zondag 22 september 2013

1526 - DE MOORDENAARS VAN MORGEN ZIJN ONDER ONS IN ONZE EIGENSTE STRAAT


*** 

Zondag 22 september

Zon 7u29-19u41

H Mauritz, patroon der infanterie

Na Sint-Mauritius brengt de donder zelden schaden aan

.

1526 - DE MOORDENAARS VAN MORGEN ZIJN ONDER ONS IN ONZE EIGENSTE STRAAT

.

De Tsjeven en de ‘Sociaal-Democraten’

 

Hebben ons dat 40 jaar geleden in 1975 gelapt, zodat Europa dank zij de E.U. geen oorlogen meer zou kennen…Buiten die ene grote die er zit aan te komen…..

Knopen wij het onze oren : het verradersverdrag heet De Resolutie van Straatsburg van 7-8 Juni 1975

.

I) INLEIDING
Gisteren sloegen ze weer toe in Naïroba (Kena). Een terreur commando van 18 man drong binnen in het winkelcentrum, en maakten er iedereen af, die geen Muzelman was. De VRT sprak alleen van gewapende ‘opstandelingen’…. kwestie van geen achterdocht te wekken voor wat ons in de toekomst te wachten staat. Denk daar gerust eens over na, als U gaat ‘shoppen’.
*
Gebarentaal leert men vlug. Met de hand ‘Pang’ doen van op het spreek-gestoelte naar de toehoorders, is  nog een beschaafde uitdrukking, maar het gebaar maken van de keel oversnijden is dat heel wat minder. Het is echter de gebruikelijke taal van de Muzemannelarij….
Over Abou JaJa kan ik alleen zeggen, dat het zaak is de snelste te zijn. Eerst handelen, dan nadenken, anders hebben die mannen ons te grazen…. U kent het gebaar….
Dat Bert-den-Bleiter in die omgeving garen spint, is normaal. Waar kan die anders nog terecht? Misschien bij de Hottentotten, of bij de koppensnellers van Nieuw Guinea Papoua…

.

II MIDDEN

Vlaams cultuuroverzicht: Jahjah, Desmet, Naegels, Anciaux, Catherine

Posted on 20 september 2013       door E.J. Bron

(Door: Martien Pennings)

*

Abou Jahjah heeft een gladde slijmbrief geschreven als antwoord op een gladde slijmbrief van hoofdredacteur Yves Desmet van “De Morgen”, waarin Desmet aan Jahjah een hartelijk welkom toeriep. Twee hypocrieten die elkaar aflikken. Die Desmet is de gewone islamofiel en Israëlhatende linkse gek, die in die zin even levensgevaarlijk is als JahJah en zijn organisatie, de AEL. Dat hele vertoog in die brief van Jahjah over “mensenrechten” en dat hij ouder en wijzer is geworden, moet je als Taqiyya opvatten.

Tom Naegels, over wie ik ooit geschreven heb onder de titel “Olijk Bolleke Tom Naegels misbruikt de Holocaust en Israël” en die ook een gewone naïeve collaborateur is, heeft niettemin een nuance aangebracht in het jubelverhaal over Jahjah van Desmet:

 

“Raar dat ik een andere herinnering heb aan dit debat ( . . .)  het was geen ‘debat, met argumenten, cijfers, een visie, met een gesprekspartner’ – het was een chaos, met een zaal die om de haverklap uitbrak in scanderen, een communist die eindeloos zat te drammen, de voorzitter van de Raad voor de Journalistiek die wijselijk geen woord meer zei, en een pers die achteraf maar één ding had onthouden: dat een van de kleerkasten achter Abou Jahjah met zijn vinger over zijn keel was gegaan, na de kritische getuigenis van een Vlaams-Marokkaans meisje. Het was hét typevoorbeeld van hoe debatten over en met de AEL in die tijd compleet de soep indraaiden.”

 

Ah! De pers had maar één ding onthouden en deze keer toevallig wél iets belangrijks. Want in dat keel-afsnijd-gebaar zit de kern van de AEL. Onder een stuk op deze site met de titel  “André Gantman wil dat Abou Jahjah bij terugkeer wordt opgepakt” zette ik alreeds dit als commentaar:

 

“Ik heb hem [Jahjah] en zijn lijfwachten jaren geleden eens van dichtbij geobserveerd tijdens een debat: genadeloze moordenaars zo gauw ze de kans krijgen.”

 

Ik zei verder in dat comment:

 

“Ik denk dat “Rudi” hierboven gelijk heeft: het is mijnheer in Libanon te gevaarlijk geworden en nu komt hij hier veilig rotzooi trappen en zijn antisemitisme uitleven. De iconische uitspraak van deze ploert luidt “La valise ou le cerceuil”. Dat betekent “De koffer of de doodskist”. Dat sloeg op Israël en hij bedoelde: de Joden kunnen vrijwillig Israël ontruimen of anders worden ze vermoord.”

Bert Anciaux, een regelrechte antisemiet en beschermer van de islam en aldus aanhanger van alle Palmaffiose voorbereiders van de genocide op de Joden in Israël, heeft zich trouwens ook uitgesloofd om in vurige bewoordingen Jahjah welkom te heten. Ga maar eens kijken op zijn website onder de posting van dinsdag 17 september. Inmiddels verneem ik een nieuwtje, een extra onderstreping van het inmiddels onomstotelijke feit dat Bertje den Bleiter een Jodenhater is, want onder zijn gezag is dé top-antisemiet van België geheten Luc Vereertbrugghen aka Lucas Catherine benoemd tot secretaris van “Daarkom”, het “Vlaams-Marokkaans culturenhuis” te Brussel. Daar zal dus een krachtige wederzijdse geestelijke bevruchting tussen de bezoekers en de secretaris plaats kunnen gaan vinden. Wijlen Martin van Amerongen schreef in 1988 in de NRC al over deze frisse jongen: “Hou deze Lucas Catherine in de gaten. Hij is een van de moordenaars van morgen.”

III SLOT
Sharia controlled zone… Dat is zelfs tegen de taalwet!
Als er niet vlug tot de actie wordt overgegaan, zullen wij er stilaan moeten aan wennen. De Verkiezingen van volgend jaar zijn de laatste kans. Het is geen vijf voor twaalf, het is kwart voor drie. Want om drie uur begon 2.000 jaar geleden de Kruisiging.
Die Kruisiging – tot de dood er op volgde – was de trieste climax vaan het verraad van Judas (een sociaal-democraat, die ‘‘communiceerde’ met de dood in het kart en voor de allerlaatste maal?), over de 14 staties van De Kruisweg met onderweg de wenende vrouwen, tot helemaal boven op Golgotha. Waar er gedobbeld werd om Zijn ondergoed….
*
Alle gelijkenissen met hedendaagse gebeurtenissen of toestanden zijn louter toevallig en vallen buiten de verantwoordelijkheid van de opsteller. Zich wenden bureel blad.

Geschreven door AABEE via Digitalia








 


 

Geen opmerkingen: