woensdag 22 april 2015

2560



*
.

*
.
Teken des Tijds…..
*
INLEIDING
Sorry, mensen, maar voor mij, alhoewel slechtziende, wordt het met de dag duidelijker. Van ‘Hogerhand’ en onder de dwingende vingerwijzing van de cowboys uit Amerika, wordt er alles aan gedaan om in Europa chaos te zaaien. Dan kan er lekker gebombardeerd worden, ver van het Amerikaanse binnenland…. Overal beroering een beetje als voorbereiding om de Russische Beer te kittelen, zodat deze daarna van agressie kan beschuldigd worden. Waardoor  we allemaal zouden overtuigd zijn, dat de oorlog een rechtvaardige zaak is.  Dan zouden de lobbyisten van de hele wereld weer geld met hopen verdienen, want hun wapenindustrie zou weer op volle toeren draaien, en dus volop renderen. ‘Big Money’ als U begrijpt wat ik bedoel. Wordt het achteraf dan Islamisme, of Socialisme, of een mixture van beide, het maakt niet uit, want de wereld was toch overbevolkt. Vroeger was daar een ‘Zondvloed’ voor nodig, om de mensheid te vernietigen. Nu zorgt de mens zelf voor de oplossing, want hij is God gelijk, en zelfs veel meer dan dat.
Dat is het grote schouwspel, waarvan we in ons landje aan de Zee ook al de avant-première mogen genieten: terreuraanvallen en terreur-dreigingen, magazijnen vol met zware oorlogswapens worden als bij toeval ontdekt, de ‘daders’ zijn voortvluchtig maar worden opgespoord. Enfin, U kent het liedje ook. En dan nu: einde van dit ‘atem’ en schakelen we over naar onze correspondent in Kiev, waar de Rode Duvels zojuist zijn aangekomen voor de beslissende ‘Interland’ tegen Oekraïne. Koning Houten Klaas voert het woord bij de EUSSR Hoge Pieten, in voorgekauwd Engels met zwaar Frans accent: ‘Dames en Heren: niet overdrijven met al dat bootje varen, want jullie storen daar het verlof van mijne Papa en mijne Mama, die de godganse dag spelevaren op diezelfde Méditerranée. .
Dan vraag ik me ineens af: waarom opent de Overheid geen ‘kliklijn’ zoals de kliklijn voor ‘racisme op het werk’, of voor ‘zwart werk’, om de burgers op te roepen verdachte bergplaatsen te signaleren? Bang dat er veel zouden uitkomen, of dat de Djihadisten nu al zo vroegtijdig hun beer zouden ontbinden?

Enne o ja, de BDWërs zijn toch al een beetje vroegtijdig hun kiescampagne voor binnen vier jaar in gang gezet. Kost zoiets dan niet veel teveel geld? En zijn die ‘helfie’s’ dan niet eerder het gebaar van ‘Blijf van mijn lijf’?  Elfjes, weet U, die pushen niet, maar slaan, net als de dichteres Alice Nahon, hun armen rondom een hoofd dat eenzaam is.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Australië adviseert EU: stuur alle migrantenboten terug
*
De Australische premier Tony Abbott heeft dé oplossing voor de "vreselijke tragedie" op de Middellandse Zee. Hij raadde de EU-lidstaten gisteren zijn No Way-aanpak aan: alle migrantenboten tegenhouden en terugsturen. Abbott is er trots op, want vrijwel geen migrantenboot weet Australië sinds 2013 nog te bereiken.
"De enige manier om de sterfgevallen te stoppen, is de mensenhandel stoppen. De enige manier om de sterfgevallen te stoppen is, in feite, de boten tegenhouden", zei Abbott in Canberra. "Daarom is het hoog tijd dat Europa een beleid aanneemt dat de mensensmokkel op de Middellandse Zee beëindigt."
De Australische methode heet operatie 'Sovereign Borders'. Asielzoekers die per boot Australië bereiken, mogen zich niet in het land vestigen, zelfs als het werkelijke vluchtelingen betreft. De marine onderschept migrantenboten op volle zee. Als het kan, sleept de marine de boten terug naar de landen van herkomst, zoals Indonesië en Vietnam, of anders begeleiden ze de passagiers naar detentiecentra op de eilandstaat Nauru en het Papoea-Nieuw-Guineese eilandje Manus. Van daaruit biedt Australië migranten sinds kort de mogelijkheid te vertrekken naar Cambodja.
Met de slogan 'No Way. You will not make Australia home' probeert Australië asielzoekers ervan te doordringen dat het geen zin heeft naar het zuiden te trekken. "De Australische regering zal elk vaartuig onderscheppen dat illegaal het land probeert te bereiken en het veilig uit zijn wateren verwijderen", zegt generaal Angus Campbell in het begeleidende campagnefilmpje, dat onder meer in het Arabisch, Vietnamees en Indonesisch is vertaald.
"Deze regels gelden voor iedereen: gezinnen, kinderen zonder begeleiding, hoogopgeleide en geschoolde personen. Er zijn geen uitzonderingen. Geloof de leugens van mensensmokkelaars niet. Deze criminelen zullen uw geld stelen en het leven van u en uw familie in gevaar brengen, voor niets."
De Refugee Council of Australia (RCOA) is 'verontrust' over de weigering van de regering details vrij te geven over het terugsturen van boten
Voor de harde aanpak wisten bijna dagelijks migrantenboten Australië te bereiken. Honderden migranten verdronken onderweg. Hoewel Abbotts beleid succesvol is, is er ook kritiek. De Verenigde Naties en mensenrechtenorganisaties stellen dat het in strijd is met het door Australië ondertekende vluchtelingenverdrag uit 1951. De Refugee Council of Australia (RCOA) is "verontrust" over de weigering van de regering details vrij te geven over het terugsturen van boten, de detentie van migranten en het beoordelen van asielaanvragen.
Door de boten terug te slepen, dwingt Australië de vluchtelingen terug te keren naar landen waar hen armoede, conflicten of de dood wacht, zei RCOA-voorzitter Paul Power deze week. "In zijn zogenaamde poging levens op zee te redden brengt de regering roekeloos levens in gevaar."
De Nederlandse PVV-leider Geert Wilders kwam gisteren op YouTube met een eigen variant op de No Way-video.

*
UITLEIDING

Onze ‘Tegenvoeters’ zijn blijkbaar niet zo stom als hun hoedje staat. Kangoeroes en struisvogels wèl, Djihadisten niet. Het wordt wel anders onder woorden gebracht, maar daar komt het tenslotte op neer.
Maar zij hebben gemakkelijk praten. Hun naaste buren hokken op duizenden kilometer afstand, en de onze in Europa en Afrika kunnen bijna van het ene eilandje op het andere, als op stapstenen in een gazon, overstappen.
Waarom gaan onze ‘Historici’ niet aan het werk waarom Chinezen vroeger zoiets als De Chinese Muur hebben gebouwd? Zou daar voor mensen als BDW niet meer eer te halen zijn, dan met Burgemeestertje te willen spelen in een stad die toch onder de Socialisten o zo goed naar de afgrond werd geleid? Wat vele duizenden jaren geleden goed was voor de Gele Spleetogen, moet toch ook kunnen zijn voor ons, Blanken?
Kijk, ik laat met opzet het woord ‘Blanke’ vallen, om de reactie te zien. Want als ‘Zwarte’, of ‘Neger’ zeggen of schrijven racisme is, wat is ‘Blanke’ dan? Me dunkt dat er hierover zwaar moet geprocedeerd worden. Een beetje zoals het Hof van Beroep (in Gent, notabene) eindelijk het ABVV veroordeeld heeft gekregen voor zijn contractuele fouten, zo moet er ook jurisprudentie komen om het woord ‘racisme’ van alle smetten te zuiveren. Zodat ‘Islamfobie’ nooit meer als ‘racisme’ kan afgedaan worden.
De Islam is niet alleen een op wielen binnengerold of via gammele bootjes binnengevaren Paard van Troje, het is een wreedaardige sekte die zijn gepantserde stoottroepen te voet in de vuurlinie jaagt. De Taqiyyla is het codewoord, weet U nog?
In Europa pakt dat nog. In Australië, zoals U ziet, al lang niet meer…..
Naschrift
Toch een ongelukkig toeval dat de ‘helpie’ van BDW  juist samenvalt met d ‘Push Back’ campagne van Australië. Die (weg)duwende open hand is veel suggestiever als afweer-reactie…. Dedju, Bartje toch! U vaart al een heel eindje onder een ongelukkig gesternte, maar stilaan komt de ware aard van het beestje boven. Allemans vriend, tot meerdere eer en glorie van zichzelf.
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: