zaterdag 7 december 2013

1636 - ROME OF MOSKOU, VERSIE 2030


*

Zaterdag 7 december

Zon 8u30-16u38

H Ambrosius, patroon van imkers en politie

Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen, houdt van waaien en van sneeuwen

.

7/12/1941  : Pearl Harbour : het begin van ‘De Totale Wereldoorlog’ toen het nog nooit verslagenl Japanese Keizerrijk, de bondgenoot van Natioaal Socialistisch Hitler-Duitsland, totaal onverwacht de Amerikaanse vloot kwam kelderen in Hawaï, haar thushaven. De wereld schreeuwd moord en brand voor deze lagge daa, die de Jappen, hoe kon het anders, duur zouden terug betalen op her einde van de oorlog met twee atoombom-aanvallen die met één klap honderdduizenden onschuldige burgers zou doden of verminken. Voor deze misdaad tegen de menselijkheid werd nooit opgetreden. Integendeel : ook wij kropen later onder deze atoombom-veilige paraplu, veilig onder de vleugels van de Overwiinnaar. Toen leefden we inderdaad onder ‘De Koude Oorlog’, die vanwege het o zo fijne Communisme, het leven op deze planeet bedreigde.

Japan & Duitsland beheersen sindsdien opnieuw de wereldeconomie (tot spijt van wie ’t benijdt), terwijl Moskou, het voormalig centrum van het wereld-communisme, krampachtig probeert de schade te herstellen, en daarbij dapper in de steek wordt gelaten oor het Westen. Engeland, de Grote Redder van onze Vrijheid in de oorlogsjaren, is teruggevallen op wat het eigenlijk altijd al gewest is : een eiland in volle zee. Grote Broer Amerika probeert ondertussen vergeefs de Wereldacht van Groot Brittannië verder te zetten, terwijl de échte wereldmacht (China) op de achtergrond alleen nog de laatste stuiptrekkingen van het Communisme dient af te werpen, om op het toneel te verschijnen.

*

1636 - ROME OF MOSKOU, VERSIE 2030

.

 
.

I) INLEIDING
In de titel hierboven is het jaar 2030 eerder symbolisch gekozen, als zijnde de tijd waarin de Islam, horesco referens,  zowat gans  Europa zal hebben. Overwoekerd. Tegen die tijd zou het wel eens kunnen dat het heil van Europese continent afhangt van het bijna weer Tsaristisch geworden Rusland. Het Rusland van de Tsaren heeft inderdaad altijd de beste banden gehad met het Westen. Alleen het communisme met Het Paradijs va de Arbeid, herschiep het Orthodox-Christelijk Tsarenrijk tot een verschrikking voor de menselijke geest.
‘Rome of Moskou’ was in het Communistisch-Nationaal Socialistisch tijdperk van vorige eeuw zowat de korte inhoud van een behoudsgezind streven, vaak met een lichte ondertoon van sympathie voor de mogelijkheden vervat in de Duits-Italiaanse wapenkracht.
De Oekraïne daarentegen schijnt thans tussen 2 stoelen te vallen. Ze zullen het daar wel beter weten dan een nietig blogschrijvertje, maar als de Europese Unie ondertussen (na de verkiezingen) radicaal van koers verandert, kan ik hen wel gedeeltelijk volgen. De verschrikking van het Communisme ligt daar nog te vers in het geheugen. Tegen die tijd kan Oekraïne dan de schakel vormen van de toenadering tussen Rome en Moskou. Samen met de Polen (denk aan Lech Walesa, Paus Woytilla) vormen ze immers de onuitputtelijke reserve van een oerdegelijke Europese Beschaving waaraan het Westen zich kan herbronnen.
Als tenminste tegen 2030 de Sint Pieter in Rome, net als de Aya Sofia (De Heilige Wijsheid) in Constantinopel, ondertussen niet in een Moslimkee-t is veranderd.
*
Over dat ‘herbronnen’ gesproken, dat is misschien wel een al te persoonlijke benadering van de werkelijke situatie. Want het is gebaseerd op een paar Poolse en/of Oekraïnse families die hier bij ons in Italië, net als wij zelf, in  de ‘diaspora’ leven tussen allemaal vriendelijke Italiaanse mensen; bijna volksgenoten. Ik geloof niet in kolonisatie, maar het lijkt er erg veel op….. Het zijn stuk voor stuk harde werkers, vriendelijk, goede Christenen, ze spreken de taal en ze voeden hun kinderen op als kleine Italianen.
Neen, voor ons liever 1 zulke Oost Europeaan, dan 100 Muzelmanse kont-op-heffers die vroeg of laat, met steun van Amerika, hier de baas zullen willen spelen…

.

II MIDDEN

Ook Moskou en Athene roepen islam en nieuwe moskeeën halt toe

560 jaar geleden veroverden de Turken Constantinopel, en veranderden de Hagia Sophia kerk, het centrum van het orthodoxe christendom, in een moskee. De Grieken zijn woedend dat Turkije het gebouw opnieuw als officiële moskee in gebruik wil nemen.

Met het oog op de talloze verschrikkingen die radicale moslims in bijna alle landen waar ze de baas zijn of proberen te worden aanrichten, beginnen langzaam maar zeker beginnen steeds meer landen actief weerstand te bieden aan de oprukkende islam. De stad Moskou heeft inmiddels besloten om geen toestemming meer te geven voor de bouw van nieuwe moskeeën. Ook Athene blijft ondanks enorme druk uit Turkije standvastig in zijn weigering om de Fethiye moskee -de enige officiële in de stad- open te stellen.

Burgemeester Sergei Sobyanin verklaarde letterlijk dat 'Moskou genoeg moskeeën heeft en er geen nieuwe bouwvergunningen meer worden afgegeven... De Moskovieten raken geïrriteerd van mensen die een andere taal spreken, andere gewoonten hebben, en agressief gedrag vertonen. Dit is niet een pure etnische kwestie, maar verbonden met enkele etnische karakteristieken.'

'Bijbel leert geen tolerantie'

Rushan Abbyasov reageerde namens de Russische Raad van Mufti's, dat 'het heel duidelijk is dat er juist in iedere wijk van de stad snel een moskee moet worden gebouwd.' Tijdens een pro-christelijke demonstratie op de Russische Dag van Nationale Eenheid vroeg de 58 jarige orthodox Oleg Smirnov zich hardop af 'wat (zij) de moslims proberen te doen. Laten ze hun kracht zien? In ons eigen land zouden we in de meerderheid moeten zijn.'

Leonid Simonovich-Nikshich, mede gelovige, zei 'tegen het idee van tolerantie en politieke correctheid' te zijn. 'De bijbel maakt geen melding van tolerantie.' Tijdens de demonstratie droegen Russische gelovigen t-shirts met de tekst 'orthodoxie of de dood'. (1)

Athene weigert moskee te openen

In Athene heerst een vergelijkbare anti-islam stemming. Ondanks de circa 200.000 moslims weigert de stad ook maar één officiële moskee te openen. De islamitische Turken, altijd al aartsvijanden van de orthodoxe Grieken geweest, oefenen grote druk uit om de Fethiye moskee alsnog open te stellen. Zolang dit niet gebeurt weigeren de Turken op hun beurt de in 1971 gesloten Grieks-orthodoxe school in Istanbul te heropenen. (2)

Ook in de westelijke Griekse provincie Thrace krijgen de daar wonende levende 150.000 moslims geen toestemming om een moskee te bouwen.

Symbool van islamitische slachtpartij

In historisch opzicht dateert het conflict tussen de christelijke orthodoxen en moslims al van eeuwen geleden. De Hagia Sofia kerk werd in de 4e eeuw door keizer Constantijn gebouwd, en is nog altijd de belangrijkste plek voor de Oosterse Orthodoxe Kerk. In 1453 veroverden de Turken Constantinopel, slachtten talloze christenen af, en veranderden de kerk in een moskee.

De kerk is al tijden niet meer in gebruik als moskee, maar de Turkse vicepremier Bulent Arinc verklaarde deze maand dat de Hagia Sophia mogelijk als spoedig weer als zodanig zal functioneren. Het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde fel dat 'herhaaldelijke verklaringen van Turkse officials over het veranderen van Byzantijnse christelijke kerken in moskeeën de religieuze gevoelens van miljoenen christenen kwetsen.'

Politiek correcte Westerse kerken zwijgen

Anno 2013 worden er in Noord Afrika en het Midden Oosten opnieuw grote aantallen christenen afgeslacht door moslims. De meeste, 'tolerante' en 'politiek correcte' Westerse kerken lijken er echter koud onder te blijven, of zijn bang ook maar iets negatiefs te zeggen over de islam, uit angst om door moslims en hun vele im- en expliciete steunbetuigers in politiek Den Haag voor racisten te worden uitgemaakt.

Xander


Zie ook o.a.:


*

III SLOT
Het zijn dus niet alleen ‘onze’ Sossen, noch hun ‘winderigheid’ die het aanschijn van dit ‘tijdsgewricht’ bepalen…. Er is inderdaad ook nog altijd Suid Afrika, waar met het overlijden van de uitvinder van het Communistisch ANC, Nelson Mandela (95) een tijdsgewricht kan afgesloten worden. Het zal nog wel een tijdje duren, vooraleer de Poco’s zullen willen schrijven over zijn ware betekenis. Om van dat heerlijk land, de graanschuur van Afrika, het meest criminele land ter wereld gemaakt te hebben. Maar akkoord : de vermaledijde ‘apartheid’ is nu apart gezet. Tot eerstdaags er betere tijden komen?
Het kan niet worden uitgelegd, en al zeker niet worden goed gepraat, dat ‘Het Westen’ niet in het verweer (niet in het geweer?) komt tegen de opdringerigheid van de Islam; die onder de mom van ‘religie’ zijn imperialistische verovering van de Vrije Wereld verderzet.
Ergo, de Moslim Broeder Obama misbruikt zijn positie als eerste Burger van het (militair) sterkste land ter wereld om onderduims de Islam te promoten. De medewerking van Amerika, maar vooral de enorme voorraden van ‘pietrol’ die ze tegen harde dollars op de markt mogen brengen, maakt het Westen onderdanig.
Van samenwerking met ‘Moskou’, eveneens leverancier van zoveel pietrol als nodig, willen onze Grote Geesten niet weten. Is dit domheid, lafheid, of een combinatie van beide?  Of is zelfs misschien medeplichtigheid? Want een slimme ‘klant’ speelt de 2 leveranciers tegen elkaar uit…. In plaats van met een van hen onder één hoedje te kruipen en de andere tegen zich in het harnas te jagen…..
*
Ja, ik weet het. Tussen droom en daad : U weet het ook.
Daarom is het absoluut noodzakelijk dat de huidige Grote Geesten na de verkiezingen, weg gehouden worden van de knoppen en vooral van de brandkasten. Zodat een Europa der Volkeren kan gevormd worden, waar Vlaanderen, hoe klein en bescheiden ook, een vooraanstaande rol zou kunnen spelen. Want op dezelfde golflengte als de gezonde geest die waait in Nederland, in Frankrijk, in Engeland, in Spanje, in Italië, in Griekenland, enz.
Mijn uitdrukking VBC, (Verkeerd Begrepen Communisme anex zakulorum), is een afgesloten hoofdstuk. Nu komen, na de spreekwoordelijke 7 magere jaren, de 7 vette jaren.
We kunnen daartoe met zijn allen het startschot geven, op 25 Mei 2014, een jaar vol uitdagingen en opportuniteiten. U hoeft daartoe geen lid te worden van het VB, het juiste bolletje kleuren volstaat.

Geschreven door AABEE via Digitalia

*

 

*

 

Geen opmerkingen: