dinsdag 21 april 2015

2556



*
Dinsdag 21 april 2015
Grasmaand
Zon 6u37-20u47
H Anselmus
Als Anselmus u aanhoort, krijgt ge een kuiken voor een oord

*
.
.
*
Een ‘rapper’ met de tanden dan met de handen
.
Een liedjeskweler die U best ook ziet in Uw dromen….
*
INLEIDING

Een zeer inlandse maar getinte ‘rapper’ van vreemde origine in Duitsland jubelt het uit in zijn ‘songs’: wie hun Allah niet aanvaardt, wordt over de kling gehaald. Zelfs al is het zijn buurman.
Of horen jullie niet goed?
Vertoef dan een tijdje bij vriend Xander (zie hieronder) het artikel dat door mij als slechtziende eerst helemaal in een word-document ‘Verdana 18’ is moeten gezet worden om het te kunnen ontcijferen.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
De tijd komt dat eenieder die u doodt meent God een heilige dienst te bewijzen’
*
Duitse moslim-rapper roept op tot moordaanslagen op Europeanen – ISIS publiceert handboek voor Europese moslims om aanslagen te plegen en goedgelovige Europeanen te misleiden
Christenen geknield, wachtend op hun executie door hun moslim buren-beulen. Volgens de Bijbel zal het tijdens het eindoordeel precies andersom zijn, en zullen de daders van nu in het eeuwige vuur worden gegooid.

In bovenstaand vers (Johannes 16:2) werd door Jezus Christus precies voorzegd wat we nu in grote delen van het Midden Oosten en Afrika –en zelfs op vluchtelingenboten naar Europa - zien gebeuren: moslims vermoorden massaal christenen omdat die weigeren te buigen voor hun god Allah. De video van de onthoofding van 30 Ethiopische christenen ging de hele wereld over, en ook die onthoofdingen zijn in de Bijbel voorzegd als een van dé kenmerken van de religie van (de) Antichrist. Nu we op de drempel van de laatste fase van de eindtijd staan, zullen deze bloederige islamitische slachtpartijen alleen maar in omvang toenemen.
Al-Qaeda was jarenlang hèt grote gevaar, maar ISIS blijkt nog veel wreder te zijn. Al-Qaeda sleurde tenminste niet voortdurend christenen voor de camera om hen demonstratief te onthoofden.
Duitse moslim-rapper roept op tot aanslagen op Europeanen

Het is des te krankzinniger dat zowel de VS als Europa en Nederland nog altijd moslims die naar het Midden Oosten en Afrika zijn vertrokken om daar aan de kant van ISIS de djihad te vechten, gewoon laten terugkeren naar onze landen. Het is dus wachten totdat de eersten van de reeds honderden teruggekeerde gehersenspoelde moslims ook hier moorddadige aanslagen gaan plegen.

Zo heeft bijvoorbeeld een Duitse moslim-rapper – die de veelzeggende bijnaam ‘Goebbels of ISIS’ kreeg- in een video ‘slaapcellen’ (vermomde, nog inactieve terroristen) in Europa opgeroepen om aanslagen te plegen. ‘Gooi je auto vol met benzine, mijn broeder, en haast je. Je buurman is een kafir (ongelovige) die de profeet lastert. Neem een groot mes en geef hem wat hij verdient!’
‘Ook al ben je in Europa, voer je jihad. Allah zal je belonen, maak de smeerlappen af. Het paradijs wacht op je. Doe het in oprechtheid.’ (3)
ISIS heeft zelfs een handboek uitgegeven waarin staat hoe moslimterroristen zich zo Westers mogelijk moeten voordoen, hun namen moeten veranderen en nietsvermoedende Europeanen moeten beroven en vermoorden. Ook bevat het handboek instructies voor het maken van explosieven en autobommen en het inschakelen van goedgelovige autochtonen die nog in de valse veronderstelling verkeren dat islam ‘vrede’ betekent (4).

Oorlog islam tegen christendom breidt zich uit
De oorlog die islam tegen het christendom voert breidt zich stap voor stap over de hele wereld uit. In Egypte, West Afrika en India worden kerken platgebrand; in Kenia werden laatst bij diverse aanslagen honderden christenen vermoord door moslim terroristen, die hun geloofsgenoten echter ongemoeid lieten. Zelfs aan boord van vluchtelingenboten op de Middellandse Zee gooiden moslims christenen overboord omdat die weigerden tot Allah te bidden. (2)

De in het artikel van gisteren gemelde nieuwe ISIS video met onthoofdingen van christenen te zijn blijkt toch een andere te zijn dan een eerdere, waarop 21 Egyptische christenen het slachtoffer waren. Op de nieuwe opname gaat het om 30 Ethiopische christenen. 16 van hen werden in hun hoofd geschoten, terwijl 12 op een strand werden onthoofd.

‘Hun bloed is het zuiverste bloed omdat het tot een volk behoort dat wraak wacht,’ aldus het commentaar van ISIS. ‘Wij zweren aan Allah, degene die jullie te schande heeft gemaakt door onze handen: jullie zullen geen veiligheid kennen, zelfs niet in jullie dromen, totdat jullie islam omarmen.’
‘Mannen zullen worden afgeslacht, vrouwen en kinderen tot slaven gemaakt’

‘Wij zeggen tegen alle christenen dat de Islamitische Staat zich door Allahs wil zal verspreiden,’ is het commentaar bij de zoveelste gruwelvideo van IS(IS). ‘Het zal zelfs in jullie veilige forten bij jullie komen. Iedereen die zich bekeert tot islam zal vrede hebben. Wie de Dhimmi (onderdanige) status accepteert, zal vrede hebben. Maar wie onze eisen verwerpt zal van ons niets anders dan de scherpte van het zwaard ontvangen.’
‘De mannen zullen worden afgeslacht en de vrouwen en kinderen zullen slaven worden. Hun geld zal als oorlogsbuit in beslag worden genomen. Dit is de wet van Allah en zijn profeet. Aan Allah is de trots en ook aan de gelovigen, maar de hypocrieten begrijpen dit niet.’

De rest van de video gaat vrijwel geheel over het ‘breken van het Kruis’, dat is de vernietiging van het christendom – niet alleen in het Midden Oosten, maar over de hele wereld. Daarmee presenteren islam en Allah zich steeds nadrukkelijker als het geprofeteerde anti-christelijke ‘beest’ dat in de eindtijd de echte heiligen de oorlog zal aandoen, velen van hen zal onthoofden en hen – althans op Aarde- zal overwinnen.

De onthoofde heiligen zullen hun beulen veroordelen

Voorlopig is het ISIS echter weer niet gelukt om een groep christenen te doen buigen voor Allah, zelfs niet toen ze werden geconfronteerd met een huiveringwekkende marteldood. Deze scene kan naadloos worden teruggevonden in de Bijbelse profetieën:

‘En ik zag tronen, en zij zetten zich daarop, en het oordeel werd hun gegeven; en (ik zag) de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch Het Beest noch zijn beeld hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.’ (Openbaring 20:4)

In Openbaring 13: 9-11 had een engel al aangekondigd wat het lot zal zijn van een ieder die Het Beest (Allah / islam) zal aanbidden:

‘Indien iemand Het eest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, die zal ook drinken van de wijn van Gods gramschap, die ongemengd is toebereid in de beker van zijn toorn; en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel ten aanzien van de heilige engelen en van Het Lam. En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die Het Beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkten van zijn naam ontvangt.’

‘Ga jullie gang, want jullie wacht de hel’

‘Dus moslims, ga jullie gang,’ schrijven de tot het christendom bekeerde moslims Walid en Theodore Shoebat. ‘Executeer, hak en onthoofd, want de tijd komt dat jullie eeuwig in de hel zullen lijden terwijl jullie Nebi Muhammad (valse profeet Mohammed) uit angst neerbuigt voor de Zoon van God. Wij vrezen jullen zwaard niet, want ‘weest niet bevreesd voor hen, die wèl het lichaam doden, maar de ziel niet kunnen doden; weest veeleer bevreesd voor Hem, die beide, ziel en lichaam, kan verderven in de hel’ (Matt.10:28).’

‘Met andere woorden: de 30 zijn nu in de hemel, terwijl jullie zielen zullen rotten in de hel. Dus kom naar onze forten en aanschouw de wraak die jullie ten deel zal vallen. Met andere woorden: ga naar de hel.’
‘Laat me het jullie uitleggen: Jullie overwinning door het zwaard kan alleen worden uitgeroepen als álle christenen buigen voor jullie afgodsbeeld (de Ka’aba) in Mekka, wat jullie met jullie eigen handen zullen vernietigen. Zolang christenen het gekromde zwaard verkiezen boven buigen voor en onderwerping aan tirannie, behoort de overwinning aan de afgeslachten; wij zijn degenen die vóór God sterven, terwijl jullie enkel sterven voor plezier en voor buit.’ (1)

Xander

*
*
UITLEIDING

Vriend Xander zegt het natuurlijk met zijn woorden, die toch wel ergens de juiste richting aangeven, zelfs abstractie gemaakt van al de opgevoerde engelen en heiligen.
Hieruit onthou ik vooral, dat twee ex-moslims de beulen uitnodigen om naar hun Fort te  komen, waar ze (ik blijf beleefd) alle hoeken van de kamer zullen kunnen leren kennen.
Of moeten we misschien wachten tot de 10de Mei om de 10de en beslissende Kruistocht te laten van start gaan? Op deze dag in 1940 deed zich iets memorabels voor dat in alle Geschiedenisboeken ter wereld opgeslagen blijft in alle eeuwen der eeuwen. Zou daar nog plaats zijn, om daarnaast de dag der Bevrijding van Het Beest bij te voegen? Zodat de blijdschap ruimschoots doorweegt op de rouw!!!!

*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*


Geen opmerkingen: