dinsdag 3 februari 2015

2363



*
Dinsdag 3 februari 2015
Sprokkelmaand
Zon 8u16-17u37
H Blasius
*
.
*


*
.
*
INLEIDING

Laat ik beginnen bij het begin. Zie de afbeelding boven en ga dan zonder verwijl naar de opgegeven link.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
“Islamitische Staat of Saoedi-Arabië: één pot nat!”
*
Het laagje beschavingslak op Saoedi-Arabië is flinterdun.  Wie contacten heeft bij de deelnemers van de stoet der hypocrisie, wordt verzocht hen ingesloten video te bezorgen.
    “De vrouw die aan de haak hangt en met stokken wordt geslagen is een immigrant uit Ethiopië die naar Saoedi-Arabië is geëmigreerd hopende dat ze daar meer geld kon verdienen voor zichzelf en haar familie. Vervolgens wordt ze op deze verschrikkelijke manier behandeld.”
Lees hier het bijhorend artikel met nog meer beeldmateriaal
*
UITLEIDING

Neen, het is geen hartverheffende lectuur, en noch minder zijn dat beelden om voor in bewondering te staan. Ze zouden wel eens vele tere zieltjes kunnen kwetsen. En daarom vragen onze Moslim-vriendjes om er zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan te geven. Als de mensen het niet weten, bestaat het ook niet.
Maar weende dat het in die landen altijd zò is geweest, altijd zò zal zijn moet het weerbaar gedeelte van de Westerse Bevolking de rest v n de wereld wakker schudden. Heden die Etjiopische slavin, morgen gij.
Als iedereen blijft zwijgen, wordt het alleen mar erger. Want zwijgen is toestemmen. En dat soort mensen eer bewijzen, is een ergere medeplichtigheid dan op de koffie gaan bij Hitler.
, wetende dat die man miljoenen doden op zijn geweten eheft.
Met wie men verkeert, wordt men vereerd. Alle Groten der Aarde die daar op rouwbezoek waren, Koning Coburger Houten Klaas op kop, mogen daarvoor een pluim in hun eigen gat steken. Waarna we hen kunnen wegjagen. Asiel? In de S-Arabia, natuurlijk!
De Islam één pot nat? Een pot bloed, ja!
*
Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.
(Get) Digitalia
.
*
EINDE
*



Geen opmerkingen: