donderdag 24 maart 2016

3258



5/744 * - ëgoda Dresden xenofoob – 2 treinen frontaal -

*
Donderdag 24 maart
Zon 6u36-19u03
Witte Donderdag
H Catarina van Zweden
*
Even buiten Rome gaat Paus Franciscus, in navolging van de Grote Baas, de voeten wassen van 11 naar hier gevluchte ‘blijvelingen’ in een van de ontelbare AZC.’s. Waarbij Hij wel voorbij gaat aan het feit, dat de Grote Baas, op de avond vòòr Zijn lijden, deze daad van nederigheid stelde met de voeten van zijn eigen leerlingen, de Apostelen.
Hopelijk voor Hem, zullen daar geen IS-fanatiekelingen tussen zitten met Antrax tussen hun tenen….
*
3258 - GIJ GELOOFT TOCH OOK BLINDELINKS WAT DE LINKSE PERS RONDSTROOIT?  
*
Een bijeenkomst van de xenofobe organisatie Pegida in Dresden, Duitsland. ©AP
*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
Die twee gelijkluidende woorden BlindelinKs en blindelinGs zeggen toch genoeg. Gezien? Onderaan de afbeelding dat Pegida de eretitel ‘xenofoob’ heeft meegekregen. ’t Is wel een goeie die ’t zegt!
Maar mag ik vragen, eerst zeer aandachtig onderstaand betoog te willen doornemen?  Aandacht: het werd getoonzet door de Linkxe Troela Petra Pau (Petra het Pauwenstaartje?). Zij is SPD (Soc.Partein deutschlands, de opvolger van de NSDAP) en coalitiegenoot van de CDU van la Markelina.

Ziezo, nu weet U (tegen de achtergrond van 22/3 in Maelbeek en op de luchthaven),waartegen U zich moet schrap zetten om geen aanhanger te worden van de Nationaal Socialisten van A.H.
*
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*
*
*
Aantal extreemrechtse incidenten in Duitsland sterk gestegen
11-02-16, 06.19u - Bron: Belga
*
Aanvallen op asielcentra of rechtse haatpropaganda: het aantal incidenten met extreemrechtse inslag is in Duitsland het voorbije jaar sterk gestegen. Een voorlopige balans van de veiligheids-autoriteiten hebben het over 13.846 delicten, of 30 procent meer dan in 2014.

De cijfers werden opgevraagd door Die Linke-politica Petra Pau, bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.
In 2014 werden er 10.541 rechts-extremistische strafbare feiten geregistreerd.
Ook de ernst van de feiten neemt toe: vorig jaar werd er 921 keer geweld gebruikt (496 keer in 2014), waarbij 691 slachtoffers (431 in 2014) vielen. Het geweld tegen buitenlanders verdubbelde bijna. Het aantal gewonden nam toe van 272 tot 495.
De politica noemt de statistieken alarmerend. "Dagelijks tellen we drie tot vier rechts-extremistische gewelddaden. Het extremisme is een gevaar voor iedereen die niet in het vijandige mensbeeld van de Nazi's past".
Volgens haar werkten de problemen met de opvang van vluchtelingen in Duitsland als een katalysator.

UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Ik hoop dat U evenveel als ondergetekende heeft genoten van dit Belga-bericht, weergegeven door DM.
Ja, inderdaad, het is hoog tijd dat we het Duitsland van Merkel wat beter in de gaten houden. Niet alleen omdat de Conferentie van München (30/9/1938) weer opduikt (Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_M%C3%BCnchen
Waar de Groten der Aarde naïef-weg bijeen kwamen om elkaar te… bedotten.  Neen, daar is ook dat treinongeval in Beieren, waar 2 treinen aan meer dan 100 km/u op een recht stuk spoor van veel kilometers lang frontaal tegen elkaar botsten. Uitleg: ’n verstrooid seingever had het rood om de trein nog rap door te laten, op groen gezet.
Was die seingever misschien ’n nieuw soort Duitser, zoals bedoeld door Merkel? Een ‘slapende’ ISIS-ser-Jihadist die de Sharia4Germany een duwtje in de rug wilde geven? Om op die manier te verduidelijken dat men in Europa nergens meer veilig is?
De ware echte oorzaak zal aldus, in  afspraak met Amerika, de beschermers van  IS, nooit vrijgegeven worden. IS zal dus nog niet zo gauw de aanslag opeisen. Maar we blijven wel gewaarschuwd.
*
Vroeger had men de mond en de gazetten vol met de ‘AS’ Rome-Berlijn. Ondertussen is er een nieuwe AS in de maak, die alfabetisch een heel stuk logischer is: Ankara-Berlijn. Een AS die trouwens veel beter past in de oorlogsstrategie van de USA.
Zo ook ongeveer begon Hitler (1941) de geplande aanval op de Sovjet Unie, om hun niet eens bestaande ‘verrassings-aanval’ op Duitsland te voorkomen.
Ja Ja, we herbeleven alles inderdaad nogmaals voor de zoveelste keer. Alleen laat de USA nu veel vlugger in hun kaarten kijken dan toen.
Met de dag wordt de vraag steeds prangender, wat de USA zal doen als de handen van de Socialisten Democraten daar na 11/2016 van de knoppen zullen zijn weggehaald. Anders gezegd, al de wereldwijde oorlogszucht daar zal zijn weg ge-ebd. En als de Europese Unie ondertussen helemaal zal geworden zijn zoals haar naam zegt, een Unie, en geen spijtzwam voor ‘wij’ tegen ‘zij’.
*
*
*

Geen opmerkingen: