zaterdag 10 oktober 2015

2932



*
.
*
.
.
*
INLEIDING
Is dat nu louter toeval of de Goddelijke Voorzienigheid, zoals brave mensen vroeger zegden,  dat waar ’s ochtens  de zon opkomt, dat ook naar het begrip rechts verwijst? En zou daar ook de reden liggen, waarom er bij ons zo weinig Aardrijkskunde en Geschiedenis onderwezen wordt op school?
Als dat zo zit, ziet de steile opgang in de peilingen van Ons Belang er goed uit. Waardoor de partij Vlaams Belang meteen herdoopt kan worden in…’Ons Belang’, de politieke beweging om ‘de anderen’ niet per definitie uit te sluiten, maar om in de eerste plaats voor ons eigen materieel en geestelijk welzijn te zorgen. U zorgt toch ook in de eerste plaats voor het eigen gezin, en niet de buren van heel Uw straat. Vooral niet als veel van die buren zo al leven van Uw belastinggeld, en wat meer is, de hele buurt, in afwachting dat de algemene terreur losbreekt, iedereen in angst doen leven.
Oei! Dat was er een beetje over. Maar kan ik er aan doen, dat naarmate de Europese Verenigde Nazies ons dwingen om de ogen te sluiten, ze bij mij steeds verder opengaan? Met alle Chinezen dus, en voortaan ook met den dezen!
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
China verklaart de islam de totale oorlog
China verklaart met het totaal verbieden van de ramadan, de hijab, moslimbaarden, openbare moslimgebeden en het verspreiden van de islamistische ideologie de totale oorlog aan de islam. En daarmee impliciet ook aan het Westen, dat nog altijd pal achter de islam blijft staan door het toelaten van miljoenen moslimmigranten tot Europa en het steunen van de islamitische terreuroorlog tegen de regering van Syrië.
De Chinezen voeren een $ 4880,- hoge boete in voor iedereen die de islamitische ideologie verspreidt. Chinezen die iemand met een moslimbaard bij de autoriteiten aangeven krijgen een beloning van $ 8000,-. Bestaande islamitische halal-restaurants worden vanaf nu gedwongen om sigaretten en alcohol te verkopen.
Mede door tal van terreuraanslagen is de haat tegen de islam in China zo groot geworden dat het land zijn enige vliegdekschip naar Syrië heeft gestuurd om de Russen bij te staan in hun strijd tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen, waarvan de grootsten door het Westen, Turkije en de Arabische Golfstaten worden ondersteund. De Chinezen overwegen ook om troepen naar Irak te sturen.
Chinees leger krimpt juist in

Sommige christenen zien in de komst van Rusland en China naar het Midden Oosten het begin van de vervulling van de ‘Gog uit Magog’ en ‘200 miljoen man’ profetieën uit de Bijbel. Een nadere beschouwing leert dat het werkelijke scenario er hoogstwaarschijnlijk anders zal uitzien.

Zo heeft het Chinese leger ‘slechts’ 1,2 miljoen man en is onlangs aangekondigd dit aantal met enige honderdduizenden in te krimpen. Bovendien heeft China zich in zijn hele historie zelden of nooit agressief naar andere landen opgesteld. China werd gedwongen zich te verdedigen tegen het imperialistische Japan, waar hetzelfde nationalisme dat de Tweede Wereldoorlog in het Verre Oosten veroorzaakte aan een verontrustende comeback bezig is.

200 miljoen moslims

Het enige bestaande systeem dat wél 200 miljoen strijders op de been kan brengen is de islam. Dat is niet enkel vanwege het snel groeiende aantal moslims, maar vooral omdat de Koran vereist dat zelfs vrouwen, kinderen en ouderen de jihad voor Allah moeten strijden (Qur’an 9:41: Ga voorwaarts (in jihad), licht (=vrouwen, kinderen, ouderen) en zwaar (=jonge mannen), en strijdt met jezelf en je bezit in het pad van Allah).

Het zijn de moslimlanden die al tientallen jaren lang aankondigen Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’ en zowel de Joodse staat Israël als het christendom te vernietigen. ISIS en andere terreurgroepen voeren een ware uitroeiingsoorlog tegen de christenen in het Midden Oosten. Daarom staat de verovering van Rome als symbool voor het christendom en het Westen net zo hoog op hun verlanglijstje.

Samenwerking met Israël

China is op allerlei terreinen juist nauwe samenwerking met Israël aangegaan. De Israëliërs hebben de Chinezen hoogwaardige (militaire) technologie geleverd; zo is het Chengdu J-10 gevechtsvliegtuig een kopie van de Israëlische Lavi, die begin jaren ’90 onder immense Amerikaanse druk door de regering in Jeruzalem werd geschrapt. Daarnaast zijn de ook modernste Russische drones uitgerust met door Israël geleverde technologie.

Rollen omgedraaid

In de in evangelische kringen breed geaccepteerde eindtijdtheologie zijn Rusland en China de ‘kwaadaardige’ legers die uit het noorden en oosten het Midden Oosten binnenvallen. In realiteit blijken het orthodox-christelijke Rusland en China zich juist tegen de islam, het Bijbelse ‘antichrist’ systeem, te keren, en staat het Westen met zijn aanhoudende steun voor de islam aan de verkeerde kant.

Afgelopen week riepen 50 Saudische geestelijken op tot een oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland, en daarmee ook China. Saudi Arabië is lid van de Westerse coalitie met Turkije, die in Syrië, bondgenoot van Moskou, een bloederige burgeroorlog heeft veroorzaakt om met behulp van terreurgroepen zoals ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda president Assad af te zetten.

Imperialisme Turkije bedreigt ook China

Net als de Russen beschouwen de Chinezen het islamitische Turkije –NAVO lid- als een grote bedreiging. De Turkse president Erdogan en premier Davutoglu bezochten de Turks-Oeigoerische moslims in Xinjiang (Oost Turkistan), die zich willen afscheiden van China en een islamitische shariastaat willen oprichten. De relaties tussen China en Turkije zijn tevens verslechterd door de genocide die de Oeigoeren begonnen tegen de etnische Chinezen in Urumqi.

‘Magog’ etnisch en historisch niet Rusland

De meeste Westerse Bijbeluitleggers blijken het dus volkomen bij het verkeerde eind te hebben. Rusland, het land dat eindelijk als eerste wereldmacht opstaat tegen de islam, werd en wordt nog steeds als de kwaadaardige heerser ‘Gog uit Magog’ afgeschilderd, terwijl de religie die de ‘ontkenning van de Vader en de Zoon’ –het enige in de Bijbel genoemde kenmerk van ‘antichrist’- in het hart van zijn theologie heeft opgenomen (sterker nog: waarin de christelijke erkenning van de Vader en de Zoon de grootst mogelijke godslastering is), vrijwel wordt genegeerd en door steeds meer kerken en christenen zelfs wordt omarmd.

Ook historische feiten worden in deze theologie verdraaid; zo bevond ‘Magog’ zich ongeveer in het huidige Dagestan en Tsjetsjenië, twee Russische moslimrepublieken waar niet voor niets veel terroristen vandaan komen. Het noordelijke deel van het oude Magog ligt weliswaar inderdaad in het huidige Rusland, maar er is geen enkel historisch of etnisch bewijs dat de volken die daar toen woonden de voorouders van de huidige Russen zijn. Juist het tegendeel is het geval.

Meschech en Tubal in Klein Azië / Turkije

De in de Bijbel genoemde landen die aan de kant van Magog zullen vechten, Meschech en Tubal, zijn niet Moskou en Tobolsk. Dat zijn louter verzinsels van Westerse theologen die door geen enkele historicus worden ondersteund. Historici bevestigen daarentegen dat Meschech en Tubal resp. Mushki en Tubalani in het huidige Klein Azië (Turkije) zijn. De in de Bijbel genoemde Gog uit Magog’ coalitie bestaat in onze huidige tijd uitsluitend uit islamitische landen die zijn gecentreerd rond Turkije, wiens leiders al vaak het herstel van het Ottomaanse Rijk in 2023 –het Bijbelse 8e wereldrijk- hebben aangekondigd.

De koningen uit het Oosten

In Openbaring 16:10 staat hoe de rivier de Eufraat zal opdrogen zodat de weg wordt vrijgemaakt voor de koningen uit het oosten die 200 miljoen strijders op de been zullen brengen. ‘Koningen’ duidt op meerdere landen en naties, niet op één grote wereldmacht zoals China. En zoals we al zagen wordt het Chinese leger juist ingekrompen, terwijl de islam eenvoudig miljoenen gewone mensen –zowel man als vrouw, oud als jong- kan dwingen om met eenvoudige wapens –en desnoods alleen met hun lichamen- in de finale jihad het jodendom (Israël) en het christendom uit te roeien.

De Europese landen zullen dan moeten besluiten aan welke kant ze willen staan. Blijven ze ‘antichrist’ islam steunen, dan dreigt voor hen dezelfde totale vernietiging die volgens de Bijbel alle legers en landen ten deel zal vallen die aan de kant van het echte Magog, Meschech en Tubal (het islamitische, herstelde Turks-Ottomaanse Rijk) zullen vechten.
Xander
(1) Shoebat
(2) Blindspotreport
*
UITLEIDING
*
Uieraard kunnen wij alleen maar met open mond staan gapen naar al deze maatregelen die de Muzelmannerij werkelijkl de adem doen afsnijden. Met alle gevolgen vandien. Maar in ieder geval moeten we toegeven, dat deze aanpak geen misverstanden toelaten. Wat daarbij ook positief overkomt, is dat die Muzels, mannen, vrouwen en kinderen, in hun eigen land mogen leven en sterven zoals zij zelf willen. Daar bemoeien de Chinezen, anders dan de Amerikanen, zich niet mee.
Kortom, in plaats van de Turkey’s bij de Eeuropese Unie te betrekken, zou men er in Bruxellabad beter aan doen om de Chinezen en de Russen aan te trekken. Is geografisch een even grote vloek, maar het zou onze situatoe toch een beetje doen opklaren. In heel ons goeie ouwe Avondland, zou de zon dan de hele lange dag blijven schijnen.Misschien wel tot het Einde der Tijden…..
En zouden we misschien (denk aan Japan) onzelf en onze economie van energie kunnen voorzien uit 100% hernieuwbare goedkope nucleaire energie.  zo dat we af zijn van die stikende pietrol en de rest van die fossiele vervuilende brandstoffen.Ook ergens gelezen dat de landen van die pietroolpompers de ergste CO² vervuikers van de hele wereld zijn?
Want is het trouwens niet zo, dat deze zo goed als leeg en uitgeput raken. Beter is het dus resoluut te gaan voor een grondige (en veilige) aanpak, net zoals de Chinezen de Islammerij aanpakken.
*
Binnen 2 dagen herdenen wij hier de Boerenkrijg (1798), de opstand tegen het toen opgedrongen regime, ook al uit het Zuiden. Het verezt van onze Vlaamse jongens, die streden ‘Voor Outer en Heerd’. D.w.z. voor ons Eigen Belang en de eigen voorvaderijke tradities, en tegen de Nieuwlichterij zonder God noch Gebod, maar met papieren geld (de Assignaten, een soort van IMF-avant-la-lettre), in plaats van goud- of zilverstukken.
Gewoon even om het verband te leggen: het jaar 1798 was precies 9 jaar na de Franse Revolutie van 1789 en het is dus niet moeijlijk om het verband te zien. Met de EU gebeurt namelijk nu net hetzelfde.
Geen wonder dus, dat van Overheisdswege heel ‘dat gedoe’ rond de Boerenkrijg VERBOTEN wordt. Vraag aan de man in de straat maar eens na, waar het Boerenkrijg Museum zich bevindt! Geen kat die het weet. Daar is zelfs ‘Vlaanderen Vacantielnd’ nog nooit geweest, tenzij om het Dinkmeer te filmen.
Daar tegenover staat, dat ‘To-morrowland’ al sinds gisteren een zwaar gesubsdiëerd eigen museum heeft……Anere tijden, andere maar veel stommere zeden..
*
Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE
*



Geen opmerkingen: