met het land Coburgia, wèg ook de tewerkstelling in een kelderende economie. Oplossing: de NMBS wordt de zoveelste Nieuwe Bevoegdheid van de Vlaamse Deelregering en draait dus voortaan volledig op royaal en betrouwbaar, dus Vlaams Personeel.
En voor wat betreft die ‘black out’ van andere meningen: simpel, dat wordt een te nationaliseren onderdeel van de nieuwe voorspoedig draaiende NMBS. Wallonië leeft van  zijn wapenproductie, en Vlaanderen van de zelf verworven welvaart.
Wedden wie van de twee er best voorstaat?
*

*


Geen opmerkingen: