donderdag 31 maart 2016

3277 bis



7/1206 * - willoze of organiserende Overheid – de Rijkswacht weder invoeren – Wet LeJeune – antwoord v/d casualen.
*
3277 - MET DANK AAN “DE STAATSDRAGENDE PARTIJEN”: TE LAND TE WATER EN IN  DE LUCHT, WETEN WIJ NOG WEL WAAR EERST KIJKEN?
*
Te land, op zee en in de lucht:


Herbevolking? ’n Leuk verzetje op een warme zomeravond.
*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
Als iemand nog een domein zou weten, waar de Burger door de Overheid NIET wordt gerold, dan moet die dat, lijk de Politiebonden, per Open Brief in de openbaarheid gooien. Zelfs onze afvalzakken zijn niet meer als vroeger, eerlijk en betrouwbaar. De Burger betaalt zich Blauw, Groen en Rood voor een ‘Groenservice’ die eigenlijk alleen nog is waar zijn naam voor staat: een vuilkar. Alles tot meerdere eer en glorie van de arme Gemeentepolitiekers die zich, in navolging van de Hogere Overheid, de naad uit de broek werken, in de eerste plaats voor het eigen profijt.
En ja, In Zaventem wordt ‘vergaderd’ tegen de sterren op, Binnenlandse Zaken en Justitie zijn in het putje gevallen waar ze door de Veiligheidsdiensten in te kakken werden gezet, en de wereld staat niet stil: hij draait gewoon doorrrrrr.
Ons  Land, Vlaanderen in het bijzonder, is in de vernieling geregeerd door meer dan 50 jaar oplap-werk van geestesgestoorde zwakkelingen zonder ruggengraat.
En nu denken de Leugenaars van de Media, dat ze heel voorzichtig liefst een toontje lager kunnen beginnen zingen. Waarbij ze in de eerste plaats weer schieten op de pianist, in casus de ‘casuals’. Maar in het Parlement en heel het Politiek circus wordt hardnekkig de andere kant opgekeken. Vooral als de Partij die al meer dan 30 jaar die toestand aanklaagt. Maar ja toch, begrijpen die mensen van het Vlaams Belang dan nog altijd niet, dat er in Coburgia aan toe gaat, zoals ZIJ dat willen? Dames en Heren die als tijdverdrijf een land besturen door zich te laten meedrijven met de stroom: wie biedt mij een ander woord aan, als ik ze hier voor voddeventen en kletswijven uitmaak?
In Nederland betoogt Geert Wilders een uur aan een stuk, dat de grenzen dicht moeten, maar ja, is het antwoord, dat tot tienmaal toe gegeven wordt, dat is toch veel te moeilijk! Das schaffen wir nicht!
Wat al onze Verlichte Grote Verstanden wèl schaffen, dat is dat ze als de bliksem moeten presteren om Europa te her-bevolken met het uitschot die andere landen dringend kwijt willen. En dat daartussen de meest primitieve barbaren binnen sluipen, och, dat is toch niet meer dan hier en daar een klein ‘’fait divers’.
Volgens mij dient den Ouden Tobback opgesloten te worden, en dient de RIJKSWACHT heropgestart worden.  Moet meteen dringend de Wet Lejeune, die dateert van 1888, eerst ‘hertaald’ te worden als de Wet Levieux’ om daarna de verloren tijd in te halen. In plaats van vervroegd vrij te kunnen komen, voortaan vertraagd. Als bijvoorbeeld de huidskleur (of de kleur der ogen) de Rechter of de Gevangenisdirecteur niet aanstaat.
En, (maar dat is een strikt persoonlijke opmerking) dat de mode-ontwerper van de Nieuwe Rijkswacht zijn lichtje eens kon komen opsteken in een of andere kazerne van de Italiaanse Carabinieri. Met zo’n uniformen van een elite-korps in het straatbeeld zouden de tinnen soldaatjes (para’s) in hun kazerne kunnen blijven. En de ‘champetters’ ofte ‘veldwachters’ van weleer, de Landelijke Politie, zou dan een terug een korps kunnen worden met meer dan genoeg WIJKAGENTEN.
En, zeer in de marge, dan zou er in Kasterlee geen hondenkennel zijn kunnen komen, met maar liefst 400 uitgehongerde dieren. Misschien dat hun ‘gemeenschap’ nu een eis kan indienen voor evenveel ‘leeflonen’?
*
.
*
Maar wat baten kaars en bril, als iedere Minister niet zien en wil.
*
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*
*
“Dat we hooligans zijn is al voldoende om ons op voorhand te veroordelen”
*
 “Wij hebben niks met fascisme te maken en zijn evenmin neo-nazi’s”, zeggen vertegenwoordigers van de casuals die zondag in Brussel op de herdenking aanwezig waren. Ze hielden een persbijeenkomst in Antwerpen.

Leden van de firms of harde kernen van Standard, Anderlecht, Club Brugge, R. Antwerp FC en AA Gent zijn vanavond samengekomen in Antwerpen om hun versie van de feiten te geven over wat er zondag op het Beursplein is gebeurd.

“Geen beesten”
De casuals zijn vooral boos over de manier waarop ze in sommige media worden geportretteerd. “Wij zijn geen beesten die de boel wilden verzieken. Maar het feit dat we niet alleen voetbalsupporters, maar ook casuals zijn is voor sommigen blijkbaar voldoende om ons bij voorbaat in de hoek van het neo-nazisme te duwen”, aldus een Luikenaar.

“We worden in sommige media afgeschilderd als fascisten die uit waren op de confrontatie. Het enig wat wilden was op onze manier onze verontwaardiging uiten over de aanslagen. Net zoals alle andere mensen”, zegt een Antwerpse casual.

“We zijn in Vilvoorde opgevangen door de politie en alles liep goed tot we op het Beursplein kwamen. Niet wij, maar anderen hebben uitgedaagd. En dat heeft even tot enkele opstootjes geleid die ook wij betreuren”, gaat de man verder.

Een Brugse supporter wijst er nog op dat alle casuals zich bij voorbaat al distantiëren van eventuele betogingen of conflicten bij de aangekondigde, maar ondertussen verboden, betoging van aanstaande zaterdag in Molenbeek. “Wij zullen er niet zijn. En dan spreek ik ook in naam van casuals van onder meer Beerschot, Lierse en FC Luik die hier vanavond niet aanwezig zijn.”

De aanwezigen zeggen ook nog niks te maken te hebben met de Facebookgroep ‘Casuals United’. “Wat daar op staat is niet waar wij naar Brussel zij gegaan”, besluit de Antwerpse casual
*
UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Stel U even onze Samenleving voor, met een gedisciplineerd Kader van een op militaire leest geschoeid elite-korps. Waarvan alleen nog maar de verschijning voldoende was om in het Wegverkeer de Wet te doen respecteren. La peur du Gendarme’: waren wij er mee vergroeid geworden, tot de Socialisten, afgunstig op de goede werking en de goede faam, deze sterkhouders van Het Gezag wilden toevertrouwen aan hun eigen mannetjes en vrouwtjes.
Stel U voor, dat al die jonge ongediplomeerde jonge nietsnutten niet meer op straat zouden rondhangen, maar in een verplichte Militaire Dienst van 2 jaar zouden zitten. Tegen een dagvergoeding van minder dan 1/4de Euro, maar onder het ‘vaderlijk gezag’ van een sergeant-majoor. Met als enig onderscheid tussen ‘goeden’ en ‘slechten’, dat iedereen met een kleurtje (uit voorzorg) ver van de ‘wapendracht’ zou gehouden worden. Geen kennis van wapens of voertuigen maar dubbel rantsoen ‘drill’ en voor wie weerspannigheid zou durven vertonen, de straf uit de jaren stilletjes, namelijk het verslepen van een berg kasseistenen, in looppas, van de ene kant van de kazernekoer naar de andere. Tot niemand nog pap kan zeggen….
Binnen de kortste keren zouden alle Moskeeën in het land, wegens gebrek aan belangstelling, weer verdwijnen.
*
Eens of anders: het Land zit op zijn tandvlees en er zullen keuzes moeten gemaakt worden. Nog meer ‘leefloners’ de mond openhouden, nog meer ouderen en zieken laten vergaan in hun miserie, of terug de discipline invoeren.
Niet alleen is genoeg nu wel genoeg, maar de rechttrekking zal een flink stuk in de tijd moeten doorgetrokken worden.
*
*
*




Geen opmerkingen: