zaterdag 10 oktober 2015

2930



***
Zaterdag 10 oktober
Zon 7u57-19u02
H Franciskus Borgia
*
.
.
*
De Jappen doorboorden zichzelf. De Oude Romeinen stortten zich op hun zwaard…..

.

Voor Obama zou de Russische Roulette met zes patronen perfect zijn….
*
INLEIDING
Dt nieuws op zichzelf is geen verrassing. Het komt zelfs een beetje laattijdig, omdat Rusland ondertussen het boeltje zo goed als helemaal heeft opgeruimd. Wat wel verwondert, is de brede bocht waarmee er rond deze bekentenis wordt omgetrokken. Het klinkt zo een beetje als de betrapte echtgenoot, in bed wordt betrapt en andere vrouw, en daar vlug stamelt dat net nee!, niet is wat ge denkt.
Meteen is het duidelijk hoe IS altijd aan al die wapens is geraakt: Ze namen die gewoon in ontvangst bij deze massaregie-dienst, die onder de mom van Assad-bestrijders, functioneerde als Express-aan-huis-bestellingsdienst tussen de opdrachtgevers in Amerika en hun kanonnenvlees ter plaatse. En dat alles om een kleine dictatortje, nochtans ook een goede Moslimmer, uit de het zadel te helpen.
Gelukkig dat de Poet geen tweede Hitler is en dat hij na deze eerste genadeslag, een soort heruitgave van de ‘Blizkrieg’ niet doorstoot tot in hun prairies, om die cowboys uit hun wigwams te sleuren.
Of, moet ik erbij denken dat er alleen gewacht wordt beter weer? Of dat de sterren gunstier staan?
In ieder geval moeten de partijen die tot hiertoe IS gesteund hebben nu enkele slapeloze nachten tegemoet gaan. En hoe Märkel het er deze keer zal van af brengen is ook nog maar de vraag. Toch nooit niet waar zeker, dat een vroegere Communistische KGB-baas uit is op de totale ‘Ausrottung’ van het socialisme. Dat zou inderdaad wel godgeklaagd voor ze zijn.
Hallo, Leugenpers, zijn jullie nog daar?
*
MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
VS herzien training van Syrische rebellen
*
De Verenigde Staten zullen de training van en wapensteun aan Syrische rebellen herzien. Eerder kondigde The New York Times aan dat het programma volledig stopgezet wordt, maar dat bericht werd door een officiële instantie in de VS ontkend. Het programma - dat een slordige 500 miljoen dollar kost - heeft niet opgeleverd wat de VS er van hoopte: grondtroepen die de strijd met terreurgroep IS konden aangaan.
Het programma van de Verenigde Staten moest dit jaar ruim 5.000 door Amerika getrainde Syrische rebellen creëren om tegen IS te strijden. De kosten voor dat plan lopen op tot 500 miljoen dollar (440 miljoen euro).
De training en de wapensteun werden de afgelopen weken al in vraag gesteld nadat bleek dat die zeer weinig resultaat opleverden. De administratie van Obama erkende dat het programma er niet in geslaagd is strijdkrachten te creëren die in staat zijn om de strijd met terreurgroep Islamitische Staat aan te gaan, wat de bedoeling was.
Enkele uren voor de aankondiging van het Witte Huis had de Amerikaanse minister van Defensie Ashton Carter al laten verstaan dat het nieuws er zou komen. Tijdens een persconferentie in Londen, na een ontmoeting met zijn Britse collega Michael Fallon, zei Carter niet tevreden te zijn over het programma.
‘Ik denk dat jullie heel snel meer zullen horen van de president over de voorstellen die hij heeft goedgekeurd en waarmee we verder zullen gaan.’
*
UITLEIDING
*
Me dunkt dat Mohbama best de eer aa zichzelf zou houden en aftreden, wil hij niet als Sepp Blätter door anderen aan kant geschoven worden. Tenzij hij veriest (mijn persoonlijke voorkeur!), zoals Hitler, een kogel door zijn eigen domme kop te jagen.
Al vraag ik mij af, of de Leugenpers geen tansje zal bijsteken om hem te redden. Net aosl Märkel en Hollande het zeggen: mislukt, dus een téndje bijsteken. Want het is en blijft een feit, dat de Poet de Muzelmannerij kan horen of zien. Dus is de spanning voorgoed verzekerd.
Wat meteen werkzekerheid betekent voor ons, blogertjes, die door ons zweetde wereld helpen draaien…. Net zoals die kermisattractie uit het Witte Huis dat doet. Elk op zijn manier…
*
Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: