zondag 26 april 2015

2571



*
*
Als een hond de woestijn ingejaagd!
In vele jeugdige lol-beleving, wreed als de plattelands- jeugd kan zijn, 

.

Was er nog een stel blikken dozen aan haar staart gebonden….
*
INLEIDING

Lieve Ma, waar je ook bent, wil even de oren dichthouden, want ik ga bij deze zwaar zondigen door als Christenmens een ander Redelijk Schepsel Gods welgemeend naar de Hel te wensen. Ik wil dat wel nadien gaan biechten, maar het zal niet veel helpen, want ik herbegin seffens toch weer van opnieuw. Enne, a propost, Lieve Ma, weet U nog een goed adresje waar er een Pastoor de biecht ‘afneemt’? Ergo: bent U ergens wel bekend met een Pastoor? Kunt U voor mij Daarboven even navraag doen? U moogt het mij mailen. Dan zet ik op mijn Blogske, zo dat de arme man voorde rest van zijn dagen werk in overvloed zal hebben.
U zult met beter begrijpen, Lieve Moeder, als U eerst deze video op zet. Zo kan men Daaboven nog eens lachen en kunnen al die bezorgde gezichten even verpozen….. Doei, Ma!
*
Ons aller goede vriend Xander kan de mensen toch doen verschieten, denkt U niet? Slecht voor het hart en voor de gezonde nachtrust. En het slechtste is, dat wi er niets kunnen aan doen. Tenzij de grote trom te roeren. Want wat vandaag in Amerika roert, roert morgen in gans Europa…. Let U maar even op, hoe dat wijf al jaren aanraadt om al wat Pastoor of Bisschop is, zoveel mogelijk belachelijk te maken. JaJa, in ‘Mechelen’ kan men er van meespreken!
Juist mensen! Misschien niet woordelijk, maar onderstaande boodschap van hem moet doordringen tot in de kleinste studeerkamertjes. Spotten met die feeks hen ik al gedaan, maar de waarheid is nog veel erger! Die Hilary is, om het hilarisch uit te drukken, erger dan de Slang uit het Aards Paradijs. Was Adal nu niog maar hier, om haar de kop te pletten onder zijn hiel.
Dame Clinton is de verpersoonlijking van Het Kwaad waarvan Oude Geschriften gewagen. Wat zeg ik, ze IS het Kwaad, Het Beest zelf, en daat zult U, na kennismaking met onderstaand artikel even erg van aangegrepen zijn als ikzelf.
Wie had dat kunnen denken! Na de Zwarte Ongelukskater kan het met de cowboys uit Amerika inderdaad toch nog altijd nog slechter. Na de Duivel, krijgen we zijn Mioer!
In Nepal trilde de aarde van verontwaardiging (!), de Mount Everist deed de hemel beven, en de naschokken zullen nog lang gevoeld worden. Men had het kunnen weten, zeggen de seismologen. Ziet U ook de overeenkomst met de Islammerij? De mensen zoeken het gevaar, al weten ze, dat wie het gevaar bemint, er door zal vergaan.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?
*
Hillary Clinton steunt openlijk streven van 57 moslimlanden om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden – Clinton: Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw’ – Al 46 mensen die zich openlijk tegen Clintons verzetten om het leven gekomen
Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen – zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan... Rusland!- heeft ook door haar nauwe banden met islamisten reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd door op de haar ingeslagen weg, en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.
Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.
Uraniumschandaal: Tientallen miljoenen aan steekpenningen

In zijn komende boek ‘Clinton Cash: Het niet vertelde verhaal over hoe en waarom buitenlandse regeringen en bedrijven Bill en Hillary helpen rijk te worden’ (4) onthult Peter Schweizer onder meer dat de Clinton Foundation tussen 2009 en 2013 $ 2,35 miljoen ontving van de voorzitter van het Canadese Uranium One, dat werd overgenomen door het Russische Rosatom. Als minister keurde Clinton de deal goed, waardoor het Russische bedrijf de controle kreeg over één vijfde van de totale Amerikaanse uraniumproductie. (1)

In 2005 had haar echtgenoot al een deal gesloten met Nursultan Nazarbayev, de moslimdictator van Kazachstan, waardoor UrAsia, het uraniumbedrijf dat later samenging met Uranium One, toegang kreeg tot dit land. In ruil voor Bills bemiddeling maakte de Canadese uraniumfinancier Frank Giustra $ 31,3 miljoen over aan de Clinton Foundation, waarmee het Clinton Giustra Duurzame Groei Initiatief werd opgestart.
Een ander duister figuur, de Oekraïense oligarch Victor Pinchuk –de op 3 na rijkste man van het land- werd één van de grootste donors van de Clinton Foundation, ondanks het feit dat hij in strijd met de internationale VN-sancties olie- en gaspijpen verkocht aan de Islamitische Republiek Iran. Clinton had de regering Obama beloofd volledige openheid te geven over alle donors van de Clinton stichting, maar bleek die van Pinchuk te zijn ‘vergeten’.

Fraude met liefdadigheidsorganisaties

Persbureau Reuters berichtte dat de diverse liefdadigheidsinstellingen van de Clintons massaal verzuimd hebben om donaties van Amerikanen en buitenlandse regeringen aan de belasting op te geven. Zo bleek Bill maar liefst $ 26 miljoen die hij had verdiend met lezingen niet te hebben opgegeven, wat de almaar sneller groeiende rijkdom van de Clintons verklaart. En toch durft Hillary, die al sinds 1996 geen auto meer bestuurd heeft omdat ze zich enkel door chauffeurs laat rijden, zich de toekomstige president van ‘het gewone volk’ te noemen.

Sleutelrol bij wereldwijd criminaliseren = kritiek op islam

Nog kwalijker is dat Hillary Clinton een sleutelrol speelde bij het tot stand komen van het Istanbul Proces, een serie conferenties van de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation (OIC), die al jaren via de VN probeert om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Clinton schaarde zich niet alleen openlijk achter dit streven, maar droeg tevens tactieken aan waarmee dit doel kan worden bereikt, zoals het ‘onder druk zetten en te schande maken’ van ‘islamofoben’, dus iedereen die iets negatiefs zegt of schrijft over de islam.

Nauwe banden met radicale islamisten

Het was Hillary die in 2011 als minister aandrong op Amerikaanse- en NAVO bombardementen op het toen nog welvarende en stabiele Libië, en daarvoor misleidende en leugenachtige informatie aan het publiek verstrekte. Diezelfde Hillary bleek moslima Huma Abedin, die onweerlegbare banden met de Moslim Broederschap had, tot één van haar naaste adviseurs te hebben benoemd. Niet voor niets steunde de Broederschap Clintons beleid in Libië.

Dat was zeker niet de enige connectie tussen de Clintons en radicale islamisten. Moslim Broederschap topman Gihad el-Haddad bleek vijf jaar lang voor de Clinton Foundation te hebben gewerkt. Haddad werkte tevens samen met de Islamic Da’wa Organization (IDO), waar ook Obama’s broer Malik aan verbonden was, en dat zeer nauw betrokken was de bij genocide die de moslim terreurregering van Soedan op onder andere de christelijke bevolking pleegde en pleegt.
Dit zijn beslist geen geruchten, maar harde feiten die door de Egyptische inlichtingendiensten werden vastgesteld en gepubliceerd. Michelle Bachmann, een van de zeer weinige Amerikaanse politici die de infiltratie van de Broederschap in de Amerikaanse overheid dankzij de Clintons aan de kaak durfden te stellen, werd vervolgens door de media verkettert en belachelijk gemaakt. (2)

Clintons zijn letterlijk levensgevaarlijk

Uit deze korte opsomming blijkt dat Hillary Clinton zonder twijfel een intens doortrapte, door-en-door corrupte en zelfs levensgevaarlijke vrouw is, die klaarblijkelijk door de Amerikaanse elite tot de volgende president van de VS is bestempeld.

U vindt ‘levensgevaarlijk’ overdreven? De 46 (!) Amerikanen –waaronder naaste medewerkers, lijfwachten, officieren, journalisten, advocaten en hoge officials (ook van de regering en het Witte Huis)- die in de loop der jaren vaak onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen omdat zij –of hun partners- zich om wat voor reden dan ook tegen de Clintons verzetten of belastende info over hen hadden, tonen aan dat deze term beslist niet overdreven is. (5)

Veranderen christelijke geloof ‘onafgemaakte taak van 21e eeuw’

Dat Clinton nu het traditionele christendom openlijk de wacht heeft aangezegd door te verklaren dat hun religieuze overtuigingen –die ze op de Women in The World conferentie op 23 april ‘structurele vooroordelen’ noemde- op bijvoorbeeld het gebied van abortus ‘zullen moeten veranderen’, en dat er wetten zullen komen om dit af te dwingen, kondigt dan ook zware tijden aan.  (3)

Het veranderen van christelijke overtuigingen noemde Clinton zelfs ‘de onafgemaakte taak van de 21e eeuw’. Mocht ze inderdaad de volgende president van Amerika worden, dan wacht christenen in de VS mogelijk iets wat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt: actieve vervolgingen door de overheid vanwege hun geloof.
Xander
1) Breitbart
(2) Shoebat
(3) Shoebat (/ YouTube)
(4) Breitbart
(5) Hildabeast

*
*
UITLEIDING

Hoe in Amerika de ‘democratische socialisten’, of de ‘Socialistische Democraten’ (doorstrepen wat U anders ziet), bezielt, mag mij worst wezen. Nu al,  ruim een vol jaar voor de Verkiezingen, zitten hun Senatoren er al als spek en bonen bij. Terwijl hun President gewoon ontmand en aan handen en voeten gebonden, er als een gepluimde zwarte kip bij loopt. De ‘change’ is over. Veel geblaat en weinig wol. Kunnen we nu overgaan tot de orde van de dag?
Maar zoals Johan Cruyff ooit zei: ‘Elk nadeel heb se voordeel’. Is Madam Ketschup (Heinz) het typevoorbeeld van de vlees geworden Satan, dan kan dat alleen maar meebrengen, dat de ogen van de Westerlingen tijdig open gaan. We moeten, met de kennis die we vandaag bezitten, de Geschiedenis heropnamen, daar waar de Franse ‘sansculotten’ ze hebben willen vernietigen. Cluny, Clervaux, twee Christelijke Abdijen in Frankrijk die de fakkel van de Beschaving uitdroegen, werden toen, te zien aan het resultaten, met van haat verwrongen gezichten afgebroken tot de laatste steen. In Alexandrië waren het de Moslims die de boeken met alle wijsheid der wereld, vernietigden, in Frankrijk waren het de ‘Verlichters’ van de Franse Revolutie van 1789. De streng gelovige provincie van de Vendée werd tot de laatste man, de laatste vrouw en het kleinste kind uitgemoord. Op dracht van de Parijse Revolutionaire. Het was niet eens ‘zinloos geweld’ want de volwassenen werden, twee per twee, rug aan rug samen gebonden, in de rivier gegooid. Of het allemaal wel Christenen waren  of niet, werd opgelost, door te stellen dat God hierboven wel ‘de Zijnen’ zou herkennen…. Teruggekeerd in Parijs, werden de daders in de adelstand verheven…..Het zou eens moeten opgezocht worden, want waarschijnlijk waren de gedecoreerden de voorouders van mensen zoals François Hollande…..
Dat is o.a. een  kleine voetnota, een  detail, aan de ‘kroon’ van de Liberté, Fraternité en Egalité. Een soort vervangmiddel voor de universele Christianisering van het Avondland. Ongeveer net hetzelfde wat Hilary wil in gang zetten. Wat zeg ik: in gang zetten? Is meer bedoeld ‘tot een goed eide brengen’ wat de vorige ‘democratische Presidenten sedert Rooseveld hebben bedoeld….
Mag ik bij deze nogmaals het woord ‘democratisch’ beklemtonen. Datzelfde woord kwam ook voor in de DDR, via de tweesoprong van het Communisme, de directe opvolger van…het Nationaal Socialisme. De DDR, waar om heen muren dienden te worden gebouwd, om niemand… binnen telaten.
Het moderne woord ‘demos’ is een schande voor de Oude Griekse Beschaving, want de demonische verdraaiing van net het tegenovergestelde, de dictatuur.
Als familienaam kan dat tellen, maar met de voornaam erbij, communistisch, socialistisch of Islamitisch, is dat de hel op aarde.
*
“Goed nieuws. President Obama zegt dat er nu minder geweld is dan in de 40 jaar hiervoor. Zegt het voort.”
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: