donderdag 2 januari 2014

* 1677 - DAS DRITTE REUCH GEMIXT MET HET SOVJETSYSTEEM HEEFT ALS RESULTAAT DEZE EUROPESE UNIE



*
Het Vierde Reich
Als opvolger van Hitlers Dritte Reich.
*
WAAROVER HET GAAT
Voorlopig zijn er nog geen Goelags, of KZ-Kampen, laar de nodige maatregelen daartoe worden stilaan, beetje bij beetje, reeds genomen. Er is de verplichte asiel-opvang, de beperking van de vrije gedachte, de exorbitant hoge belastingdruk, het afleiden van de aandacht, de medeplichtigheid van de Media: alles wijst er op dat de verknechting straks een feit wordt. En dat niemand er nog erg in heeft, omdat het opgedrongen wordt via de geleideklijkheid.
Men heeft geleerd uit vroegere fouten, die toen begaan werden omdat er i, de beruchte jaren ’30 niet veel tijd beschikbaar was: Hitler & C° konden maar hoop en al 12-13 jaar aan  de macht blijven. Reeds op 8 Mei 1945 was hun lied uitgezongen en dienden zij het dirigeer-stokje aan de Amerikanen over te laten.
Vanaf dan zou er een systeem gelijkaardig aan de Verenigde Staten van Amerika op poten worden gezet. De ver-Amerikanisering kon beginnen, eerst met de taal (Engels) en ander decadent amusement, dat er natuurlijk vlot inging. Jaren later wilde men dan een Europese Vlag, een ‘nationaal grondgebied zonder binnengrenzen’, een nationale eenheidsmunt even prestigieus als de US-Dollar, een nationaal volkslied, een Europese Grondwet, en last but not least, een Europese President.
Weeral om alles vlot te laten verteren, werd er gekozen voor het langzaam-maar-zeker procedé. Er werd een schertsfiguur aangeduid als President (de Natte Dweil) en om de ware bedoeling blijvend te verbergen, mocht Brussel, de meest kleurloze stad ter wereld, de rol op zich nemen van Europese Hoofdstad. Zij het met een kleien tegemoetkoming voor Het Zoete Frankrijk, met een achterpoortje in Straatsburg. Dat was de tol voor de Wende die de DDR wegscheurde uit het Sovjet-blok om Deutschland weer ééngemaakt en economisch sterk te maken….
De Natte Droom der Internationaal Socialisten kreeg gestalte, en Das Vierte Deutsche Reich was geboren.
Al moet dat voorlopig nog geheim blijven. Het kind is wel geboren, maar de vader is voorlopig onbekend. Afbeeldingen als deze hierboven zijn dus ‘unerwunscht’. Het kan hoogstens nog tot na 25 Mei van dit jaar, indien na de Moeder aller Verkiezingen duren, eer open en bloot de dictatuur kan ingesteld worden. Wat God verhoede!
.
BASIS v/d INSPIRATIE
verenigde Staten van Europa al in 1948 in Duitse grondwet opgenomen
'Nazi's hebben via de Europese Unie alsnog de Tweede Wereldoorlog gewonnen' - Roep om renteloos geldsysteem afkomstig van globalistische machtselite
Sommige mensen vinden dit soort vergelijkingen niet kunnen, maar de historische feiten tonen aan dat het beslist niet overdreven is te stellen dat de EU is bedacht en opgezet door de Nazi's.

Het heimelijke streven van de globalistische machtselite in onder andere Brussel naar een Verenigde Staten van Europa -en daarna zelfs van de hele Wereld- wordt door velen nog altijd als een complottheorie beschouwd. De Duitse auteur en freelance journalist Oliver Janich wijst er echter op dat de toekomstige Verenigde Staten van Europa al in 1948, dus pal na de Tweede Wereldoorlog, in de Duitse grondwet werd opgenomen. 66 jaar later wenden politici de huidige crisis aan om Europa inderdaad steeds verder samen te voegen, iets waar ook EU-president Herman van Rompuy deze week opnieuw voor pleitte (2).

In artikel 24 van de Duitse grondwet staat letterlijk dat de Duitse Bondsregering 'soevereiniteit aan grensoverschrijdende instellingen' mag overdragen, als dit bijdraagt aan een 'vreedzame orde in Europa en tussen de volken van de wereld'. Om geschillen tussen landen op te lossen zou Duitsland toetreden tot een 'algemene, alomvattende, verplichte internationale scheidsrechterlijke instantie'.

Via verenigd Europa naar een wereldregering

Janich schrijft dat het alle partijen die dit artikel in de grondwet opnamen duidelijk was dat dit niets anders dan de voorbereiding voor een wereldregering is. Professor Frank Schorkopf van het Instituut voor Volkenrecht en Europees Recht van de Universiteit in Göttingen zegt dat 'alle deelnemers het eens waren dat de weg naar een wereldregering via een verenigd Europa zou moeten lopen.'

Op 10 november 1948 zei dr. Carlo Schmid, lid van de SPD (de Duitse PvdA), tegen de latere president Theodor Heuss, dat 'men moet ophouden deze zaken (een wereldstaat) steeds een utopie te noemen... Ik geloof niet dat we een wereldregering zullen krijgen, zonder dat we eerst door Europa zijn gegaan.' De voorzitter van het parlement, CDU lid Hermann von Mangoldt, verwees vervolgens letterlijk naar artikel 24, dat 'alle mogelijkheden in wereldwijde zin open laat.'

Met andere woorden: al in 1948 werd niet alleen de Europese Unie, maar ook al een Wereld Unie gepland, die in de Duitse grondwet werd verankerd. Erger nog: de plannen hiervoor stammen rechtstreeks uit de koker van de Nazi's, waarvan velen na WO-2 'ondergronds' gingen, en uiteindelijk alsnog op hoge posities in het naoorlogse West Duitsland terecht kwamen. Desondanks worden mensen die hierover schrijven of hiervoor waarschuwen nog steeds als complotdenkers weggezet.
Burgers moeten creatie VSE betalen
Dankzij de voortdurende propaganda van Brussel en 'onze' politici in Den Haag hebben de meeste mensen inderdaad het gevoel gekregen dat een Europese superstaat niet alleen onvermijdelijk, maar zelfs noodzakelijk is om de huidige crisis op te lossen. Janich acht het nu onomstotelijk bewezen dat dit plan, opgesteld en uitgevoerd door de wereldwijde politieke en financiële elite, al zo'n 70 jaar oud is. Het is daarom goed voorstelbaar dat de crisis doelbewust is veroorzaakt om de creatie van de Verenigde Staten van Europa te forceren.
De Europese gewone man staat daar helemaal buiten. Die is er enkel om de enorme kosten hiervan te betalen middels lastenverhogingen, sluipende onteigening door het extreem lage rentebeleid, en het uitkleden van de pensioenen en sociale voorzieningen. Daarom gaan steeds meer Europeanen de straat op, omdat ze aan den lijve ondervinden dat de Europese Unie een onderdrukkend systeem is dat hun soevereiniteit, welvaart en zelfbeschikkingsrecht vernietigt, en totale controle wil uitoefenen op ieder aspect van hun leven.
Nazi's via EU alsnog de winnaars van WO-2
In Janisch' ogen is er geen enkele sprake van een complottheorie. Op meer dan 500 pagina's somt hij talloze feiten op, waaruit blijkt dat de internationale financiële elite totale monopolie over al het geld wil, en daarmee totale macht over de hele wereld wil hebben. De Verenigde Staten van Europa zijn slechts een stap naar een verenigde wereldgemeenschap, waarin niet langer de volken, maar de financiële elite het voor het zeggen heeft.
De Nazi's, die zouden zijn verslagen, worden daarmee alsnog de winnaars van WO-2. De structuren die zijn schiepen en de organisaties die zij oprichtten gingen na de oorlog gewoon onder andere naam verder. De Nazi's financierden ook de communisten, omdat zij een vrijwel identiek visioen hadden over een Verenigde Staten van Europa: één groot collectief systeem, waarin de individuele burger helemaal niets meer heeft in te brengen, en waarin een klein clubje uiterst machtigen alles bepaalt. De Europese Commissie is daar een voorloper van.
Niet alles gaat van een leien dakje, want anders hadden we al lang een wereldregering gehad. Op dit moment is de opkomst van vrijheidslievende partijen in vrijwel heel Europa, die een halt toe willen roepen aan het steeds meer macht overdragen aan Brussel, het grootste gevaar voor de globalistische machtselite.

Rentevrij systeem gepland door globalistische elite

Janisch waarschuwt dat de roep om een rentevrij geldsysteem eveneens uit de koker van dezelfde elite afkomstig is. Het is juist hun doel het huidige systeem te doen crashen, zodat iedereen een nieuw en zogenaamd 'rechtvaardiger' systeem eist. De nietsvermoedende burgers werken met hun eis dat de rente moet worden afgeschaft juist mee met de totstandkoming van de geplande Nieuwe Wereld Orde.
Het waren dan ook opnieuw de Nazi's die kritiek op het rentesysteem verbreidden, kritiek die zelfs door bijna alle kerken werd overgenomen. Rente wordt ook in het sharia-bankieren van de islam verboden. Volgens Janisch zijn dit allemaal onderdelen van het grote plan voor het nieuwe wereldwijde financiële systeem, waarin er een rentevrije nieuwe wereldmunt wordt ingevoerd.
'De verspreiding van het idee van renteloos geld is één van de beste bewijzen dat we in een pathologische plutocratie (heerschappij van het grootkapitaal) leven,' schrijft Janisch. 'Want de meesten die dit idee verspreiden doen dit niet met kwade bedoelingen, maar uit eerlijke overtuiging.' Probleem van deze komende renteloze wereldmunt is dat deze volledig door de globalistische machtselite zal worden gecontroleerd. Waarmee ook onze landen en wijzelf totaal zullen worden gecontroleerd.
Landen die weerstand bieden worden platgebombardeerd
Dat moet gelijk op wereldschaal gebeuren, want als alleen Europa een renteloos systeem invoert, dan zal al het kapitaal onmiddellijk naar elders vluchten. Het Amerikaanse FED-kartel heeft zich daarom al over de hele wereld verspreid. Landen zoals Irak en Libië, die zich hieraan wilden onttrekken en weer terug wilden naar een munt die gebaseerd was op de goudstandaard, werden eenvoudigweg platgebombardeerd. (1)
Ontketenen de bankiers weer een nieuwe Wereldoorlog?
Een blik op de geschiedenis leert dat het resultaat van bijna iedere oorlog de invoering van een monopolistisch geldsysteem met een ongedekte munt was. De partijen die deze oorlogen voerden werden doorgaans door dezelfde banken gefinancierd. Na de Eerste Wereldoorlog verdween de op goud gebaseerde Duitse Reichsmark, en na de Tweede Wereldoorlog werd stap voor stap de op goud gebaseerde dollar, nog altijd de huidige wereld reservemunt, afgeschaft.
Het is daarom niet ondenkbaar dat de bankiers mogelijk al op korte termijn nóg een wereldoorlog zullen ontketenen, die de weg moet vrijmaken voor het al zo lang geplande wereldwijde renteloze -en zoveel mogelijk cashloze- eenheidssysteem. Dan zal het hen eindelijk gelukt zijn om de zo mogelijk flink uitgedunde wereldbevolking in totale, permanente slavernij te dwingen.
Xander
PERSOONLIJKE BENADERING
Wij, de Vrijdenkers en Vrijsprekers die de Vrijheid als hoogste goed willen blijven koesteren, zullen wellicht, als de Verkiezingen tegenslaan, de eerste KZ-gevangenen worden van het Europees dwangsysteem. De mensen van het Vlaams Belang zijn dat zelfs nu al, omdat ze door de Linxse Elite en hun hersenloze achterlopers als paria worden behandeld. Bij de Duitse Nationaal Socialisten droegen de Joden een Gele Ster: wj dragen een Zwarte Leeuw op gele achtergrond…
*
Hitler zal dat de Joden geen tweede keer aandoen: zij ook zijn geleerd geraakt en zouden zich niet meer als schapen laten afslachten. Zie ‘de Palestijnse Kwestie’, waarmee bedoeld wordt dat Israël zich net meer laat doen door de ‘Palestijnen’, een nieuw voor de gelegenheid uitgevonden land en volk. Een begrip dat staat voor de Verzameling Arabieren, More,; Saracenen, Assasijnen en andere haatbaarden. Het kleine Israël is, dank zij de intelligentie en de werkkracht van zijn bevolking, welvarend tussen een continent van vadsige luiaards, die deze rijkdommen willen stelen. Zij willen, net als de Franscouillons dat willen met de Vlamingen, de Joden in zee drijven, om zich vervolgens dat land dat overvloeit van melk en honing, toe te eigenen.
Ook de Kerk is met de Holocaust een ervaring rijker geworden. Hoog tijd dus, dat er ingezien wordt, dat de Jahweh uit ‘Het Oude Testament’, dezelfde is als de Zachtmoedige uit Het Nieuwe Testament.
Och, die dingetjes die in Kleine Brogel liggen te roesten.. Men egt dat het maar speelgoedjes zijn, maar in ieder geval zouden ze nuttig gebruikt kunnen worden… Het zou de Moslimmers leren zo kwistig om te springen met.. springtuig.
Die dingen te gebruiken tegen hèn, voor ze die kunnen gebruiken tegen ons, dat is geen strategie, maar gewoon zelfverdediging. De wekker zetten, wakker worden, voor de Islam, in samenwerking met Het Vierde Reich, onze ogen voor altijd sluit.
Geschreven door AABEE via Digitalia
*
 
*

Geen opmerkingen: