vrijdag 17 april 2015

2548




*
.


*
.
*
INLEIDING

Op alle Italiaanse dagbladen is het hier DEZE morgen voorpaginanieuws, en op de Rai, de Officiële Staatszender, wordt het onophoudelijk gecommentarieerd: onderweg kieperden 15 ‘Muzelmannen’ 12 van hun lotgenoten overboord als voer voor de haaien, omdat ze Christenen waren. Een mini-genocide dus. Die 15 Dhihadisten werden bij aankomst aangehouden.
De ‘Vlaamse’ papierpulp-gazetten, samen met de TV op kop, vermelden het gebeurde ergens tussen de rubrrieken over gebroken armen en benen, haast verborgen, tussen ander (slecht) nieuws over de toeristentochtjes tussen Afrika en Sicilië, met bootjes waarmee wij langs onze kanten nog geen toom kippen naar de overkant der beek zouden durven vervoeren..
Maar aangezien Het Beest in gematigde toestand een ‘verrijking’ is, gaan we liefst over tot de (wraakroepende) orde van de dag.
*


MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Nieuwe scheepsramp met 41 doden in Middellandse Zee
*
Nauwelijks enkele dagen nadat er meer dan 400 vluchtelingen verdronken zijn in de Middellandse Zee is daar opnieuw een schip met migranten gezonken. Sinds het weekend zijn er nu al 950 mensen omgekomen op zee.
Het drama met zinkende schepen met bootvluchtelingen in de Middellandse Zee begint dus gigantische proporties aan te nemen. Voor de kust van Sicilië zijn nu vier bootvluchtelingen gered door de Italiaanse marine. Die vertelden dat er hun schip gezonken en dat er nog 41 andere mensen vermist zijn. Tot nu toe is er geen spoor.
Nog erger is dat 15 vluchtelingen die gered werden, bij hun aankomst in Sicilië gearresteerd zijn door de Italiaanse politie op verdenking van moord. Mede-opvarenden beweerden na hun aankomst dat de vijftien -het zouden moslims zijn- tijdens de reis een aantal christelijke vluchtelingen uit Nigeria en Ghana overboord hebben gegooid nadat er ruzie was uitgebroken tussen beide groepen.
De Italiaanse politie onderzoekt nu de beschuldigingen. De vijftien zijn alvast in staat van beschuldiging gesteld.
Hoe dan ook zijn er sinds het weekend al 950 mensen omgekomen in de Middellandse Zee. De zwaarste ramp was het zinken van een schip waarop 400 mensen zouden gezet hebben. Van hen is er intussen nog geen spoor.
*
*
UITLEIDING

De Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid: de feiten zijn de volgende.
Toen sommige schipbreukelingen onderweg, jonge mannen, vrouwen en kinderen, elkaar bij de hand namen, en samen begonnen te bidden voor een veilige overtocht, werden 12 van hen, omdat ze blijkbaar Christenen waren, met veel getier en Allah Akbars gevat en overboord gegooid, te midden een school hongerige haaien. De daders verklaarden Muzelmannen te zijn, die als Dhihadi’s in opdracht van ISIS, naar Italië kwamen, om er gewelddadig de Sharia in te voeren. Bij aankomst werden ze door de overige opvarenden aangeklaagd bij de Scheepspolitie, die de 15 mannen meteen arresteerden. In het belang van het onderzoek, worden hierover, zoals naar gewoonte, geen mededelingen gedaan.
*
Het is natuurlijk veelbekekend, dat ‘onze’ media schrijven en spreken door middel van een politiek-correcte woordenschat. ‘Bootvluchtelingen’ wekken compassie, daar waar ‘Muzelmannen’ zoals die in Italië (en in Frankrijk) genoemd worden,  eerder direct aan gruweldaden doen denken. ‘Moslims’ zijn een verrijking, ‘Muzelmannen’ zijn een verschrikking. Zo zit het verankerd in ons collectieve geheugen….
*
Van hetzelfde niveau is de aan gang zijnde discussie over het stempelgeld in Coburgland. Vriend Guido op http://blog.seniorennet.be/guvaal/ heeft daar vandaag een klare kijk op. Die syndicale misbruiken zijn inderdaad als vele kleintjes op een groot kerkhof! Een mooi doordenkertje!
Ach, wanneer gaan die van Het Vlaams Belang eindelijk eens in de Regering geraken, zodat eerst om te beginnen de beerputten voor de kiezers kunnen open gegooid worden, zodat die daarna grondig kunnen toegegooid worden, nadat deze eerst, uit zorg voor ‘het milieu’  witter dan wit opgekuist werden. Vooral geen nieuwe wetten maken, gewoon de bestaande rigoureus toepassen!
O die werkloosheid en dat misbruik van stempelgeld in Vlaanderen, terwijl er 54.000 vacatures zijn, die niet ingevuld geraken!
*
Als toemaatje nog dit: als het in Vlaanderen ook al zo erg is gesteld, hoe moet het dan zijn beneden de taalbrens? Of is de armoe dermate besmettelijk, dat deze net als Ebola verspreidt en ook Vlaanderen dreigt mee naar de dieperik te trekken. Samen met deze gedachte, toch nog even in evidentie gesteld: Coburgland moet van de Navo dringend zijn Luchtmacht vernieuwen. Kost minstens 5 miljard Euro, en dat geld is er niet. Maar wel roomt de Francofonie uit solidariteit JAARLIJKS tussen de 18 en de 20 miljard Europa af van Vlaanderen.
Dat is zelfs geen REUZEn-BEERPUT, maar een nooit eindigende TSUNAMI van bedrog en oplichterij. Wie en vooral hoe lang  geleden al zei daar ooit iemand iets over stamelend en bedelend aan de poort blijven staan?
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: