donderdag 13 maart 2014

1853 - MADRID 11 MAART 2004 VERWELKOMING AAN DE GODSDIENST VAN DE WREDE



*
Donderdag 13 maart
Zon 7u01-18u44
H Gerald
*
 
*
 
*
In het Zadel
Terreur onder onze ogen! Het is zo alledaags, dat we het bijna vergeten zijn. Van officiële zijde wordt het dan ook nergens herdacht. De moordenaars zouden zich inderdaad kunnen beledigd voelen door onze opflakkerende woede….
De doden zijn dus voor niets gestorven…. Ze hoefden daarvoor zelfs niet eens als in het gedicht ‘De Tuinman en de Dood’, naar Ispahan te vluchten. De rijdende trein was hun eindstation.
De guerrilla-oorlog in Europa van de op verovering uitzijnde Islam is (ogenschijnlijk) al een tijdje stilgevallen. De doden van Madrid op 11 Maart 2004 en Londen 2005 zijn inderdaad bijna vergeten. Of ze verzinken in het niets, in vergelijking met de vele duizenden slachtoffers van onderlinge Moslim-haat in Irak, Afghanistan, Libië of Syrië. De klok van de zelfdestructie tikt ook voor ons onvermijdelijk verder. De gewone tactiek dus van elke geweldenaar... De spanning er in houden. Altijd een beetje de verrassing laten spelen, dat bevestigt hun meerderwaardigheidsgevoel, tegenover een EU-Elite die zichzelf voor geniaal houdt.
Dat is zowat het verloop vann alle vuile oorlogen ter wereld, waar en hoe ook. Er worden alleen ‘wapenstilstanden’ gesloten, om zich achter de fronten beter te kunnen organiseren. Met de Islam is het niet anders. Alleen wat meer geslepener dan hun vijanden. Al herkent men in dat stramien de normale gang van zaken voor de Moslim expansie drift. Eerst via infiltratie de tegenstrever  verzwakken, om zodra die in slaap is gesust en men zich sterk genoeg waant, desnoods met geweld de macht  te grijpen.
Dat, zeer concreet, voor de komende verkiezingen, ondertussen de Linxse Lijsten bulken van de vreemde namen, mag zekerlijk niet verkeerd uitgelegd worden, want het is integendeel het signaal dat de nieuwkomers zich perfect hebben ingeburgerd. Dat snapt U toch!? Wie zoiets anders uitlegt, is een vuile racist. Even vuil als in Duitsland vroeger de Israëliers vuile Joden waren. Ha, ja! Dat is precies de juiste doctrine in het Land der dwazen: wie niet denkt zoals zij, is een vuile Vlaams Belanger. Een racist. Een Islamofoob. Een bacil die moet uitgeroeid worden. Bert Asjovis, bijgenaamd Bert Den Bleiter, die al van alles is geweest, en nu zelfs doctor in de agogiek is geleerd, schreef het deze morgen in De Morgen, het is hier nog slechter dan met de Apartheid in Zuid Afrika. Omdat wij de nieuwkomers hun eigen verhaal niet gunnen.
*
Dat juist die protestklanken het later bij het juiste eind zullen gehad hebben, zal niemand nog meemaken want ondertussen ‘over de kling gejaagd’, of als ‘dhimi’s’ in de goot lopend om baan te ruimen voor de haatbaarden op het voetpad.
*
Tien jaar later
De aanslagen in Madrid maakten één zaak duidelijk: de ‘jihad’ manifesteert zich ook in en tégen Europa.

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat in Madrid vier forensentreinen tijdens de ochtendspits werden getroffen door bomaanslagen, waarbij 192 mensen om het leven kwamen en bijna 2.000 gewonden vielen. Het was de eerste (grote) aanslag van Al Qaida op Europees grondgebied. Op 7 juli van het daaropvolgende jaar vormde Londen het decor van een nieuwe, groots opgezette terreuraanval van het wereldwijd vertakte islamitische terrorisme.

Verhoogde dreiging

Het gevaar is er ondertussen niet kleiner op geworden, wel integendeel. Het is meer dan symbolisch dat uitgerekend dezer dagen 19 leden van de Al-Shabaab - de Keniaanse en Somalische tak van Al Qaida - voor de Brusselse rechtbank terecht staan.

Recent nog lieten Duitse en Britse veiligheidsdiensten weten rekening te houden met een verhoogde terreurdreiging ten gevolge van de terugkeer van ‘Europese’ jihadi’s die in Syrië gevechtservaring opdeden en er internationale contacten legden.

Tégen Europa

Tien jaar na ‘Madrid’ moet het ondertussen voor zowat iedereen duidelijk zijn geworden dat de jihad zich ook in en tégen Europa manifesteert. Het doel is niet meer of niet minder dan de vernietiging van onze democratie, onze waarden en normen, onze manier van leven, kortom van het vrije Westen.
Bron: Vlaams Belang.org
*
De teugels strak aantrekken
Stel U ook maar één ogenblik voor, dat opgezweepte Chiro-jongens in Mekka of in Istanbul treinen of een karavaan kamelen zouden gehinderd hebben: Paus Franciscus, vandaag precies één jaar op de troon van Petrus, zou uit het Vaticaan gesleept en gelyncht worden. Moesten er bommen gelegd geweest zijn, de wereld zo in brand gezet geweest zijn.
Bij voor het omgekeerde, een Moslim-misdaad, wordt de naald op de wijzerplaat van ons alarm-systeem één graadje verhoogd, en de zaak is opgelost. Van ‘Geel’ naar ‘Oranje’. En of er uitgekeken wordt! Op de luchthavens wordt in vier of vijf talen voortdurend afgeroepen, dat verlaten  bagage verdacht is, en dat het bijgevolg niet toegelaten is Uw bagage onbeheerd ergens achter te laten.
Daar staat tegenover dat een stroom reizigers uit de Magreb, net geland in Scharrel Roi, luid taterend als apen zich een weg baant in het voorbijsteken van een andere stroom reizigers uit Rome die in dezelfde richting zich naar de uitgang haast. De laatste groep heeft slechts volgens voorschrijft‘ één stuk handbagage mee. De groep haatbaarden in lange tabbaarden integendeel lijkt op de vlucht naar Egypte, met zwaaiende pakjes gebonden aan andere zwaaiende pakjes. Zij letten niet op de blindenstok van de oude man die daar ook loopt, ze lopen die witte steunstok gewoon onderuitt zonder omkijken. Ach ja, de wereldberoemde ‘Assistance’ voor gehandicapten van Ryanair heeft het in het werkzame Wallonië weer eens laten afweten en de mensen gewoon aan hun lot over gelaten.
Even verder in de aankomsthal moet de blinde zich een weg banen door een bende lang gerokte kakelende kippen die hem gestoord met veel minachting bekijken. Ach ja, laten we maar den ken, dat is de prijs van de vooruitgang. Ik vlieg voor €22.- van Rome naar hier, en zij voor hetzelfde geld van …? naar dit, hun nieuwe vaderland waar zelfs het ‘Pardon-  Posso?’ (Mag ik?) van een ‘oorspsronkelijke’ niet eens gehoord wordt.
Ja sorryn mensen, het zal nog een tijdje duren voor ik Marokkaans of Turks spreek….Skjoezie….
JaJa, inderdaad: we mogen het vooral niet te vroeg vergeten: niemand is Sant in eigen land….
*
Gelukkig heeft vandaag, vroeg in de namiddag, net de buurman aangebeld, die samen met vrouwlief hun gezamenlijke op de kop getikte ‘batjes’-aankoop is komen thuisbrengen. In de solden: voor elk 4 flessen Chianti van het Huis aan € 2.90 de fles (houdt U vast!) Colli Fiorentini: een echte godendrank, dien U, de naam alleen al!, in de Heimat, zeker voor geen € 50 de fles geserveerd krijgt.
Voor de prijs van 2 Leffe Bruin kunnen we dus genieten van een onvervalste rode Merlot 2007 afkomstig uit de Florentijnse Heuvels. Zelfs Julius Cesar zou er een straatje voor zijn om gelopen.
*
Waarom toch is de mens nooit tevreden? Waarom toch denk ik, bij het sensueel genot van die Chianti, aan dat glas heerlijke witte wijn ‘Entre Deux Monts’ van de ‘Hostellerie’ op de Kemmelberg? Ach ja…
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, zeker?
*
Juist.
Maar om door een paar glaasjes ‘vino santo’ de aankomsthal in Charleroi Airport zo maar te vergeten, of de uiteengerukte treinstellen in Madrid: Mama mia; daar moeten we toch nog eens grondig over nadenken .
Geschreven door AABEE via Digitalia

*
*

Geen opmerkingen: