woensdag 4 februari 2015

2366



*
Woensdag 4 februari
Zon 8u15-17u39
H Veronica
Op Sint-Veroontje, plant uw boompje
*
.

*
.
*
INLEIDING

Een italiaans spreekwoord zegt: quando c’è balo, besogno di ballare. Vrij vertaald: op het bal moet iedereen op de dnsvloer.
Alarm-drieging IV komt er aan. Met nog méér para’s op straat. Met de opdracht om voorbeelden te stellen. ’n Schot voor de boeg van dat getaand gespuis. Meteen gaan binnen de 24 uur worden alle ‘gebedshuizen’ dicht. Nee, niets tegen de IS-lammerij. Gewoon tegen het brandgevaar. Derde maatregel: straf-uitvoerings-rechtbanken met rechtsspraak geschoeid op de stichtende voorbeelden van wat bij de Moslims in de thuislanden gerbruikelijk is. Een beetje naar keuze van de opgepakte persoon. Hangen of braden.
Alle gekheid op een dikke stik: waarvoor elke rechtgeaarde burger altijd al gevreesd heeft: nadat de Islammerij, eenmaal gesetteld, zich heeft laten gelden; wordt er overgeschakeld op de volgende fase: geweld en bedreiging. Daarna zal de tijd rijp zijn voor wat in die dreigbrief naar HLN staat: vanuit ons land zal ISIS Europa gaan innemen. Tja, op een bal moet toch iedereen op de dansvloer!
Hadden de Slinxen maar meer dan 20 jaar geleden geluisterd naar den Ouden Toebackzak, en die zwermen meeuwen op het stort verjaagd desnoods met dynamiet. Zoals men ooit de opdringerige zwermen spreeuwen heeft verjaagd uit de stadsparken.   
Het Vlaams Belang heeft al die jaren voet bij stek gehouden, dat de immigratie onze ondergang zou worden. Maar dank zij de Tsjeven en vooral de Slinxen die daar stemmen haalden, werden die achter prikkeldraad opgesloten in een ‘cordon sanitaire’. Zij waren als pestlijders, en de MO-Slimmerds waren de toekomst! Ze moesten Jos Gheusels kietelen tot hij Groen! ziet.
De ‘multiculturele verrijking’ maar meteen ook wij zitten nu et de gebakken peren….
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Onze redactie ontvangt dreigbrief IS
"Bomauto’s op westerse feestdagen"
*
Islamitische Staat (IS) plant binnenkort aanslagen in ons land. De terreurbeweging wil toeslaan op westerse feestdagen. Dat staat in een anonieme brief die gisteren op onze redactie belandde. De dreiging wordt ernstig genomen door het gerecht, dat een onderzoek is gestart naar de auteur(s).
De getypte brief bereikte ons via de post. Hij is in het Frans opgesteld en volgens specialisten getuigt hij van "een zekere IS-logica". De schrijver(s) richt(en) zich tot Bart De Wever en koning Filip. Er wordt ook verwezen naar een video die vorige week dinsdag via sites door IS werd verspreid en waarin de VS, Frankrijk en België worden bedreigd. De briefschrijver kondigt aan dat "wat in Frankrijk is gebeurd, zich zal herhalen in België". Er zouden bomauto's worden gebruikt in grote steden in ons land, maar ook op het platteland. "Vanuit België zal IS Europa veroveren", zo staat er nog te lezen. "Want jullie voeren een proces tegen Sharia4Belgium en houden meerdere van onze broeders gevangen."
De brief werd gisternamiddag door gespecialiseerde politiediensten in beslag genomen op onze redactie. Het gerecht is meteen een sporenonderzoek gestart, in de hoop de personen achter de redelijk concrete dreigementen te identificeren en te arresteren. Bij een eerste lectuur vinden ingewijden de brief "zeker niet onzinnig". "Het gedachtegoed van IS is er alvast in terug te vinden", aldus experts.
Passage uit brief
Wat in Frankrijk is gebeurd, zal ook gebeuren in België. ­Vergeet niet wat we gezegd hebben in onze video. En we zullen niet enkel in grote steden toeslaan. Onze bomauto's en explosieven hebben we al opgeslagen in België. (...) Dit is nog maar het begin.
*
UITLEIDING

Zelfs De Zwarte Onelukskater uit de USA zegt te moeten kotsen van de laatste vertoning bij ISIS: de soap van de n Jordaanse krijgsgevangene in een ijzeren kooi levend verbrand. Goed geprobeerd van die ‘Moslim Broeder’ en sterkste man ter wereld.
Deze gebeurtenissen zijn nog maar het begin, want Islam will rule the whole world. Capito?
En, lijk onze Gerote Verstanden er mee omgaan, vrees ik dat ze zullen gelijk krijgen. Want het Westen is al sinds de Conventie van Straatsburg in 1975 plat op de buik gegaan voor de Islam. Immigratie for oil, weet U nog? We zullen het geweten hebben, want voor beide zaken hebben we duur betaald! Allah hu Akbar! De totale Wrede volg!
*
Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.
(Get) Digitalia
.
*
EINDE
*

Geen opmerkingen: