zondag 9 augustus 2015

2758



*
Zondag 9 augustus
Zon 6u20-21u15
H . Edith Stein co-patrones Europa
*
H. Edith Stein, co-patrones van Europa: iets dat heden ten dage tot ’n goed bewaard geheim is geëvalueerd! Deze jarenlange verdoezeling als zoveelste bewijs van de sluipende Islamisering en her (Nazi)-ficering van onze Gewesten.
Waarschijnlijk was, bij de tot standkoning van Het verdrag van Rome (1957, EEG), de H. Stel vol goede bedoelingen, aanwezig bij de protocollen. Net zoals nu bij de Planetaire Nieuwe Orde 2030 die op ons afkomt. ets wat een vergeefse poging is gebleken, om blijvend een steentje bij te dragen in de eenmaking van de Westerse Wereld. Ziehier wat Wikipedia in alle objectieve eerlijkheid over dezeGrote Dame bericht
Edith Stein of Teresa Benedicta van het Kruis (Breslau in Silezië, 12 oktober 1891Auschwitz-Birkenau, vermoedelijk 9 augustus 1942) was een Joods-Duitse filosofe en heiligverklaarde karmelietes.
Weeral een voor Moslimmers beledigende herdenking dus die bewijst dat de oorspronkelijke Europese Gedachte gekidnapt werd door de Linkxe Nieuwe Verenigde Nazies. Linkx met de x van Marx.
Gelukkig is daar TSCHELDT met zin jaarlijkse DAGKLAPPER om ons er tenminste eenmaal per jaar aan te herinneren.

.
*
Daar zal veel volk komen naar kijken…..
.
Twee handen op één 2030-buik
van ‘t Vaticaan en Unicef samen rond de wereldbol
*
INLEIDING
Twee duizend jaar na de eerste (relatief goed geslaagde) gedeeltelijke humanisering-christianiseering van de Blauwe Planeet, gaan ze dat met z’n allen (Kerk en Staat) nu nog een grondig overdoen. Het resultaat is dus op voorhand bekend. Kerk terug naar de catacomben, en de rest de oven in. Hedendaags Christendom à lz Bildeenberggtoep met hedendaags Communisme. Als U het mij  vraagt, een explosieve materie. Want tot staznd te komen buiten de gekende specialisten terzake van explosieve materies, zoals syntex, molotov-coctaiis, kalasnikovs en zo.
Vooral als U leest wat in dat rapport (zie hieronder) staat, zult U begrijpen waarom.
Bij mij voelt het aan, of dit ‘De Eindtijd’ betekent, waar Engelen op de vier hoeken der wereld met hemelse trompetten op Goddelijk bevel zullen uitbazuinen dat ‘the game is over en out’. Onze geliefde planeet schiet daarna meteen als een drietrapsraket in de ruimte, voor een paar duizend lichtjaren verre reis in het Heelal. Es gehtt alles vorüber, es ist alles vorbei, maar d’er komt nooit geht meer ene Mai…..
Kunt U nog volgen?
Allez, ‘k zal het nog eens proberen. Na jaren van stille oorlog, gaan Kerk en Staat nu, als echte ‘zullers’ samenwerken. Ze zullen Het Rijke Westen door uithongering op de knieën dwingen (dedja, daar gaat mijn pensioentje als kleine zelfstandige!), ze zullen ons uithongeren om de arme Zuiderlingen levenslang aan de tutterfles te krijgen, ze zullen dit en ze zullen dat. Maar ze zullen surtout zorgen voor hun eigen zichzelve. In de zin zoals er ooit eens gezegd werd, dat Jezus Christus de eerste ware Communist ter wereld is geweest. Sorry Here 0gods voor deze godslastering.
Kijk mensen, ik wil het U verder blijven uitleggen, maar ik begrijp er zelf geen snars meer van….. Wat waarschijnlijk de bedoeling is. Want de Oude Grieken, dat zijn de Grieken die zelf nooit last hebben gehad van vele duizenden immigranten) wisten het al: ‘Zij die de Goden willen vernietigen, verdwazen zij eerst’…..
Wat ik wèl weet, is dat ik er grandioos naast zat met ‘De Nieuwe Orde’ uit jaren ’30-‘45 (waarvoor zoveel Vlamingen hopeloos veel leed hebben gelden), heden ten dage De Nieuwe Wereld Orde’ meende te bespeuren. Mijn blik reikte bijlage niet ver genoeg. Het is de Planetaire Nieuwe Wereld Orde geworden. Anders gezegd: buiten die ene ‘Planetaire Orde’ is er geen plaats meer voor om het even welke andere ‘orde’. Het wordt dus kiezen of de oven in…..
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
*
De Verenigde Naties zullen met steun van het Vaticaan op een conferentie in New York eind september ‘Agenda 2030’ lanceren, de opvolger van ‘Agenda 21’. Dit plan komt op niets minder neer dan de stapsgewijze oprichting van een planetaire ‘Nieuwe Wereld Orde’ regering, door de elite in New York en Rome omgelabeld tot ‘Nieuwe Universele Agenda’. ‘Agenda 2030’ is in nog sterkere mate dan zijn voorloper een project waarmee voorgoed een einde wordt gemaakt aan de democratie en soevereiniteit van landen en volken, te beginnen in Europa en Amerika, en de rijkdom van het Westen op socialistische wijze wordt ‘herverdeeld’ in het armere Zuiden.
Agenda 21 werd in 1992 door 178 landen ondertekend op een conferentie over Milieu en Ontwikkeling in Rio de Janeiro. Sinds die tijd werd het project in 1997, 2002 en 2012 fors bijgesteld. Omdat de resultaten tot nu toe tegenvallen gaat de VN op de ‘Duurzame Ontwikkeling Top’ tussen 25 en 27 september in New York een nog radicalere opvolger presenteren: Agenda 2030.
Enkele dagen geleden werd het basisdocument van Agenda 2030 afgerond. Bij iedere Westerse burger die ook maar iets geeft om zijn vrijheid en welvaart zouden alle alarmbellen af moeten gaan bij het lezen van de extreemlinkse doelstellingen van dit alomvattende plan voor de hele mensheid.

Mooie taal verbloemt keiharde maatregelen

Officieel klinkt het allemaal zo mooi, het ‘uitroeien van armoede en honger’, het ‘versterken van universele vrede in meer vrijheid’, het bereiken van ‘gelijkheid voor alle seksen’ en het zorgen voor ‘moderne energie voor iedereen’. Wie wil dat nu niet?

Vervolgens komen de Marxistische-socialistische termen: alle landen zijn ‘aandeelhouders’ in een ‘samenwerkend partnerschap’ en moeten akkoord gaan met het ‘collectief plan’ dat ‘onze planeet geneest en veilig maakt’. Hiervoor zullen ‘moedige en transformerende stappen’ nodig zijn die urgent moeten worden gemaakt om ‘de wereld om te zetten op een duurzaam en veerkrachtig’ pad, zodat er ‘vreedzame en omvattende samenlevingen voor duurzame ontwikkeling’ ontstaan.

Dat gaat gebeuren door onder andere het ‘reduceren van de ongelijkheid tussen landen’. Dit kan alleen worden afgedwongen nadat ‘de middelen voor implementatie worden versterkt, en het globale partnerschap voor duurzame ontwikkeling nieuw leven wordt ingeblazen’. De afgelopen jaren lieten we regelmatig zien dat een van de belangrijkste instrumenten daarvoor de ‘Co2 / Global Warming Agenda’ is, waarmee onder het mom van ‘klimaatverandering’ aan het Westen torenhoge en welvaartsvernietigende milieubelastingen zullen worden opgelegd.

Individuele vrijheid ‘gevaarlijk’ en ‘slecht’ voor de planeet

‘Duurzame ontwikkeling’ blijkt voor de VN enkel te bereiken te zijn door het leven van iedere man, vrouw en kind op deze planeet werkelijk tot in alle details te regelen en te controleren. De algemene boodschap van het plan is dat individuele vrijheid en het zelfbeschikkingsrecht van volken ‘gevaarlijk’ en ‘slecht’ voor de planeet zijn. De VN wil de groei van de wereldbevolking daarom vooral laten plaatsvinden in mega agglomeraties, die zullen bestaan uit aan elkaar gegroeide steden.

De niet genoemde achterliggende gedachte is dat een dicht op elkaar gepakte bevolking eenvoudig te controleren en te besturen is, zeker als er zoals nu overal camera’s worden opgehangen en ieders leven totaal gedigitaliseerd is, van elektronisch betalen tot ‘slimme’ energiemeters tot geautomatiseerd vervoer.

De globalisten in New York en Rome en hun trouwe uitvoerders in Brussel en Washington willen dit ‘grand project’ voor de hele mensheid eerst omzetten in Europa en de Verenigde Staten. Onze economie, onze overheid, onze communicatie, onze bewegingsvrijheid, onze ontspanning, onze sociale contacten, onze gezinnen en zelfs onze religieuze overtuigingen zullen straks ondergeschikt worden gemaakt aan één gemeenschappelijke agenda.
Massa immigratie
Een van de reeds in uitvoering genomen maatregelen is het overspoelen van Europa met miljoenen moslim immigranten, bedoeld om ‘multiculturele’ samenlevingen te creëren (zie ook artikel 5 augustus). Door de massa immigratie zullen de sociale systemen in de EU uiteindelijk instorten, waardoor de gewenste ‘gelijkheid’ (= gelijke armoede) zal worden bereikt. In de VS gebeurt hetzelfde met het openzetten van de grenzen door Obama voor miljoenen illegalen uit Mexico en Latijns Amerika.
Verplaatsing welvaart van West naar Zuid
Om de plannen te realisteren kondigt het document letterlijk ‘fundamentele veranderingen’ aan in de producerende en consumerende economieën, die verantwoordelijk worden gemaakt voor de ontwikkeling van de economieën en samenlevingen in de ontwikkelingslanden, waar alle armen het recht krijgen op ‘sociale maatregelen’.

Vertaald: het Westen zal permanent biljoenen dollars en euro’s naar het armere zuiden moeten overmaken. Tegelijkertijd zal het gebruik van water en energie worden gerantsoeneerd om de –in realiteit niet bestaande- opwarming van ‘Moeder Aarde’ te beperken tot maximaal 2 graden.

Totalitair wereldsysteem

Laat u daarom niet misleiden door alle oppervlakkige mooie taal over het opheffen van armoede, honger, ziekte, ongelijkheid en geweld, zaken waar iedereen het vanzelfsprekend mee eens is. De ‘linksgroene’ Agenda 2030 van de VN, die persoonlijk door paus Benedictus zal worden ‘ingezegend’, is in werkelijkheid nog veel gevaarlijker dan het toch al radicale Agenda 21, en zal als het gewone volk zich blijft laten misleiden en in slaap laat sussen een totalitair wereldsysteem in het leven roepen dat met ijzeren hand zal worden geregeerd en afgedwongen.
Xander
*
UITLEIDING
Ik weet het: het is niet meer van onze tijd. Maar de Zachtmoedige sprak graag in parabels. Die waren inderdaad zeer bevattelijk, en bleven dus ook door iedereen goed geamortiseerd. Vandaag de dag worden ze geminiaturiseerd. Verkleind. Naar de achtergrond verdrongen.
Maar als de essentie te duidelijk is, wordt daar door de Gekroonde en de Gemijterde Hoofden omheen een grote bocht genomen Neem nu de vraag van Zachtmoedige, over een vader die zijn kind in plaats van brood, een steen geeft?!!!! Stilte in de zaal, want dat is een ongemakkelijke vraag.
*
Zeker en vast, de Paus is onfeilbaar inzake geloof en zeden. Dat staat onfeilbaar vast omdat het zo en niet anders is. Wordt ook niet betwist. Zijn goede bedoelingen in voormeld handvest worden evenmin betwist.  Waarmee wij (kleine) Katholieken wel worstelen, is het feit dat Rome met de Duivel in zee gaat, om de Duivel te bestrijden. Dat is vuur met vuur bestrijden. Als dat lukt zou dat dan een nieuw mirakel zijn….
Dat Paus Franciscus (Il Romano) de laatste Paus zou zijn, werd al dikwijls in veel voorspellingen vermeld. Voorspellers verkopen inderdaad ook graag hun waar. Maar deze keer komt het Noodlot toch een beetje dicht.
Gelieve te noteren, dat mens ons de Hemel op aarde belooft. Morgen wordt U zelfs gratis geschoren! De nuchtere Vlaming laat zich daar niet aan vangen. Hij heeft de Duitse kampen en de ovens overleefd, en kan dus nu ook nog even overleven tegen hun opvolgers.
*
In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.
(Get) Digitalia

*
EINDE
*



Geen opmerkingen: