vrijdag 9 oktober 2015

2929



*
.
.
*
.
*
INLEIDING
Ja, in Berlijn klinkt dat een beetje Duits, die Oud Romeinse slogan S.P.Q.R. Wat stond voor ‘De Senaat en het volk van Rome’, maar dan in t Latijn. U vindt dat insigne zelfs tot op de dag van heden terug op de riooldeksels van het moderne Rome….
Ja, wat is dat nu eigenlijk met die Duitsers? Behoren die nu tot een der meest creatiefste volkeren ter wereld, of zijn het een bende kuddedieren?

Tot tweemaal toe, en straks bijna voor de 3de keer in 100 jaar (1914-2014) wordt onze Beschaving tot bijna aan de rand van de afgrond gebracht, en nog geraken noch zij noch wij geleerd. Er was eerst ’14-’18, die mijn Westhoek voor de eeuwigheid getekend heeft met honderduizenden Engelse witstenen zerkjes, Franse withouten kruisjes of sombere Duitse ‘Friedhofen’, verzinnebeeld in Het Kruis der Vlamingen in Diksmuide, met naar de vier windstreken de woorden ‘Nie wieder Krieg’ in vier talen. Dan was het vervolgens Wereldoorlog II die eindigde met de uitvinding van de raketten door Werner von Braun en de Amerikaanse atoombommen (van Duitse makelij….) op Japan, twee systemen die achteraf de wereld zijn gaan beheersen.
En nu is daar de 3de dreiging: het duo van de Muzelmannerij en van Marx, twee aan elkaar gewaagde helleduivels, die samen het Mensdom als voetbankje voor Het Beest willen  gebruiken.
En iedere keer gedraagt de Leugenpers zich als een ‘Propaganda Ministerium’ van de verkeerde mindere helft van de Mensheid. Terwijl wij, bloggers en ‘columnisten’ ons daarbij gedragen als elkaars herkauwers van de in de vertrappelde Waarheid van waarden en normen. Of is het eerder van ootmoed en liefelijke deugd, zoals het straks weer zal klinken in de stalletjes van Bethlehem.
*
Of de ‘Reichskanzler Märkel dat zaakje kan klaren?  Dat is, sinds dat Rusland en China er zich mee zijn gaan bemoeien, eerder twijfelachtig. Die blijken ineens meer koelbloedigheid in hun kleine teen te hebben, dan al die Fransen en Duitsers samen.
Als men de Poet inderdaad nog enkele dagen laat begaan, zijn IS en hun trawanten voor altijd vernietigd, liefst zo grondig en efficiënt mogelijk. Als het even kan, met wortel en tak uitgeroeid, zodat de wereld voor eeuwig bevrijd is van die ‘verrijkende armoezaaiers’ uitgezonden door hun stinkend rijke broodheren in kraakwitte slaapkleden die de wereld vergiftigen met hun stinkende pietrol.
*
Nu er door Amerika, met behulp van raketten systeem Werner von Braun, vastgesteld is dat er leven op Pluto zou zijn, moet het een koud kunstje zijn, wat dan nog overschiet van Marx en Mohammed, samen naar daar op transport te zetten. Het duurt een eeuwigheid voor ze daar aankomen en hoe meer ze elkaar daar uitmoorden te liever.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten
*
Het land dat zijn grenzen het verst heeft opengezet voor moslim migranten is het belangrijkste doelwit van jihadstrijders. We kunnen op dit moment alleen maar speculeren of er voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag etc. vergelijkbare plannen bestaan.

Terwijl de Duitse bondskanselier Angela Merkel maar weer eens herhaalde dat ‘wir schaffen es’ om alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslim migranten op te nemen, namen de Koerden bij de Turks-Syrische grens een ISIS strijder gevangen die een kaart bij zich had met gedetailleerde plannen voor het plegen van talrijke terreuraanslagen en de verovering van Berlijn met behulp van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten.



Omdat de kaart zeer gedetailleerde doelwitten zoals gebouwen van de politie, hulpdiensten, het leger en overheidsinstellingen bevat, moeten degenen die de kaart hebben gemaakt geruime tijd in de Duitse hoofdstad hebben gewoond. Als vluchtelingen vermomde ISIS strijders zouden zich in eerste instantie richten op het veroveren van 8 cruciale locaties die nodig zijn om de stad onder controle te krijgen.

Leegroven wapendepots, opblazen bruggen en spoorlijnen

De moslimextremisten gaan ervan uit dat ze het verrassingselement aan hun kant hebben en met grote aantallen migranten –vermoedelijk enige duizenden per stad- de te verwachten tegenstand snel zullen overlopen (2).

Een van de eerste geplande aanvallen is op twee militaire wapendepots. Zodra die zijn veroverd worden de buitgemaakte wapens uitgedeeld aan migranten, die vervolgens op weg gaan om andere strategische doelen aan te vallen. Het plan omvat het opblazen van belangrijke bruggen en spoorlijnen om te voorkomen dat het Duitse leger versterkingen naar de stad stuurt.

Traint de Bundeswehr op de bevrijding van Duitsland?

De Duitse bondskanselier zei gisteren opnieuw dat het geen zin heeft om te proberen immigranten terug te sturen en de grenzen te sluiten, ‘omdat ze toch wel komen’. De ervaringen in Oost Europa ;aten echter zien dat het wèl zin heeft. Zo werd de Hongaarse hoofdstad Budapest compleet schoongeveegd.

Het ontbreekt Merkel daarom niet alleen aan politieke wil. Zij heeft doelbewust de migranteninvasie in gang gezet om niet alleen tegen het Duitse, maar ook tegen de andere autochtone Europese volken een terreuroorlog te ontketenen. Daarom zal de politiek helemaal niets doen met deze informatie. We kunnen zelfs verwachten dat het belachelijk zal worden gemaakt, precies wat in 1939 en 1940 in de Tweede Kamer gebeurde met de weinigen die waarschuwden voor het gevaar van Nazi Duitsland.

U vindt dit scenario moeilijk voorstelbaar? De Bundeswehr (het Duitse leger) bereidt zich al sinds 2006 voor op gevechten met ‘cultuurvreemde’ terroristen (2). Het bijbehorende filmpje veroorzaakte een klein internationaal schandaal. Diverse Amerikaanse politici vroegen destijds uitleg waarom Duitse soldaten klaarblijkelijk specifiek trainden op het schieten op kleurlingen (3). ‘Tenslotte moet de Bundeswehr Duitsland straks weer van de terroristen bevrijden’, aldus het commentaar van Hartgeld.com.
Xander
(1) Hirtop.in (via Pamela Geller)
(2) Hartgeld (/ YouTube)
(3) Spiegel
*
UITLEIDING
*
De laatste 24 uur zal het de Muzel moordbrigaders al duidelijk moeten geworden zijn, dat dromen ook voor hen bedrog zijn. Welk nut nog met die bekokstoofde plannenmakerij voor de op komst zijnde terreur-inname van Berlij? Zelfs het papier van de geheime gondplannen van hun doelwitten in Coburgia mogen ze nu opblazen. Voor onze goede nachtrust moeen alleen nog die verborgen wapenarsenalen gevonden worden, want, eenmaal de rust teruggekeerd, zijn die charlatans daar in een haai en een draai terug. Maar zonder sprin en schiettuig  worden ze herleid tot de broekschijtertjes die ze werkelijk zijn. Al zijn zelfs aardappelmesjes en scheermesjes in hun hnaden bijna even gevarlijk. Ha ja, hoe moete die anders van jongsaf aan leren schapen kelen? Zich eerst bekwamen in het afslachten van beesten, later volgt dan vanzelf het afslachten van mensen.
Maar verdorie, om die talrijke garageboxen, kelders, zolders, Zwarte Makrten, enz, en de verborgen wapens,op te sporen, moet en kunnen beschikt worden over de nodige aantallen flikken. En die heeft men niet. Want geen middlen meer. Weeral een vaststelling van onze Achtertuirij Regeerders, die dat vroeger niet eens in de mot hadden.
Op een ander plan, maar wel ziek in hetzelfde beddeke, zijn onze historieloze Ministers van ‘Scholenbouw’.
Ja, he zit dat nu eigenlijk in elkaar?! Steeds minder kinderen ‘gekocht’, of geen bij het geen of éékind gezien, en toch zoveel scholen die moeten bijgevouwwd worden.. Zou dat soms kunnen komen door die wildgroei aan ‘verrijkende’ volksverhuizers? En daarvoor vindt die trutterige Tsjeefse Ministerin het nodige geld, voor meer en betere leerkrachten, liefst van vreemde origine, voor modernisering en nieuwbouw van schoolgebouwen, dus, terwijl de Collega’s van Binnelandse Zaken met de handen in het haar zitten omdat er slechts 8 fliken kunnen btaald worden voor orde en regelmaat aan de Grezen. Dat zijn geen 2 maten en 2 gewichtenn, maar vele honderddzeuinden maten en honderdduizenden gewichten….
Tja, al die ‘blijvelingen’ willen niet weten van vingerafdrukken,  van DNA en andere moderne identificatiemogelijkheden op hun papieren. Zal wel tegen hun ‘Geloof’ zijn, veronderstel ik. Maar wat als dit op zekere dag voor eenieder verpklicht gesteld worddt? Met gezichtsherkening via al die slimme camera’s? Wie recht in zijn schoenen staat, of niet ‘vreemd gaat’ zaosl dat nu de gewoonte geworden is, hoeft daar toch niet bang voor te zijn? Het probleem is dan alleen wie de Bewakers zal bewaken, want aan een nieuw Hitlerregeime heeft toch niemand behoefte….
Met de Scialisten bijna nergens meer aa den bak, en met de datasluizen naar Amerika goed op slot, stelt dat probleem zich al in  mindere mate.Is dus het proberen meer dan waard! N vooral niet wachten tot het eens te meer te laat is.
*

*
Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: