woensdag 30 maart 2016

3276



5/1005 * - misleiding wordt onze dood
*
3276 - DE MISLEIDING WORDT ONZE DOOD   HEEL BINNENKORT WANT DE LEUGEN HOUDT NIET LANGER STAND
*
*
INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS
*
Bekijkt U eerst deze video: het is de aanschouwelijke wijze van wat volgt.
*
Wat bloggers voor hebben op politiekers, is dat ze niet meer moeten doen alsof. Als politiekers durven een niet glad gestreken standpunt in te nemen, riskeren ze hun broodwinning.
Bloggers, de meesten toch, doen het uit overtuiging en ook, voor mensen lijk ik, omdat het hun enige amusement is.
Digitalia schrijft zoals Meester Gezelle het o zo onnavolgbaar dichtte:
Ik jeune mij daarin als ik een liedeken kan dichten.
Ik jeune mij daaran, als ik dat liedeken kan.
Aan inspiratie is er zeker geen gebrek, al moeten wij dikwijls hetzelfde zeggen, met andere woorden. Zo is het, dat wij onder de mom van vooruitgang, stilaan dreigen terug te vliegen in een 1400 jaar oude oorlogssituatie die onze voorouders al lang achter zich hadden gelaten.
Zonder verlet of tijdverlies aan de grenzen werd ons voorgesteld als een zintuigelijk welbehagen. Alleen die embatante Zwitsers hielden ons nog op? En waarempel, af en toe pikten ze er een ‘verdacht voertuig’ uit. Iets wat ik in hun plaats ook zou gedaan hebben. We zijn daar tientallen keren voorbij gereden, en altijd  kwamen wij er van af met een vriendelijk handgebaar. Tot na ‘Parijs’: toen reden we sedertdien door een haag van tot de tanden gewapende militairen.
Maar zeg niet dat dit de schuld is van de Bom-Lammers, want daardoor beledigt U het ‘Staatsgezag’.
Curieus. Zijn die soms al gedeeltelijk ge-Bom-Lamiseerd en achten zij het hun plicht om de Koran te beschermen?
‘Let is be clear’, zoals de Zwarte Ongeluks Kater altijd zegt, als hij leugens brengt: daar waar er bloed vloeit, is die ‘religie’ gepasseerd.
*
*
MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD
*
*
De islam – Jullie onverschilligheid is onze dood
(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)
*
Wie nog steeds niet begrepen heeft dat de islam de dood brengt, zal ten onder gaan. Het is enkel en alleen de islam die de dood brengt. Binnen de islam heeft het geweldelement zich tot God verheven. Het is de islam die haat aanwakkert door middel van zijn geweldpleger als profeet, die de gespleten mannelijke energie tot God verheven heeft. Die aldus “ongelovigen” heeft afgeslacht, Joden onthoofd, kinderen ontmaagd, vrouwen tot slaaf gemaakt heeft. Wie zo’n ideologie, vermomd als religie, binnen de eigen gelederen toelaat, vernietigt zijn volk. Die verschaft het geweld de vrije toegang tot zijn land. In zijn scholen, in zijn huizen, in zijn straten.

Moslims verafgoden een geweldpleger als profeet, die de laagste instincten in de mens opwekt. Het element geweld. Voor moslims zijn gewelddadigheden, voor zover ze geschieden in naam van Allah, geen zonde, maar hun goed recht. Vrouwenonderdrukking hoort er binnen de islam net zo goed bij als kindermisbruik. Het afslachten van iedereen die de islam in de weg zit, wordt gestimuleerd met de belofte daarvoor in het paradijs te komen.

Voor moslims bestaat hun enige doel in het verspreiden van dit element van geweld over de hele planeet. Dit fascisme elk land binnen te loodsen. Voor dit doel misleiden zij de “ongelovigen” zo lang mogelijk. Ze herhalen steeds weer mantra-gewijs wat een vredevolle religie de islam toch wel is, wat evenwel gelogen is. Geloof niet één mens die zo’n man als profeet volgt, want hij zal het ooit vreedzame land hierdoor vernietigen en daarbij zichzelf nog als gezegend beschouwen. De misleide “ongelovigen” zullen hem daarbij nog verdedigen en ondersteunen ook.
ron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor
www.ejbron.wordpress.com)
*
UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL
*
Wat baat het, militairen in te zetten voor onze bescherming: is er iemand die hun consignes weet? Of lopen ze daar, zoals onze ’piotten’ in de oorlogsdagen van Mei ’40, met een ouderwetse Mauser, tweedehands ingekocht bij de Duitse Wehrmacht, maar zonder bijpassende munitie? Ook toen verzekerden onze Verlichte Grote Verstanden tot de dag zelf, dat ze het land ‘uit de oorlog’ zouden houden’. Niet ‘als God het wilde’, maar als dat klopte met de wensen van Herr Hitler.
Typisch dezelfde geluiden zijn er nu weer: de échte Bom-Lammerij is vredevol. Die doen zoiets niet. Net zoals dat ‘cultuurvolk’ dat in 1939-1945 niet alleen de Stad, maar ‘die ganze Welt’ wilde veroveren. Typisch dezelfde hoogheidswaanzin als die Woestijngodsdienst.
En dat, Mijne Dierbaren, heeft niets te zien met ras of afkomst. Joden, Sihks, Brahmanen, enz, horen hier ook niet thuis, maar die gedragen zich tenminste. Ze plegen geen moorden op onschuldige burgers, of vrouwen en kinderen. Zelfs de Duitse Kampbeulen waren herkenbaar in het straatbeeld, zodat we ze zoveel mogelijk kunnen uit de weg gaan. Nu is die bruine politieman achter het loket misschien een getrainde spion die morgen zijn wapen kan trekken om U omver te blazen. Omdat U iets gezegd hebt dat hem niet aanstond.
Ja, dat heet dan ‘tolerant zijn’ tegenover de ‘intolerantie’. Omdat zoiets past in het kraam van de Elite, die voelen dat de beslissing als zand tussen hun vingers wegglipt.
De Bom-Lammers krijgen van ons nog gratis onze eigen nationaliteit, bovenop die van de thuislanden. Laat ons dat dan interpreteren zoals het is: ze zijn valse naamdragers. Ze moeten eigenlijk, buiten hun echte naam, er geen andere bovenop krijgen.
Als er al iets zou moeten gebeuren, dan is hun vingerafdrukken + DNA in data-banken vastleggen. Ja, als het moet, met een nummer met zwarte cijfers ingekerfd in hun voorarm. Het is een onfeilbaar systeem, nog in gebruik geweest bij de Duitse Nationaal Socialisten.  Dus kunnen Socialisten dat nu niet afkeuren.
Dat laatste is maar om te lachen. U hebt toch ook gelachen, samen met de metro-gebruikers deze morgen in Broeselabad, toen er op het display het woord ‘BOM’ verscheen? Ja, wist de Tram Maatschappij, het is meer een verkeerd gepland grapje….
Wat ik daaruit besluit? Dat alle middelen goed zijn om de aandacht af te leiden….
*
*
*

Geen opmerkingen: