maandag 20 april 2015

2554




Maandag 20 april
Zon 6u39-20u45
H Viktor
*
.

.
*
Het Russische Cyrillische Alfabet
.
Ten gerieve van de Noord Afrikanen…
*
INLEIDING

Ik zweer mijn lezers bij de Almachtige: ondergetekende heeft geen enkele band met om het even welke Italiaanse Minister, al verblijf hij al vele jaren in dit heerlijkste land ter wereld, en al zeker niet met die van Buitenlandse Zaken. Het is dus zuiver toeval (toch nooit de Goddelijke Voorzienigheid zeker?!), dat we beiden gisteren op hetzelfde ogenblik op hetzelfde idee kwamen om Noord Afrika gewapenderhand tot de orde te roepen. Als er al een licht verschil in standpunt is, is dat hij niet dezelfde hulpmiddelen wil inzetten. Hij kiest als beroeps voor het verleggen van de problemen, ik kies voor de definitieve oplossing. En voor wat voor ene!
Hij wil F16’s inzetten, wat mij er aan doet denken, dat de missie die al een maand of 5 bezig zijn met ‘precisie-bombardementen’ er blijkbaar niet veel van kent. Veel ‘precies’ hebben ze nog niet gebombardeerd, maar ze kostten al die tijd wel handen vol geld. Haal ze dus liever naar huis in Florennes of Kleine Brogel, en laat die mannen daar spelen met de marbels, of naar de eigen inlandse hoertjes lopen, in plaats van spelen met dat dure schiettuig.
Ikzelf opteer voor de definitieve aanpak: spreek er eens over et de Poet. Die ziet er vast brood in om de EU in te sluiten, door aan de overkant der Mare Nosrum een alles overkoepelende nederzetting van ‘Kolchosen’ (Nieuwe Stijl) neer te zetten, bemand en bevrouwd door boeren uit de Oeral die het land daar maar al te graag zouden vruchtbaar maken. Via satellieten zijn daar overal ondergrondse rivieren ontdekt, zodat het een koud kunstje moet zijn, om water op te pompen, zo dat zelfs de Sahara weer vruchtbaar wordt. Volgelingen van De Profeet zijn daar te lui voor. Of ze zijn te druk bezig met elkaar de kop af te kappen, zodat er eeuwigdurend een cyclus ontstaat te land, ter zee en in de lucht van ‘bootvluchtelingen’….
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Italiaanse minister BuZa wil Europese aanval op Libië om vluchtelingen te stoppen
*
Xander 19-04-2015 14:19- in Christendom, EU, Islam & Terreur

Nieuwe getuigenverklaringen bevestigen dat moslims doelbewust christenen overboord gooiden en lieten verdrinken – ISIS: We blijven net zo lang christenen vermoorden totdat ze zich onderwerpen aan de islam
Alleen al afgelopen week maakten zo’n 6000 vluchtelingen uit Noord Afrika de oversteek naar Italië. Verreweg de meesten van hen zijn moslims.
Italië kampt met een ware vloedgolf aan vluchtelingen uit Noord Afrika, die met inmiddels bijna 1000 personen per dag de levensgevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee maken. Gisteren verdronken hoogstwaarschijnlijk zo’n 700 vluchtelingen nadat hun boot was gekapseisd. De EU verwacht dat de vluchtelingenstroom alleen maar zal aanzwellen, reden waarom de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni pleit voor een Europese militaire aanval op ISIS in Libië. Die zou kunnen bestaan uit bombardementen, maar ook het sturen van militairen.
Libiërs vluchten in drommen weg voor de terreur van aan ISIS verbonden islamitische terreurgroepen. Die kregen echter pas de ruimte nadat de NAVO in 2011 besloot om de Libische leider Muammar Gadaffi af te zetten en te laten vermoorden. Ook Italië nam deel aan de bombardementen op Libië, en heeft het huidige vluchtelingenprobleem dan ook deels aan zichzelf te wijten.
‘Race tegen de klok’
Nu willen de Italianen opnieuw militair ingrijpen. ‘We hebben daar geen maanden meer de tijd voor,’ zei minister Gentiloni tegen de Corriere della Sera. ‘Door het dubbele risico van de opmars van de IS-groep in Libië en de golven van migranten bevinden we ons in een race tegen de klok.’
Hij pleit voor Europese ‘anti-terreur aanvallen’ op doelen van ISIS langs de Libische kust. ‘We moeten deze noodsituatie niet als afzonderlijk land oplossen, maar als een unie,’ vervolgde hij. Tevens wil hij dat de honderdduizenden vluchtelingen die alleen al dit jaar de oversteek zullen maken ook in andere landen worden opgevangen.
Overboord gesmeten door moslims
Op één van de vluchtelingenboten smeten moslims vorige week 12 christenen overboord, die vervolgens verdronken. De enige reden was dat het om christenen ging. Tijdens de gevaarlijke reis bad een Nigeriaanse christen tot God om hulp en bescherming. Toen een moslim dat zag, zei hij: ‘Hé, waarom bid je niet tot Allah? Hij is de enige echte god.’ De christen weigerde en kreeg bijval van enkele medechristenen, waarna de moslims besloten om ze dan maar in zee te smijten. (2)
‘Christenen nergens veilig totdat ze islam omarmen’
ISIS heeft onlangs een andere video gepubliceerd van de vorig jaar gepleegde massa executie van Egyptische christenen op een strand in Libië. Eén van de moslims richt zijn pistool op de camera en zegt tegen de christelijke wereld: ‘Jullie zullen niet veilig zijn, zelfs niet in jullie dromen, totdat jullie de islam omarmen.’ (3)
Terroristen vermomd als vluchtelingen
In andere video’s dreigde ISIS dit jaar om ‘een half miljoen vluchtelingen’ op boten naar Europa te zetten. Hier zullen volgens de jihadisten talloze vermomde terroristen onder zijn, die allemaal op zeker moment in de toekomst aanslagen op Europese burgerdoelen gaan plegen. Met 6000 vluchtelingen per week, op jaarbasis dus ruim 300.000, begint het er sterk op te lijken dat ISIS zijn dreigementen waarmaakt.
Xander
(1) Corriere della Sera (via Shoebat)
(2) Daily Mail (via Shoebat)
(3)  Arutz 7
*
*
UITLEIDING
Tot zo ver wat Xander en ikzelf gisteren, Zondag 19 April, schreven. Vandaag, Maandag 20 April, is in de Italiaanse media overal het ramptoerisme op volle toeren bezig over de overzeese (overlandse?) buurlui die het jammer genoeg niet gehaald hebben. De hoofdtoon is woede t.o.v. van de Overheden in Bruxellabad, medelijden met de 700 sukkelaars (de Albanese levenden en de doden van de vorige nacht van Zaterdag op Zondag), en onmacht omdat de eigen Forza Navale, die toch ook op haar tandvlees zit,  het helemaal alleen heeft moeten opknappen. Die zou niet langer een ‘Zeemacht’ zijn met oorlogsbodems, maar een varende ‘’Pronto Socorso’ een soort ‘Eerste Hulp’ voor Vreemden.
Deze nacht schijnen er geen overtochten te zijn waargenomen, gezien het weer. Maar iedereen houdt de adem in voor de reacties wanneer de lijken, als blijk van wanhoop, terug naar afzender gebracht zullen worden door hun ‘redders’. Dit fiere land met zijn fiere inwoners, door Europa bevorderd tot… begrafenisondernemer en gratis werkende opruimingsdienst voor de Heren in Bruxellabad!
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*



Geen opmerkingen: