zondag 5 januari 2014

* 1686 - DE GOEDE JAREN ‘30 ZIJN TERUG VAN WEGGEWEEST. STIEF MERCIE WEIE, ALBÈR!!!



*
Zondag 5 januari
Zon 8u44-16u52
Driekoningenavond
Driekoningenavond een sterre? Dan is de lente nog verre


De diep betreurde Dr Joseph Goebbels,

 

Ideaal beeld voor onze Sire en zijn Natte Voetvod.
*
WAAROVER HET GAAT
Het ziet er stilletjes naar uit, dat de vorige Sire een stel slapende honden heeft wakker gemaakt, door er ‘de jaren ’30 ij te betrekken, in zijn toespraak tot zijn  Geliefde Landgenoten, op 15 juli 2012, waarbij hij een lijn trok tussen de Duitse Socialisten van toen en de Vlaamse onafhankelijkheidstrevers van nu. Wie het verband ziet, mag het mij altijd mailen, maar ik weet wel beter. Omdat wij tegen DIT elgie zijn, zijn we daarom nog niet gelijk te stellen met de nieuwe Hitleriaanse Socialisten die zelf bezig zijn met de wereld te onderwerpen via het breekijzer van de Islam.
Moustache Moureaux nam nu op de radio de fakkel over, waar het Belgisch Staatshoofd die heeft laten vallen. Hem kennende, wil ik geen onmens zijn, en wens hem langs deze weg op zijn ouderdom veel sjans met zijn Maraokkaans mokske, dat bijna zijn kleinkind kon zijn. Of is de man juist hierdoor gefrustreerd? Wil hij Cohn Bendit achterna, de Groene socialist die er recht voor uit komt, dat hij jonge blaadjes lust, hoe jonger hoe liever?
Ik voel mij anderzijds ook niet geroepen, om vanuit mijn zonnig vacantie-oord, de Vlaamse ondernemer te moeten verdedigen. Beroepshalve heb ik dat meer dan 45 jaar lang gedaan, en ik moet zeggen: de soort, vooral de West Vlaamse, is mans genoeg om zichzelf te verdedigen tegen een stel profiteurs. Moed houden, vrienden, aan jullie kruisweg  komt binnenkort voorgoed een einde, de dag dat wij ons voeten kunnen vegen – letterlijk dan - aan de driekleur die typen als Moureaux en Mangain beschermen.
Waarom ik dan reageer op het proza van Jan Achterhesp en zijn vriend Luycks? Well, laat me zeggen dat het uit zfleer is voor de Tsjeven, meer bepaald voor het Vogelkopppeke uit de Roestige Vastheid, de Natte Dweil, volgens iemand die het kan weten.
Leest U gerust hieronder waarover het gaat.
.
BASIS v/d INSPIRATIE
-VA: "Moureaux bijt in de hand die onze samenleving voedt"
*
N-VA-Kamerleden Jan Jambon en Peter Luykx zijn niet te spreken over de verklaringen van PS-senator Philippe Moureaux over Vlaamse ondernemers. "Het is bijzonder grof dat Moureaux hen uitscheldt. Het zijn mensen die de meerwaarde creëren om zijn wedde te betalen", zo laken beide Kamerleden in een persbericht.
In De Tijd had Moureaux vanochtend gewaarschuwd voor "een nog rechtsere federale regering", omdat N-VA een rechtser economisch beleid wil voor de Vlaamse ondernemers. "Vergeet niet dat het nationaal-socialisme door veel van de toenmalige Duitse ondernemers werd gesteund. In tijden van crisis hebben minder intelligente ondernemers vaak de neiging om naar sterke, rechtse waarden te zoeken."

N-VA vindt de uitspraak "een belediging voor elke Vlaamse ondernemer". "Het is bijzonder grof dat Moureaux hen uitscheldt. Het zijn deze mensen die de meerwaarde creëren om zijn wedde te betalen. Eerder vergeleek Eric Van Rompuy de N-VA al met de 'endlösung", maar deze uithaal tart werkelijk elke verbeelding", zegt Luykx.
Ondernemerschap aanmoedigen
Voor Kamerfractieleider Jan Jambon vormt Moureaux "het levende bewijs dat onze welvaart maar te redden is door afscheid te nemen van de PS". "In economisch moeilijke tijden waarbij steeds minder startende bedrijven aantreden aan de meet en de familiale opvolging van kmo's stilvalt zouden politici alle registers moeten openzetten om ondernemerschap aan te moedigen. De PS doet juist het tegenovergestelde: Moureaux bijt in de hand die onze samenleving voedt."
Bron : DM (Le Matin, pour les Franscouillons)
*
PERSOONLIJKE BENADERING
Germanus Van Ramp-aai-aai ziet dus in de NV-A de ‘Endlösung’ voor ‘zijn’ systeem. Daar kan ik inkomen. Meer zelfs, ik hoop dat de man gelijk krijgt. Al kon hij zijn ondergang toch in ietwat vriendelijker termen aangekondigd hebben.
De Vlaams Nationalisten zijn inderdaad de gedroomde oplossing om de smeulende fakkel van de Tsjeven, na meer dan 70 jaar het land van het ene verraad naar het andere geleid te hebben, over te nemen. Zij hebben een geldstaat in de staat uitgebouwd, dank zij de medeplichtigheid van de ten ondergang gedoemde profiteurs van onder de taal & armoe-grens.
Kijk, de BDW-ers zijn niet mijn beste vrienden, maar ik blijf ze medestanders noemen, alleen al omdat hun voorman iets voor de Vlaamse Zaak gepresteerd heeft als niemand voor hem: hij doet de Belgique de papa op haar grondvesten beven. Al is hij dan de eerste keer roemloos uit beeld verdwenen, de taal van zijn tegenstrevers (de Natte Dweil van hierboven) bewijst dat ze als de dood zijn voor hem.
Ik wens dan ook van op deze (kleine) tribune Jan Achterhesp & Consorten goede moed en veel geluk in de verkiezingen toe, er aan toevoegende, dat ze geen andere keus hebben dan te slagen, want de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang zitten hen op de hielen! Zo weten ze, niet veel ruimte te krijgen voor roemloze compromissen op-z’n-Tsjeefs.
Onze rangen staan open voor alle neutralen en/of twijfelaars, dus ook zeker voor minder  overtuigde Flaminganten.
Juist lijk op de paardenkoersen: de weddenschappen staan open en hHet beste paard is gekend. Maar, juist lijk in de verbeelding, is het soms een derde hond die met het beste been gaat lopen.
Dat de beste moge winnen!
Geschreven door AABEE via Digitalia
*
 
*

Geen opmerkingen: