donderdag 18 december 2014

2272



*
Donderdag 18 december
Zon 8u40-16u38
H Winibald
*
.
*
Zij kunnen er nog mee lachen, en
Verdienen er zelfs nog geld aan…..
*
INLEIDING

’t Is in de valies, zegt de PS, en daar komt het nooit van z’n leven meer uit. Denken ze. ‘Hebben is hebben, en krijgen is de kunst’!!!!! Er zal dus ‘onderhandeld’ worden, op basis van gelijkheid…. Ja wadde!
Beter dan mijn goede vriend hieronder, de bescheidenheid in persoon, had ik het niet kunnen zeggen. Wij zijn het enig land ter wereld waar er zoveel wordt betaald om zo weinig of helemaal niet, te werken. Samen met de fameuze ‘transfers’ van Noord naar Zuid, is dit geen solidariteit meer, meer pure georganiseerde diefstal.
Wallo/Brux is dus dank zij de PS van Olio di Poepo van een noodlijdende regio afgegleden naar een maffia-land waar ratten graaien en ratten als…ratten. Vandaar de wens om te ‘ratacheren’ bij la Mère Patrie….
Ja, inderdaad, waarom werken, als de Vlamingen zo dom blijken te blijven om zich altijd en overal te laten kaalplukken, zodat de gebraden kiekens hen in de mond bolijven vliegen….

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
  Er zal over de voorbije stakingen nog veel inkt vloeien en veel papier worden vuilgemaakt. Ik ga er nog één keer over schrijven en wel over de bakken onzin die er op de Tv-interviews werd verkocht door stakers die ofwel ter kwader trouw waren ofwel te simpel van geest ofwel beide.
   Zo is het verhaal, dat ze het deden voor hun kinderen en hun kleinkinderen, terwijl het juist die zullen zijn die straks zullen opdraaien voor de steeds groter wordende staatschuld, mede veroorzaakt door de kosten van de vergrijzing, waarop in dit land veel te laat gereageerd is. Er komen nl steeds minder bijdragers en steeds meer trekkers en dat is al jaren een bekend gegeven...
   Verder de klagers die het niet zien zitten tot hun 67ste te werken, iets wat in al de ons omliggende landen al beslist is en dat pas ingaat over 15 jaar. Wie 42 jaar zal gewerkt hebben, kan met pensioen. Wie later tot zijn 67ste zal moeten werken, zal iemand zijn die pas na zijn 25ste begonnen is. Daarbuiten zijn er dan nog uitzonderingen voor zware beroepen.
   Minder gehoord waren de klachten over het afschaffen van niet gemotiveerd tijdskrediet en de uitschakelingsuitkeringen (het vroegere wachtgeld voor schoolverlaters). Volgend jaar zouden een kleine 17.000 mensen die uitkeringen verliezen. Men ‘vergeet’ er wel bij te zeggen, dat er maar een 5.000 jongeren bij zijn en het vaak gaat om samenwonenden waarvan sommigen zelfs nog nooit gewerkt hebben…
   Tenslotte zijn er die beweerden dat onze sociale zekerheid gesloopt wordt. Daarover valt iets meer te zeggen. Toen de sociale zekerheid in dit landje werd opgericht werd die betaald door de bijdrage van de werknemers. Dat is al lang niet meer het geval. In 2009 was dat nog maar 66,5% en dit jaar zakken we onder de 60%. Het verschil wordt bijgedragen door een zgz ‘evenwichtsdotatie’, nota bene: een eis van de PS. In werkelijkheid is het een vestzakbroekzak operatie door de federale regering die de staat dit jaar meer dan 6 miljard euro zal kosten.
   De RVA gaf vorig jaar bijna 10 miljard euro uit aan uitkeringen. Slechts een kleine helft daarvan ging naar werkzoekende werklozen. De rest naar brugpensioenen, tijdelijke werkloosheid, tijdskrediet, loopbaanonderbreking, startbanen, werklozen in beroepsopleiding, PWA’ers enz… Die uitgaven zijn de laatste jaren nog gestegen, die van de zuivere werklozen zijn integendeel gezakt. En of er nog bespaard kan worden?
   Geen enkel westers land geeft meer uit om niet te werken dan België!
*
UITLEIDING

Goed afsluiten, zoals de Politie ons komt aansporen, helpt niet. Want het gaat hier om georganiseerde zakkenrollerij die al 184 jaar aan de gang is, en waar onze mensen dus aan gewoon zijn geraakt. Iets wat nooit in de portemonnee is geraakt, valt ook minder op dat het er weg is.
Goed afsluite, zoals de Politie dat komt uitleggen, helpt zelfs niet tegen de inbrekersplaag, die voorlopig, dus voor die sukkelaars eindejaars-centjes beginnen te mankeren, becijferd wordt op zo’n 200 per dag. Junky’s, alcoholverslaafden, gewoontedieven, naast het Geheim Leger der Islammers, zijn een macht waartegen gen kruid gewassen is. Temeer daar het verboden is zichzelf of zijn eigendommen met tegen-geweld te beschermen. Het zou de ‘provacy’ van die gangsters we eens kunnen schaden, en dat willen hun beschermheren van de PS/SP niet. Want het zijn hun kiezers!
Die hebben dan ook gezworen, dat het land, indien niet Latino Rood, dan ook niet meer moet zijn. En in hun ondergang willen ze ook het welvarende Vlaanderen meesleuren.
Maar nu moet er eerst gefeest worden. Later zien ze wel weer.
*
Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.
(Get) Digitalia
.
*
EINDE
*

Geen opmerkingen: