vrijdag 30 oktober 2015

2985



*
2985* - MOSLIMMER BEURZEN
EN
BEURZENSNIJDERij
.
*
Vrije Meningsuiting
.
.
Geldt niet voor oorlogstekenen aan ons adres
.
*
INLEIDING
Heeft U over dit onderwerp al iets gehoord op de TV? Iets gelezen in de Uitgekochte Media? Als U er al iets over gehoord of gezien zou hebben, dan zullen dat maar peanuts zijn geweest. Want de Staat houdt de mensen arm, en de Media houdt ze dom. Het systeem dus, dat de Rode Bestweters vroeger altijd hebben toegedicht aan de Barons en de Pastoors…. Wat weeral een uiting is van socialistische indoctrinatie: hun eigen gebreken projecteren op hun tegenstanders.
Ze zullen ook nooit veranderen. Noch die Freya Zonneveld noch die Oostendse molenwieker der Noordzee. Smijten met andermans geld, om er zelf beter van te worden. Geleerd bij de Hasseltse kanaalduiker zeker?
Mag ik vragen, vòòr dat U aan de hoofdschotel begint (Middenstuk) om eerst via dit bruggetje ons Barbaraatje aan het woord te laten? Het kan misschien een aansporing zijn, om Uw Lidgeld voor 2016 bij het Vlaams Belang te hernieuwen?
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Moslimbeurs: “we zullen wel zien”
Op 9 november wordt opnieuw een moslimbeurs in Brussel gehouden. Deze beurs heeft al vele jaren een erg kwalijke reputatie vermits zij telkens opnieuw een aantal buitenlandse sprekers uitnodigt die bekend staan om hun extremistische ideeën omtrent de islam. Vorig jaar nog werd een van deze sprekers de toegang tot het land ontzegd omwille van zijn haatpreken.
Ook dit jaar is het opnieuw prijs. Het Vlaams Belang ontdekte immers al meer dan een week geleden dat twee moslimextremisten zijn uitgenodigd om er hun haatboodschap te komen verkondigen. Voor Barbara Pas mogen dergelijke haatpredikers evenwel geen forum in ons land krijgen en zij vroeg dan ook aan minister van Binnenlandse Zaken Jambon of hij maatregelen heeft genomen om dit duo de toegang tot het land te ontzeggen. Het antwoord van Jambon was op dat vlak niet erg duidelijk. Zijn diensten waren “ermee bezig” en hij zou maatregelen nemen indien dat aangewezen zou zijn. Met andere woorden: ‘eigenlijk weten we het nog niet, we zullen wel zien’. Het mag dan ook duidelijk zijn dat deze problematiek niet erg prioritair is voor Jambon en hij daar nogal lichtvaardig overheen gaat. Barbara Pas kondigde in alle geval aan dat zij vandaag nog een wetsvoorstel indient om personen die in dit land terrorisme komen verheerlijken strafbaar te stellen met onder meer een gevangenisstraf tot 5 jaar.
*
UITLEIDING
*
Frankrijk als voorbeeldland, wettelijk verbond  voor het verheerlijken van terreuraanslagen: waar gaan we dàt schrijven!
Ons Barbaraatje is niet op haar mondje gevallen, zullen we maar zeggen. Maar op de vraag of de antennes van Jan Achterhesp de boodschap al-dan-niet opgevangen heben, zullen we maar best zwijgen. Want wie zal het Arabisch van al die haatspredikers vertalen?
Jambonneke moet gewoon de Wet toepassen: voor openbare gelegenheden geldt de taalwet. Het is Waals of Vlaams, geen koeterwaals.
Ziet U het al gebeuren, dat de spreker, tijdens of na zijn haatspeech, door de Staatsvuiligheid opgepikt wordt, en meteen het land uitgezet?  Of raadt U mee met mij, dat precies gemikt wordt op dergelijke voorvallen, als signaal voor de eigenlijke aanval?
Voor de Christenen onder ons zouden in voorkomend geval, de Bijbelse woorden van ‘waakt en bidt’ wel eens de oplossing kunnen zijn. Pour non-believers la mêma chose’ want iets anders ‘kommt nicht im Frage’.
*
Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE*

Geen opmerkingen: