dinsdag 21 april 2015

2258



*
.
20/4/1889Berlijn, 30/4/1945) Zelfmoord van volgens JF Kennedy ‘als de wereldwijde haat eenmaal zal geluwd zijn’,  de  slimste mens ooit: A.H.. De man had blijkbaar, buiten zin andere gaven en zn foiten,  iets met de maand April. Al is de volgende maand (Mei) voor ons eigenlijk veel belangrijker: namelijk de 10de Mei (1940), met 5 jaar later de 8ste Mei (1945), het begin en het einde van  WO II de voorlopig laatste wereldoorlog.
Zowel Kennedy als A.H. waren beiden echte ‘democraten’, de ene al wat nationaal-socialistischer dan de andere van het lustige trio , samen met de Italiaanse ‘Duce’. . Zowel schoolmeester Benito Mussolini als ‘de Kleine Oostenrijkse Korporaal’ zijn begonnen als vakbondsmilitant der Roden. Eenmaal aan de macht, geraakten ze daar, net als alle socialisten, volledig verslaafd aan en bouwden ze hun Imperium uit als Antieke Alleenheersers. “Noblesse oblige”, zullen we maar zeggen…..
Het is ongeveer hetzelfde als er zich dezer dagen voltrekt in Bruxellabad. De integratie mislukt, de monetaire unie mislukt, de immigratie mislukt, maar daarnaast, “tout va bien, Madame la Marquise”: Uw vee is dood, Uw burcht is uitgebrand, Uw knechten zijn gaan lopen, “à part de ça, tout va très bien, Madame la Marquise”….
*
.
*
Heden zij, morgen wij
.
Tenzij we ondertussen leren leven met de Koran….
*
INLEIDING
Fascisme, Nazisme, Communisme, Socialisme: we hebben het allemaal (bijna) overleefd, maar zijn daarna van de regen in dat andere -isme terecht gekomen, het Islamisme. In de waanzin van een ‘godsdienst’ die er geen is, maar dient als camouflage van  een veroveringszucht die weinig verschilt van al de vorige –ismen.
En zo kom ik zijdelings naar het eigenlijke onderwerp van deze bijdrage: de vooruitgeschoven op hun eentje opererende wolven, die gluiperig onze samenleving zijn binnengedrongen. Bij de Duitse aanvallen in ons land was dat de Speciale Brandenburger-Brigade. Zij spraken de taal, droegen hetzelfde uniform als onze Canadese & Poolse Bevrijders, en stelden zichzelf zeer dienstvaardig ter beschikking, zij het met verkeerde bedoelingen. Als MP de colonnes een verkeerde weg opsturen, bijvoorbeeld. Als ze gesnapt werden, was dat meteen standrechtelijke executie ter plaatse. Zoek dus in onderstaande tekst de 7 verschillen tussen Brandenburgers en ISIS-immigranten….
Verder krijgt U over hetzelfde onderwerp de integrale tekst uit De Schandaard. Maar bij de VRT luidt de titel : Stagiair met moslim-extremistische sympathieën 2 dagen in hoofdkantoor politie. Die is te begrijpen als: ‘twee keer niets’ dus’.
Duidelijk toch hoe en waar de sympathie in dit land naartoe gaat, hé?
Burgers met gezond verstand en een gezonde reflex, denken dan: de Islamisering dus al zit tot bij de Hoogste Regionen van ’s Lands Bestuur, en ze hebben gelijk.  Maar toch zijn ze tweemaal verkeerd: dat had al lang geen nieuws meer mogen zijn, en secondo, de plaatsbezetting is veel groter dan de grootste pessimist ooit zou kunnen verwachten. Als we daarbij de geschreven instructies van ISIS over het zich zo onopvallend mogelijk gedragen van hun ‘eenzame wolven’ lezen, mag er geen twijfel meer bestaan. Het is alleen nog een kwestie van het gepaste ogenblik uitkiezen en per ‘Sociale Media’ te verspreiden voor de aanvang van de slachtpartij. Dat zijn nu eenmaal de feiten: zonder bloedvergeten dooft de Islam rap uit.
Maar er is meer. Op deze blog had ik het altijd over ‘Uw buurjongen, de eenzame wolf’ die iedere seconde van iedere dag en iedere seconde van iedere nacht klaar staat om U naar de keel te vliegen. Ik ben weer eens veel te bescheiden geweest. Het kan ook, zo blijkt nu, Uw wijkagent zijn, of Uw facteur, of zelfs Mr de Schepen of helemaal Mr. de Burgemeester, de ‘Nieuwe Belgen’. En dus niet noodzakelijk iemand van de vuilkar of de ‘groendienst’.
Er valt dus ook goed uit te kijken, ja zelfs Uw voorzorgen te nemen jegens volksvertegenwoordigers en ander naar omhoog gevallen krapuul.  Want als hun uur “U” zal gekomen zijn, zullen al die gezagdragers en ‘hoogvaardigheidsbekleders’ wel camera-mannen met geluid-specialisten in hun kielzog meesleuren, zodat hun ‘heldendaden’ voorzien van Arabische commentaar, de wereld kunnen rondgaan.
Het spreekwoord ‘Zoveel hoofden zoveel zinnen’ zal dus dringend door de Vaste Taalcommissie moeten worden herzien in ‘Zoveel hoofden, zoveel koppen’.
Die Slinxe potentaten zullen ons nog heimwee doen krijgen naar de gezapige Gestapo-tijden gedurende de 5 oorlogsjaren.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Extremist loopt stage bij politietop
De federale politie heeft een stagiair in de hoofdzetel in Brussel op non-actief gezet omdat hij op zijn Facebookprofiel sympathiseerde met Islamitische Staat. Op dat moment had hij al twee dagen toegang tot de privégegevens van hooggeplaatste officieren, schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag.
Bilal E.B. (22) uit Elsene maakte tijdens zijn kijkstage in de nieuwe hoofdzetel van de federale politie een hele reeks foto’s van zijn zwaar bewaakte werkplek.

Volgens zijn collega’s stelde hij ook 'ongezond veel vragen' over de wapens in het politiegebouw. Eén keer probeerde de Belg van Marokkaanse origine zelfs binnen te geraken in het bureau van politiebaas Catherine De Bolle 'om met haar op de foto te gaan'.
Gert Cockx van politievakbond NSPV klaagt over de gebrekkige screening. 'Dit incident toont aan dat een onvolledige check een rechtstreeks gevaar kan betekenen voor politiemensen en hun naaste familie.'
De federale politie zegt dat er geen bewijs gevonden is dat Bilal E.B. de vertrouwelijke gegevens van topmensen kopieerde.
*
*
UITLEIDING
In Amerika, het land dat ons altijd een paar decennia voorop loopt, is het reeds gebeurd: een vrome donker getinte legerofficier, ergens te velde, schiet zijn eigen manschappen neer, zodat die geen Moslim-vriendjes van hem meer kunnen bevechten….
Maar voor onze leuterpers is dat geen ‘Nieuws’ om lang bij te blijven stil staan. Is al veel belangrijker dat er een bejaard echtpaar ergens tegen en boom is ‘geknald’.
Nog nooit zoveel naast de kwestie horen praten als over de arme ‘bootvluchtelingen. Echt een slechte gewoonte van Slinx of van  Slinx-meelopend. Bij hen is een koe nooit een koe, maar altijd een rund. Natuurlijk gaat het om mensen die in doodsangst verdrinken, in die oneindige zee en natuurlijk is dat wraakroepend. Vooral dat er geen einde aan komt.  Maar na een paar dagen komt dat over als de vele fikles op de autowegen. Ze ergeren ons, maar we kunnen er niets aan doen. En zij die er kunnen iets aan doen, zijn lijk ski-glijders die bergafwaarts voor de kick buiten de pistes, sneeuwlawines veroorzaken. Zijzelf kijken onverschillig toe, van op een veilig plekje, bij een koel glaasje champagne. Terwijl de naïeve verlofgangers die hun kans ruiken, bij duizenden vergaan. Niet sneeuw, maar zeewater sluit hun ogen. Er zijn geen woorden voor.
Het is wraakroepend! De zo lang bejubelde ‘Arabische Lente’ die aan al de aldaar levende ‘verdrukten der aarde’ de hemel der democratie zou gebracht hebben, nog voor de eerste zwaluwen er waren, in bloed en drek is ondergesneeuwd. In vergelijking met wat toen ook een ‘verrijking’ werd genoemd, waren Khadafi, Sadam Hoessein, Assad en al die anderen, een fris gematigd Lentewindje. Niet helemaal naar de zin van de cowboys uit Amerika, die al jaren op zoek waren om zich te doen gelden. Die Arabische Lente bracht geen lammetjes in de wei, maar bergen afgehakte hoofden…
De ‘Danse Macabre’, de Dans der Skeletten om Middernacht op het kerkhof, bij klokslag 12 uur (Saint Saëns) is de gepaste muziek die de klok rond zou moeten weergalmen in alle straten van Bruxellabad en vooral op volle sterkte in het Europarlement. Want daar is, net als door amateur-schamateurs, een werkstuk in gang gezet, die zij zelf niet meer kunnen stilleggen.
Heksen-bezems die blijven schuren, water dat blijft stromen, want de formule om alles weer normaal te doen draaien, kennen ze niet. Merlijn, de Grote Tovenaar, heeft die kennis nog niet doorgegeven… Hij weet wel beter, knipoogt hij naar Sint Pieter, die vruchteloos staat teken te doen dat Hij het niet meer aan kan. Net als op de autosnelwegen op aarde, ondergaat de Weg naar Boven ook stilstaand verkeer.
Maar beneden diep in de rook en de walm van het Walhalla van de Hel, ziet iedereen de Duivels dansen rond Het Beest, hun Meester. Om vervolgens telkens nieuwe ladingen in het vuur te gooien. Het stinkt er naar pek, solfer en verbrande teer, en de afgesproken slierten jonge maagden voor de Helden, wel, die blijken in rook te zijn opgegaan….
Het is dus wachten tot de boekhouding van Sint Pieter weer bijgewerkt geraakt. Bruxellabad kan dus nog even verder vergaderen!
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: