woensdag 14 januari 2015

2279



Woensdag 24 december
Zon 8u44-16u41
H Adam en Eva, stamouders
Helder en klaar de Heilige Nacht, maakt op een vruchtbaar jaar bedacht
*
Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet,  het schrijven niet laten.  Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana,  is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.
Het is werkelijk hallucinant hoe ‘gisteren’ de fundamenten voor ‘morgen’ gelegd worden…

*
 

*

Is dit het brein achter de stakingen….




Olio di Poepo
*
INLEIDING
In A’pen verstoorden  lieve kleine bruine jongetjes de Kerstmarkt. Heeft niets te maken met racisme tegen ons, of met de IS-lammerij. Gedaan met de Kerstmarkt/Wintermarkt; schrijft GVA op de 5de bladzijde, in een artikeltje van 5 cm op 5 cm. De  mensen, het Vrije Volk, zou immers eens kunnen beginnen nadenken, en dat ziet er dan slecht uit voor de Grote Verstanden. Als er niets over geschreven wordt, of zeer weinig, niets zegt op TV, dan is er ook niets gebeurd.
MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij http://www.krantenkoppen.be/
*
Vuilniswagen rijdt twee voetgangers dood

Een vuilniswagen heeft twee personen aangereden in het Loosdrechtse Bos in de gemeente Hilversum, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.
De exacte omstandigheden van het ongeval en de identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.
Gisteren werden ook al in het centrum van de Schotse stad Glasgow zes personen doodgereden door een op hol geslagen vuilniswagen. Het ging om vijf vrouwen en één man
*
UITLEIDING
Waarop wordt er gewacht om het Leger in te zetten? Tot Blauwe Michel opgebaard ligt? Of tot Olio di Poepo eindelijk begrijpt dat zijn liedje hier en nu uit is, en terugkeert naar zijn eigen maffia-land waar hij ongestoord zijn semi crimineel leven in familie kan verderzetten. Daarbij dapper bijgestaan door zijn twee broertjes, valsmunters….
Blijft daarna alleen nog de Sex- en Coburgers uitgeleide te doen, om hier te lande peis en vree te kennen. Het zal waarschijnlijk wat meer voeten in de aarde hebben, om het Land IS-lammerij-vrij te krijgen, maar waar een wil is, is een weg. Gewoon gewapenderhand de bestaande wetten rigoureus doen toepassen. E
ven rigoureus als de Politie aperitief-rijders en brave huisvaders aanpakt, die 2 Km sneller rijden dan de toegelaten limiet.
Dan zal er misschien nog niet meteen ‘Vrede op Aarde’ zijn, maar het zou toch bij ons heel wat overlast besparen … 
Moge het Kerstekind eindelijk de harten raken van de van zij die ins land de democratie de nek omwringen? Zij die, aangevoerd door Jos Gheysels van het vroegere Agalev, de overtuigde Vlamingen van het Vlaams Blok/Belang uitgesloten, en overal achter prikkeldraad gezet hebben.
Maar wetende dat Die van Hierboven de Eeuwigheid in Zijn handen heeft, kan het best nog wel even duren, vooraeer deze Vlamingen als gelijkwaardige burgers worden aangezien.
*
Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.
(Get) Digitalia
.
*
EINDE
*





Geen opmerkingen: