vrijdag 15 november 2013

1624 - INTERFEDERAAL IS NIET HEDLFDE ALS CONFEDR


.

1624 - INTERFEDERAAL IS NIET HEDLFDE ALS CONFEDRAAL

.

Alva , de Bloedhond, patronheilige van het IFC

 

IFC : Inter Federaal Cenrum, opvolger Van het CGKR

.

I) INLEIDING
Het is mij deze morgen een waar genoegen geweest nogmaals bij de vrienden van http://www.golfbrekers.be/ te kunnen langs gaan, al was dat ‘genoegen’ eerder een ‘ongenoegen’ voor wat betreft hun boodschap. Het CGKR heeft afgedaan. Leven het CGKR²….
Voortaan spreken de mensen die ’s morgens om 05 uur op Uw deur kloppen Vlaams lijk U en ik, slaan ze U in de boeien en nemen ze U mee, dat alles in de Nederlandse Taal, omdat gij niet denkt en spreekt zoals zij. Enfin, U leest de boodschap hieronder, met vriendelijk verzoek niet terug te schieten. En al zekerlijk Uw persoonlijke boodschap niet te willen uitspreken voor de VRT. Anders wordt U gek verklaard en opgesloten in de gevangenis van Brugge. Geen tweede Andras Breivik AUB.
Het Interfederaal Centrum (IFC) mag geenszins verward worden met het Confederaal Centrum van BDW dat nog niet eens bestaat, al kan dat misschien, net zoals bij Alva, een der eerste werken zijn die er komt met het confederalisme : het CFC, ofte Con Fedeeraal Centrum…. Een Centrum waar de federalen geconfijt worden….
Vraagstelling : who’s next? Een nieuwe Bloedhond of het CFC?

.

II MIDDEN

 

Don Fernando Álvarez de Toledo y Pimentel

Op vrijdag 19 juli keurde de Senaat, in zijn laatste zitting voor het reces, vlug vlug zonder debat, de “interfederalisering” van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en  Racismebestrijding goed.

 Tegelijkertijd stemde de Senaat in met een nieuw centrum voor migratiestudies, vreemdelingenrechten en de strijd tegen de mensenhandel. Die wet werd eerder al door de Kamer goedgekeurd. De “splitsing” van het huidige Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) in een Interfederaal en in een Federaal Centrum (IFC) is nodig omdat ons land anders niet meer in orde zou zijn (in de tekst staat is ) met de richtlijnen van de Europese Unie. Alleen had het ook anders gekund en bovendien gebeurde de hervorming van het huidige CGKR fantasieloos en zonder discussie over de rol van deze instellingen en over de wetten die zij toepassen.

 De klassieke Vlaamse verraders tekenen alles wat onder hun neus geschoven krijgen om maar aan de vleespotten te kunnen blijven zitten.

John De Wit, expert, was ook al niet te spreken over dat Franstalig voorstel.

In een uitvoerige en grondig gedocumenteerde toespraak maakte Vlaams parlementslid en professor Boudewijn Bouckaert zopas het samenwerkingsakkoord met de grond gelijk. Tijdens het debat noemde Bouckaert het “politiek verwerpelijk” dat meningen kunnen worden vervolgd en het nieuwe IFC “een gedachtenpolitie blijft”.

Vlaanderen had voor zijn bevoegdheden ook een eigen antidiscriminatiecentrum kunnen oprichten, het zou de logica zelf geweest zijn. Maar de Vlaamse regering, met daarin de N-VA, deed dat niet.

 Een Vlaams centrum was volgens Bouckaert des te meer nodig omdat “Vlamingen en Franstaligen heel anders denken over racisme”. In Franstalig België heerst er een hysterie rond dit thema. De Franstaligen hebben duidelijk een verborgen agenda om Vlaanderen een collectief schuldgevoel aan te praten, om hen als racisten te definiëren”.

Door dit interfederaal orgaan te creëren heeft de Vlaamse regering vrijwillig het hoofd op het hakblok gelegd. Dat orgaan is nu gecreëerd door een verdrag, dat alleen nog kan gewijzigd worden door de acht ondertekenende partijen samen. De erg kleine Brusselse gemeenschappelijke gemeenschapscommissie kan zo iedere verandering blokkeren”.

Professor Bouckaert

Verklaring van de titel is een verwijzing naar de hertog van Alva.

 Als men zijn palmares leest is de logische vraag en na de zoveelste toegeving zeg maar verraad van de klassieke partijen, wanneer wij een landvoogd toegewezen krijgen, gestuurd door de EU op vraag van de franstaligen.

 

“Vrijwel direct na zijn aankomst in Brussel richtte Alva de Raad van Beroerten (=onlusten) op, die in de volksmond al snel bekendstond als “de bloedraad”.

De Raad van Beroerten was met een staf van 170 man (in 1569) naar de maatstaven van die tijd erg efficiënt. Tijdens de vijf jaar van Alva’s bewind werden zo’n 8950 personen uit alle lagen van de bevolking ondervraagd en veroordeeld wegens verraad, ketterij of beide; verbeurdverklaring van goederen bij vermogende veroordeelden kwam veel voor. In totaal werden er meer dan 1000 personen terechtgesteld.”


 

III SLOT
Moet eens horen : dat ding zou al bestaan van in Juli en pas nu bereikt het mijn luisterend oor. Tja, dat komt waarschijnlijk door al die hoge bergen tussen ons en die heerlijke Vlaamse Parocheraad van ons. Al kan dat ook komen door mijn aldoor slechter wordend gezichtsvermogen, waardoor ik echt veel leesvoer meer kan verslinden.
ROLBEZETTING
Ik meen mij te herinneren dat er op de loonlijsten van het CGKR ongeveer 500 dikbetaalde postjes stonden, in hoofdzaak Franstalige immigranten. Met hoeveel eenheden zou dat legertje nu uitgebreid zijn? Hoe is de taalverhouding? Hoeveel Oude Belgen en hoeveel Nieuwe? En, langs Vlaamse zijde vooral : welk zijn hun namen en via welke partijdeur zijn ze binnen gelaten?
*
Naarmate de Europese Unie meer en meer gaat gelijken p een soort van VIERTES DEUTSCHES REICH onder leiding van het ACW, wordt de burger meer en meer gedwongen in ’t gelid te lopen. Da’s goed voor ezels, paarden, schapen  en soldaten, niet voor vrije burgers.
Daarom is het noodzakelijk dat vrije burgers van alle landen de handen in elkaar slaan, om NU HET NOG KAN ZONDER BLOEDVERGIETEN, de tirannie te stoppen. Om ons lot in handen te geven van de Vrijheidsstrijders die ons nu voorop gaan en die de media reeds beginnen te culpabiliseren. Ze zien de bui hangen en vrezen voor hun vetbetaald luilekker leventje.
Onder leiding van de Führer aller Tsjeven gaan die met handschoenen de verkiezingen in. Bang om hun handen vuil te maken? Of uit schrik voor de gevolgen van hun daden?
Het zal natuurlijk weer niemands schuld zijn, als de niet bestaande markt van de ‘alternatieve energie’ in elkaar’ stuikt. Windmolens staan stil of worden afgebroken, want zonder subsidies zijn die waardeloos. In West Vlaanderen hebben we voor ‘winden’ een speciaal zeer hard woord dat rijlmt op ‘eten’. Een welvoegelijk mens vermijdt dat woord, maar als dat zaakje nu eenmaal zo hard begint te stinken, dan is de bekoring wel groot om heel het boeltje van Van de la la als …’een scheet in een netzak’ te noemen.
Van sommige pîentere ondernemers wordt al eens gezegd, dat ze alles wat ze vastpakken, zelfs een stront, veranderen in goud. Bij Van de la la, en trouwens bij alle Linxe Opperhoofden, is dat juist omgekeerd : alles wat ze vastpakken verandert in…stront.

Geschreven door AABEE via Digitalia


 


 

Geen opmerkingen: