zondag 10 november 2013

1615 - JA DAAR ZIJN SCHONE DAGEN NOG IN ’T LEVEN, HOE WEINIG OOK ER ZIJN D’ER NOG VOORWAA


*

Zondag 10 november

Zon 7u50-17u03

H Leo de Grote, paus en kerkleraar

.

11 november 1936 was in Hitler-DEItschland de nacht/dag dat de spontane volkswoede’ volgens plan de Joden massaal aanviel. Nog niet zozeer lijfelijk met doden en gewonden, maar el wat betreft hun eigendommen : winkels, magazijnen, synagogen ziekenhuizen en andere eigendommen. De beschaafde wereld was verontwaardigd, maar ach, het waren enerzijds toch maar een handvol Joden en anderzijds was de socialistische gedachte die daar achter stak, veel belangrijker… Het was weer, net als nu, DEItschland über Alles’ en het was nu toch bewezen dat het socialisme de redding van het land was geweest. Zelfs Churchill had het tot begin 1940 ove ‘Herr Hitler, the Leader of the Grman Nation’….

Dat moet wierook zijn geweest van hetzelfde merk als waarmee nu naar de Europese Unie wordt gezwaaid. De ontnuchtering moet ook nog komen. Tenzij deze generatie Europeanen bewijst dat ze  uit het verleden de nodige lessen hebben geleerd, zodat de ontsporing gestopt wordt. 25 Mei 2014 is de uiterste vervaldag! Met z’n allen kiezen we voor een EU Nieuw!!!, omdat de wetten van elk land belangrijker zijn dan de nieuwlichterij en de verspilzucht meet geleend geld, die uit Bussel komt.

1615 - JA DAAR ZIJN SCHONE DAGEN NOG IN ’T LEVEN, HOE WEINIG OOK ER ZIJN D’ER NOG VOORWAAR

.

De Graaf van Vlaanderen belooft militaire bescherming aan de pelgims…..en daar was de Orde van de Tempeliers geboren….

 


I) INLEIDING
Bij een bevriende blog – Jos, ik ga geen namen noemen om niemand aan de galg te praten – vond ik onderstaande bijna ongeloofwaardige tekst. Te mooi om waar te zijn! Want hieruit zou bijna blijken dat bij de Noorderburen de Heer Geert Wilders dreigt de rechtse wind uit de zeilen gehouden te worden door zijn tegenstrevers. Omdat zij eindelijk de immigratie in haar ware gedaante beginnen te zien.
Die Hollanders zijn ons, Vlamingen, toch altijd een voetje voor! Zelfs die rare Koning van hen liet gisteren de onze en diens gemalin achter in de handen van bedienden, omdat zij, het Hollands Paar, tegen de avond dringend verwacht waren bij de Russische Beer. Ge moet het maar doen, hé!  

.

II MIDDEN

Holland, waar 6% van de bevolking  moslim is, verwerpt

Nu multiculturalisme:

 

De Nederlandse overheid is het beu te worden vertrapt door moslims en ziet af van haar jarenlange model van multiculturalisme, dat alleen de  islamitische immigranten heeft aangemoedigd een parallelle en voor het land schadelijke  samenleving te creëren.

Een nieuw wetsvoorstel van de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner aan het parlement op 16 juni luidt als volgt:

 

De regering deelt het ongenoegen van het Nederlandse volk tegen de "model van een multiculturele samenleving in Nederland “en geeft uiting aan haar voornemen om vanaf heden terug  zijn prioriteiten te richten op de fundamentele waarden van het  'Nederlandse volk. In de nieuwe integratie-systeem, gaan  de ‘Hollandse’waarden terug  een centrale rol laten spelen en daarom houdt de regering zich niet meer  aan het model van een “multiculturele samenleving."

 

De brief vervolgt:

"Een strengere integratie is volkomen gerechtvaardigd, omdat het  dat is wat de regering vraagt aan de bevolking. Deze nieuwe oriëntatie is absoluut noodzakelijk omdat de Nederlandse samenleving  aan het afbrokkelen is  in termen van identiteit en niemand voelt zich nog  thuis in Nederland.

Het nieuwe integratiebeleid zal veel meer eisen van de kant van de immigranten. Bijvoorbeeld, zullen immigranten noodzakelijkerwijs het Nederlands moeten leren en de Nederlandse overheid zal dwangmaatregelen nemen  tegen immigranten die de waarden van het land negeren en het  Nederlands recht ongehoorzaam zijn .

De Nederlandse overheid zal ook stoppen met het geven van speciale subsidies voor moslims om zich te integreren (omdat  ze het  toch niet doen ), want volgens Donner, het behoort niet toe aan de regering en de publieke middelen om immigranten te integreren.

Het wetsvoorstel voorziet ook in de oprichting van een wetgeving voor het verbod van gedwongen huwelijken en een wetgeving voor het opleggen van strenge maatregelen voor deze islamitische immigranten, die vrijwillig hun kansen op de arbeidsmarkt te verminderen, door simpelweg de manier waarop ze zich kleden.

Meer specifiek zal de overheid een verbod op het dragen van gezicht bedekkende kleding, zoals de boerka en dat met ingang van januari 2014.

Holland realiseert zich, misschien te laat , dat zijn multiculturele liberalisme de ‘Nederlandse origine’ alsmede ‘Nederlandse  identiteit.’ aan het versmoren is.

 De toekomst België ,  Frankrijk en andere Europese landen kan heel goed worden gelezen in deze tekst!

86% VAN INTERNET ZAL DEZE TEKST RONDSTUREN.

DAT MOET 100% ZIJN!!! DOET U HET OOK!!!!!

*

III SLOT
Jos, ik denk dat BDW hier achter zit. Het is hem, of in zijn opdracht, de Vlaamse evenknie van de Ameriikaanse NSA. Want ik lees zo wat dezelfde omfloerste taal als waarvoor Alberto Secondo ooit waarschuwde: wel willen, maar niet zo goed durven.  Had de man daar op hetzelfde ogenblik ondersteboven van zijn  troon gevlogen, we zouden er al lang niet meer over spreken! Maar openlijk en duidelijk standpunten innemen zou gelijk staan met toegeven dat ‘extremisten’ zoals die van het Vlaams Belang, dan al 30 jaar gelijk zouden hebben.
Dat zou de ondergang zijn van alle falsarissen, en daarom spelen zij het als geboren Tsjeven : enerzijds zit er veel kwaad in al die dingen, maar anderzijds mogen we toch de tak waarop we zelf zitten, niet zo maar afzagen…. Maar verdorie : niet naar rechts uitwijken, en ook niet langer naar links bijsturen, dat is dan rechtdoor recht-uit sturen? Dat zou dan zuivere koffie betekenen en op zo’n koffietafel is er alleen plaats voor Rechtlijnigen….
Pun t 2 (correct vreemdelingen beheer) van het Vlaams Belang programma zou aldus ingewilligd zijn. Eerst zien, en dan geloven, zei de blinde, en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog geen water gezien.!
Met Punt 1 (Vlaamse Vrijheid) hebben in hun land die Hollandse kaasboeren geen probleem. Om jaloers op te worden! Nooit bezet, tenzij tijdens de korte regeer-periode van Nappleon Bonaparte, die al-bij-al voor ze nog niet zo verkeerd is geweest. Maar tot zo lang de Vergissing van 1830 niet is rechtgezet, en effen geklapt, weet ik in de Hollandse Geesten niet goed de Vlaamse Beweging te situeren. Liever : ik weet het wèl, maar weet niet waarmee te beginnen. Misschien met het Jaar 1.096?
Wij Vlamingen, zijn doorheen de Geschiedenis, altijd de ongelukkige veel te dichtbije buren van de Parijse krokodillen geweest (grote bek en twee linkse handen), en was het niet Parijs, dan was het Rome, Madrid, of Wenen. Maar iedere keer met het doorslaggevend argument dat we katholieker dan de Paus moesten zien te blijven, om zeker niet te verbroederen met het Protestantse Noorden. En al die honderden jaren, zijn er altijd Judassen geweest van de stam der verraders, die mee heulden met de vijand….
Eigenlijk zouden wij vanaf de 1ste Kruistocht en de jaren 1100 onze eigen Geschiedenis moeten kunnen herbeleven en de verbeterde versie vasteggen. In die 1ste Kruistocht speelde het Graafschap Vlaanderen, samen met de Koning Van Frankrijk (toen nog in een gelijke, bijna onderdanige positie) de hoofdrol. De eerste Tempeliers waren Vlamingen en de 1ste Koning van het Bevrijde Jeruzalem was de Graaf van Vlaanderen….
Maar sedertdien wordt het verhaal alleen maar in de lijdende vorm geschreven. Onze voorouders, als ze al niet verplicht dienden in den vreemde, doodden de tijd door elkaar te bevechten. Ja, ze waren Meesters in het bouwen van kathedralen en belforten. Uit beelden en doeken en zangen, uit al wat een kunstenaar schiep, straalden zij als met tover omhangen, en wie dat niet gelooft moet maar een goed rondkijken in onze steden en in onze musea.
Ik zou zeggen; doe dat, maar haast U.
Want binnenkort worden al die panorama’s ontsierd door exotische symbolen, en worden de mooiste Rubensiaanse schilderijen niet met schoonheid, maar met boerka’s omhangen.
*
We zijn met vele tienduizenden die dezelfde mening azls hierboven koesteren. Maar het leeuwendeel daarvan buigt het hoofd en zwijgt. Zee zijn het slavendom nog niet ontwend en  durven bij verkiezingen de gebaande paden niet verlaten.
Zelfs BDW, de grootste Staatsman na Pïeter DeConinck en Jan Breydel die Vlaanderen de laatste 1.000 jaren gekend heeft, heeft tot hiertoe slechts de Tsjeventaal gesproken : wil wel, maar houdt zich in. Hij houdt zich in, omdat hij,, net als elke 18 karaats Vlaming, weet dat er met Brussel noch met de Francofonen land is te bezeilen.
Ha, nee, natuurlijk niet! Want om land te bezeilen, met U niet op het land zijn maar op zee. Vandaar dat er in B. altijd armlastig zal moeten geroeid worden om voort te ploeteren, want zeilen op volle kracht naar de welstand, kan niet.
*
Ach Lieve Noorderbuur. Net als de Schotten, de Catalanen, de Basken en nog zoveel andere bijna vergeten volkeren, wil iedereen hetzelfde als wij, Vlamingen : een Vaderland net als Nederland waar het goed is om leven, en waar noch Middeleeuwse, noch 19de Eeuwse vreemde Meesters, noch nieuwerwetse Europese hofmeiers, het voor het zeggen willen hebben.
Vlaanderen is tè belangrijk om het aan amateurs over te laten!

Geschreven door AABEE via Digitalia


 


 

Geen opmerkingen: