zondag 25 oktober 2015

2970



**
Zondag 25 oktober
Zon 7u22-17u31
H Krispijn en Krispiniaan, patroons van schoenmakers en leerbewerkers
Overschakeling naar wintertijd:
3 uur wordt 2 uur
Met Sint-Crispijn moeten de wevers van de straat af zijn
*
2970* - HET MISBRUIK VAN DE GASTVRIJHEID IS AL TE GEK WANT CRIMINEEL GEWORDEN
.
*
Nieuw Michelleke, met de groeten van het VB
.
.
.
*
INLEIDING
.
Het spreekt vanzelf dat Digitalia vaneigens van harte het standpunt van de Partij Eigen Vlaams Belang steunt. Daarvoor juist is de Vlaming weredlwijd bekend, koekegoed en boterzacht te zijn. Zodanig dat iedereen weet dat ze met diens voeten aan honderd in d’uur mogen spelen. Heel Coburgia is trouwens al 185 jaar op de wetenschap gebaseerd.
Zo versmacht de dag van vandaag de haven van Antwerpen in de van over zee aangevoerde containers die maar niet weg naar het hinterland geraken. Maar men gaat, na jaren onderhandelen, eerst de ongeduldige aangelanden hun gedacht geven, om de Ring te ‘overkappen’, daar waar de levensnoodzakelijke haventrafiek maar moet wachten. Zelfs de ontsluiting van al onze havens, ook Zeebrugge, moet gewoon verduldig wachten. Op de keper beschouwd, is dit het zoveelste voorbeeld van achterturij regeerderij. Meer, het is de negotie van het Gezond Verstand en van de Goddelijke Voorzienigheid, om een autosnekweg aan te leggen dwars door de stad. Van meet af aan de overkapping voorzien zou trouwens ook veel efficiënter en vooral beterkoop zijn geweest. Maar om na jaren, dit luxe-werkje voorrang te geven op de ontsluiting van de haven….
Volgens mij is dat geen voetenspeelderij meer, maar de reinste sabotage. Vlaanderen mag namelijk niet tè welvarend worden, dat steekt de Franscouillons veel te veel.
Want de ‘middelen’ om de stilstand van de vooruitgang uit de wereld te helpen, worden immers aangewend om de nooit eindigende stroom ‘verrijkers’ te blijven aantrekken. Ook dàt is georkestreerde misdadigheid van de Europese Verenigde Nazies. Voor de Islamisten is het hier beter leven dan in Allah’s Schoot: geen klop verrichten, bed, bad, brood, leefloon + drinkgeld, gratis huisvesting, gratis medische verzorging, kiendjesgeld en kosteloze ‘gebedshuizen’….. Ik voel zelfs goesting om mijn paspoort weg te gooien, net als zij, en om mog als ‘vluchteling’ aan te melden bij die Fedasiel. Een beetje leugens verkopen, en hopsakee, de vogel is op ’t droge….
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*

Campagne ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ compleet naast de kwestie
Vlaams Belang lanceert antwoord: “Gastvrij, maar niet gek”
*
Het Vlaams Belang heeft kennis genomen van  de nieuwe campagne van ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ voor een ‘gastvrije gemeente’. Indien het de bedoeling is aan te tonen dat Vlaanderen gastvrij is, zoals ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ beweert, is deze campagne compleet overbodig. De Vlamingen staan immers wereldwijd bekend als een gastvrij volk, wat in elk opinieonderzoek telkens opnieuw wordt bevestigd. Dergelijke onderzoeken tonen echter evenzeer aan dat de Vlamingen passen wanneer het begrip  ‘gastvrijheid’ een synoniem wordt voor open grenzen. “Wie gastvrij wil zijn, heeft een deur nodig. En alleen wie zijn deur desgewenst kan sluiten, blijft baas in eigen huis”, stelt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie.
Het is bovendien zeer de vraag of diegenen die vandaag de ongeziene instroom vanuit alle continenten bejubelen, morgen bereid zullen zijn op te draaien voor de enorme kosten én problemen  die deze volksverhuizing met zich meebrengt. Hoe men het ook draait of keert: de prijs van de massa-immigratie moet uiteindelijk worden betaald. Het gaat in dit verband heus niet alleen over de opvang van asielzoekers en de kosten die daarmee verbonden zijn. Na de opvang begint het namelijk pas goed, want na ‘Bed, Bad, Brood’ volgen woning, onderwijs, leefloon en kindergeld. Om over de bijkomende hypotheek op het reeds mank lopende integratieproces en toenemende samenlevingsproblemen nog maar te zwijgen.
“Vlaanderen is gastvrij, maar niet gek”, besluit Van Grieken. Onder dit motto lanceert het Vlaams Belang vandaag dan ook een nieuwe website: te: www.gastvrijmaarnietgek.be. Op deze manier wil onze partij de bevolking correct informeren over feiten en cijfers die in het  immigratie- en asieldebat maar al te dikwijls worden verzwegen.
Bob De Brabandere, Secretaris
*
UITLEIDING
*
Neen, Tom van Grieken heeft gelijk: we zijn niet gek, zijde gij zot! Zelfs zot zijn doet geen zeer dus kunnen we er nog even mee doorgaan.
En ja, er zullen ook altijd redenen genoeg zijn om ons goed hart te laten sreken. Kunnen wij in de familie goed van meespreken. Als ‘stragnieri’ goed opgenomen door dit door God gezegend Nieuw Vaderland, bevriend met Poolse en Oekraïnse zeer werkzame medemensen die meer dan hun kost waard zijn, en met een knappe Zwarte Pïet in de aangetrouwde familie. Kosmopoliet als geen ander dus….
Maar als dat voor de Overhedsdictatuur nooit genoeg is, en als die AZC na AZC blijft volstoppen met fluitjesvolk van de verkeerde mensensoort, dan is onze repliek korrt en bondig ‘stop daar in ’s hemels naam mee’. Verder doen alleen nog over mijn dooie lijk!
In de hoop dat die charlatans dat niet al te lettelijk nemen…. Want met Moslim-vriendjes weet men maar nooit….Voor één manspersoon van 80 en nutteloze eter, zien die in het stemhokje liever 4 nieuwkomers van 20. Dat niettegenstaande de meevaller daat die persoon aan 60 jaar gestopt is als kettingsroker, zodat het RIZIV daar tenminste onkostenvrij uitkomt
*
Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE
*


Geen opmerkingen: