donderdag 31 maart 2016

3278



5/785 * - de slaapwandelende Overheid – de instemmende Christelijke Overheden.
*
3278 - DE SOCIALISTISCHE COHESIE ONDER TOEZICHT VAN DE MOSLIM EXECUTIEVE
*
De ziekte van de tijd….
*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
In het artikel uit HLN (hieronder) staat hetzelfde als in de titel hierboven, maar, naar goede Coburger gewoonte, iet of wat meer ‘omfloerst’ met dat Koninklijk Begrip.
Waar HLN, dat leugenblad dan wel bron-helder in is, is in de zekerheid dat die ‘casuals’ heel zeker EXTREEM RECHTS zijn. Die zijn dat, om de zeer eenvoudige reden dat zeker niet uitgesproken LINSKX zijn. Waar ze die zekerheid halen, vraagt U? Wel, heu, ze moeten wel extreem, ja zeer extreem rechts zijn, want er staat een rüneteken in hun logo, ze zijn dus tegen de Islamisering van het Avondland, net als Pegida, en geen Hamer & Sikkel en al zekerlijk geen Halve Maan te zien op hun pamfletten.   Twee feiten waarop ze zich steunen, en die bevestigd worden op het gezag van de Coburger Moslim Executieve.
Verwondert het U dan nog, dat onze eigen ‘ordehandhavers’ dreigen er de brui aan te geven?  Tja, dan zit er maar één ding meer op. De Sharia zal moeten ingevoerd worden, anders wordt het Land totaal… onbestuurbaar.
Wie daar niet mee akkoord zou zijn: hij gaat... De grenzen staan wijd open, en niemand zal er hen een strobreed in de weg leggen.
*
De Morgen denkt dat het verbod er komt, omdat de Bom-SLims denken dat ze zullen worden aangevallen. Dat er dus geen tijd meer zal zijn, om de tweede metro-bom in te zetten die de Politie nu zoekt. Zo worden volgens deze afbeeldingen, hun lezers de ‘Identitairen’ voorgesteld:
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*

Extreemrechtse betogingen verboden dit weekend: "De Brusselaar moet niet bang zijn"
*
Betogingen van de Franse extreemrechtse groepering Génération Identitaire zullen zaterdag en zondag verboden zijn in het hele Brusselse Gewest. Dezelfde regel geldt voor tegenbetogingen. Brussels minister-president Rudi Vervoort vaardigde daarover een ordonnantie uit, aldus burgemeester Françoise Schepmans van Sint-Jans-Molenbeek.

Génération Identitaire kondigde begin deze week aan dat het op het Gemeenteplein in Molenbeek wil betogen tegen de islam, na de aanslagen van 22 maart in Brussel. Molenbeek had eerder al een verbod uitgevaardigd tegen de betoging.

Vanmiddag vond een coördinatievergadering plaats. Naast de burgemeester van Molenbeek waren ook vertegenwoordigers van de burgemeesters van andere Brusselse gemeenten aanwezig. Verder was de Brusselse minister-president vertegenwoordigd, de minister van Binnenlandse Zaken, de federale politie, de MIVB, de NMBS en de korpschefs van de Brusselse politiezones.

"Zaterdag als een andere"
"Andere evenementen, zoals een voetbalwedstrijd of een braderie, kunnen wel gewoon doorgaan", aldus Schepmans. "Ons doel moet zijn dat het 'een zaterdag als een andere' wordt. We zijn voorbereid en nemen onze voorzorgen. De Brusselaar moet niet bang zijn."

Het is aan de Brusselse gemeenten om het verbod concreet in te vullen, maar de ordonnantie biedt een gemeenschappelijke basis. Het is overigens de eerste keer dat een dergelijke ordonnantie wordt uitgevaardigd sinds de zesde staatshervorming.

"In een periode van rouw is het ongehoord om op deze manier actie te voeren", zegt Vervoort in een persbericht. "De provocaties en het oproepen tot geweld zijn onaanvaardbaar. We moeten al onze energie steken in de sociale cohesie om het samenleven in Brussel te behouden."
*
UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Ik zal kort zijn: als U besluit te gaan, kies dan voor een Katholiek land met gezonde lucht. Italië, de bakermat van het Christendom, zal wel een der veiligste landen van Europa blijven. Waar het gezag van de Paus meer respect afdwingt dan een Eerste Minister die gewoon meehuilt met de wolven in het bos. Niet ranzig, maar Renzig…. Misschien zelfs dat de ‘Identitairen’ hier zichzelf wel binnen afzienbare tijd ‘De Kruisvaarders’ Anno 2016 gaan noemen, of de ‘Kruisvaarders van de Laatste Hoop’.
Tiens, dat zou eens moeten onderzocht worden: waren al die Kruisvaarders van de Eerste tot de Negende (1095-1272) allemaal Extreem Rechts, of waren daar ook Extreem Linkxen bij? Of, o driewerf schande, waren dat allemaal onverdraagzamen die de Religie van de Vrede wilden weren. Omdat ze bijvoorbeeld toen al beseften wat de ware aard van het beestje was? Dat iedereen, van de kleinste tot de grootste van die avontuurlijke ridders, handelde uit pure zelfverdediging?
Die studie zal er nooit komen. En, als ze er al ooit komt, zal die nooit aan het klokzeel worden gehangen. Omdat het antwoord van toen, ook nog altijd geldt de dag van vandaag.
Het probleem is alleen, dat de huidige Kerkleiders als slaapwandelaars door het leven gaan. Tenminste toch tot zolang dat ze dat nog kunnen…. Omdat ze niet met uiteen gerukte ledematen ergens aan een kruis hangen te sterven.
*
*
*

Geen opmerkingen: