zaterdag 21 maart 2015

2478



*


2478 - OVER DE ANTWERPSE DODENLIJSTEN VAN 2 MAART

*
.
*
INLEIDING

Mijn titel met daarin ‘dodenlijsten’is er misschien lichtjes over, maar of de namen van de Pegida-bewegers een voor een hun weg zullen vinden naar de doodseskaders van de wereld-Islammerij, of niet, is meteen opgelost. Het is namelijk iemand uit de rangen van de potentiële medeplichtigen zelf die de lijsten in opdracht van BDW heeft opgesteld! Door die avond vreedzaam te betogen tegen de terreur, en daarbij wegens het dreigend gevaar, fase 3, hun leven riskeerden, hebben ze dat, dank zij, dank zij de ex-Vlaming BDWn evengoed verspeeld. Het enig grote verschil is, dat het op 2 maart tot een massale slachting had kunnen komen, en dat de vele onderden opgelijste slachtoffers nu een voor een en in stilte kunnen uitgeschakeld worden…. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we duis aannelen, dat BDW bloed aan zijn handen heeft.
Net zoals de ISIS welwillend de moeder van een gevangen tegenstander ontving, en haar zelfs, omdat ze van ver kwam, en heerlijke vleesmaaltijd  had voorgezet die achteraf het vlees van haar eigen zoon bleek te zijn, draagt de Antwerpse ‘Sanctionerend Ambtenaar een authentieke Arabische moordenaarsnaam.
Verder geen commentaar. Ga daarvoor naar
voor verdere details, zodat U de naam van deze namens de Antwerpse Burgemeester optredend  ‘Sanctionerend Ambtenaar’  nooit meer vergeet.
Waarlijk, met deze overgelopen ex-Vlaming zijn de woelige tijden van collaboratie en epuratie terug in het land.
*

Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: