donderdag 24 september 2015

2893



***
Donderdag 24 september
Zon 7u31-19u37
H Amata
*
.
*
*
Het neusje van de zalm voor Eurocraten…
.
Gastvrijheid lijk bij de Eskimo’s…..
*
INLEIDING
Alleen bij de Eskimo’s gelden er nog strengere wetten inzake de gastvrijheid, dan wat de Europese Commissie wil. Daar dient de Vrouw des Huizes voor het slapengaan, netjes te baden, want zij zal verplicht de lakens delen met iedere vreemdeling, gast van de dag.
Nee, in Bruxellabad is de Europese Commissie nog niet zover willen  gaan, mar wat niet is, kan nog komen. Bij de aangespoelde nieuwelingen en hun ‘Geloof’, zijn vrouwen immers nog minder dan loslopende schotelvodden. Het is, bij manier van spreken, niet ‘Moeder aan de Haard’, maar ‘Moeder in de Haard’.
Is het niet zo, dat zelfs deze winter de elektrische stroom zal ‘afgeschakeld’ worden, zodat onze huizen weldra het comfort van een gezellige iglo zullen kennen… Eskimo’s weten van niets anders, en ze vinden die ijshutten reuze gezellig!
Laten wij er ons dus allemaal op voorbereiden. Onze lonen, pensioenen, ziekenkassen, enz, zullen deze winter waarschijnlijk ook afgeschakeld worden, samen et de stroom, omdat de horden zuiderse nieuwelingen menswaardig moeten opgevangen en verwarmd worden. Zij komen uit een warmer klimaat, en zij hebben dus recht om voldoende chauffage te eisen. Minstens 22°, zodat zij te minste gezellig kunnen genieten in onze livings, voor onze TV’s, met onze vrouwen en dochters, netjes gebaad, aan hun voeten. Dan kunnen wij in hun plaats naar de asielcentra gaan voor de nacht, zodat we de volgende morgen fris zijn voor het werk.
En wij dan, in afwachting dat we verrekken, zullen onze Meesters dienen. Inch Allah – en de rest telt niet mee.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Europa stelt België in gebreke over asielbeleid
De Europese Commissie veroordeelt verschillende lidstaten omdat ze er niet in slagen bepaalde richtlijnen uit te voeren die werden opgelegd door het Europese Asielsysteem. In totaal werden 40 inbreukprocedures opgestart. Ons land werd in gebreke gesteld omdat het niet voldoet aan twee richtlijnen:

    Richtlijn over de asielprocedures: omvat gemeenschappelijke procedures om asielzoekers internationale bescherming te bieden of af te nemen, en legt duidelijkere regels op over de manier waarop asiel aangevraagd moet worden. Het gaat daarbij zowel om registratie aan de grenzen, in territoriale wateren als in de transitzones. (18 lidstaten werden in gebreke gesteld.)    
Richtlijn over de opvangcondities: omschrijft aan welke minimumvoorwaarden de opvang van asielzoekers moet voldoen. Zo moeten lidstaten zorgen voor onderdak, voedsel, gezondheidszorg, tewerkstelling en medische en psychologische bijstand. De richtlijn legt ook beperkingen op voor het vasthouden van kwetsbare personen, in het bijzonde rminderjarigen. (19 lidstaten werden in gebreke gesteld.)

Ons land heeft volgens de inbreukprocedure nu twee maanden de tijd om te reageren en de nodige aanpassingen te doen. Als er na die twee maanden niets gebeurd is of er geen communicatie is geweest met de Commissie, kan een tweede waarschuwing volgen. Als de wetgeving twee maanden daarna nog niet is aangepast, kan de Commissie naar het Europese hof van Justitie stappen of zelfs financiële sancties opleggen.

Naast de 37 inbreukprocedures kreeg Griekenland een tweede waarschuwing voor  het niet naleven van de bovenstaande twee richtlijnen. Bulgarije en Spanje werden ten slotte ook op de vingers getikt in verband met een richtlijn die de bescherming van onder andere staatslozen regelt.
**
UITLEIDING
*
Stop VTM heeft dus gisterenavond met hun ‘enquete’ nogmaals het mes goed in do wonde rondgedraaid. Liefst in aanwezigheid van heel wat voorname gasten, waaronder de filosoof Etienne Vermeersch. Deze raakte bekend door te stellen dat de Islammerij wereld ISIS moest veroordelen als niet islamistisch. Ondergetekende heeft dat hier meer dan eens geschreven, telkens de ‘gematigde’ Islam de kansn liet voorbij gaan om te spreken. Zwijgen is gelijk aan instemmen dat de Islammerij gelijk staat met geweld.
Maar wanneer we lezen in de memoires van kardinaal Godfried Danneels, dat er een soort samenzwering tussen kardinalen zou bestaan, dat de God der Christenheid bijna tot dezelfde God der ISUS moet uitgeroepen worden, dan knipperen we toch even met onze ogen. Want dan wankelt de gehle Westerse Beschaving op haar grondvesten. De bisschop-kwibus uit Essen redeneert dus logisch, dat wij onze welstand moeten terugschroeven in het voordeel van deze laatsten, de arme haveloze ‘Nieuwelingen’.
Nu blijkt dat president Poetin zelf in Moskou de grootste moskeet van het land plechtig heeft geopend, dan weet ik het ook allemaal niet meer. Die kunnen we dan nog geloven? Gisteren werd op VTM gezegd dat president Obama protestant zou zijn.
Anders gezegd, we mogen alleen geloven wat we met onze eigen ogen zien. En dan nog, op voorwaarde dat er twee dagen na elkaar het zelfde getoond wordt…
*
Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……
 (Get) Digitalia

*
EINDE
*


Geen opmerkingen: