zaterdag 30 mei 2015

2655



*
*

*
Slinxigheid is gewoon dodelijk….
Goed bedoeld, maar doelijk…..
*

KAPSTOK v/d DAG
.

Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld’
*
China en Rusland hebben de totale mislukking van het staatssocialisme meegemaakt, wat gepaard ging met extreem veel ellende, armoede en bloedvergieten. ‘En nu gebeurt het binnenkort ook in uw buurt!’ schrijft Armstrong cynisch.

‘Gezin als basis voor onafhankelijk leven vernietigd’

Het enige grote verschil is dat de regeringen nu bezig zijn om nog vóór de grote klap komt al het contante geld af te schaffen. ‘Zo zullen ze de samenleving willen dwingen om aan hun eisen te voldoen... Ze hebben de samenleving weggevaagd en in plaats daarvan de afschuwelijke nachtmerrie van het socialisme opgebouwd, die in een catastrofe zal eindigen. Ze hebben de sociale gezinsstructuur vernietigd, die duizenden jaren lang de basis was om onafhankelijk door het leven te gaan.’
De pensioenfondsen zullen worden leeggeroofd, de belastingen nog verder verhoogd, en op nieuwe banen zullen we vergeefs moeten wachten. ‘Ze hebben de jeugd in een verloren generatie veranderd, alles onder het voorwendsel enkel het goede te willen doen... Ze hebben zichzelf en het volk voorgelogen. Wij zullen in een vuurbal ten onder gaan, dat is onvermijdelijk. Pas als de economie aan het instorten is zullen we over oplossingen gaan praten.
Xander
(1) Infowars
(2) KOPP
*
*

*
En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……
Voor het volledige artikel verwijs ik naar de auteur zelf: hier krijgt U alleen de meest cassante delen te lezen.
Commentaar overbodig waarschijnlijk, buiten de opmerking dat ze het niet kunnen laten om dictatorke te willen spelen. Maar hoe kunnen ze iets bereiken, als ze vertrekken van verkeerde beginselen? Worstelen en boven blijven, wil niet zeggen door op de schouders van anderen te gaan staan.
Ach ze zijn zo lief Meneer. Maar zoals de Gentse Stroppen ooit skandeeerden: ge moet hunne vriend zijn, denken lijk zij, of ze sloan op joen muile…
Neem nu de ‘cheminots’: hun bazen stelen lijk de raven, dus zij ook, en indien niet akkoord, sloan ze oop joen muile…. De eerste Rode Burcht, de Post, is al gevallen en werkt volgens ‘kapitalistische principes’. Nu nog ’t Spoor op de juiste rails brengen en niet vergeten: ze harder leren werken voor minder pree, om de aangerichte schade te herstellen. Na de7 vette jaren, komen nu de 7 magere….
Of de Spa achteraf nog zal te pruimen zijn, laten we in het midden. Weg de vele walletjes om van te snoepen, weg de sympathie. Als besluit weten we nu al, dat dit kleurloze landje nog veel kleurlozer zal zijn. Tenzij het Volk na bijna 200 jaar uit zijn lethargie ontwaakt en nagels met koppen slaat. Liefst zeer diep in de schedels van de Grote Verstanden zodat die voor altijd uitgeschakeld zijn.
Om misschien aan het Gezond Verstand eens en voor altijd de volstrekte meerderheid te geven. De kruik gaat al lang niet meer te water, maar waar het water is weggestroomd, wordt het vervangen door een ingevoerde soort ‘verrijkers’, de ‘asielzoekers’. Liefst ’n kleine 5.000 op een enkele dag, gecamoufleerd als ‘vluchtelingen’. De niet terug te draaien waanzin in de overtreffende trap. Gewoon omdat het Amerika met de Flaporen Het Beest overal aan de voor- en achterdeur vaan de sterke Staten Rusland en China, wil installeren.
Gelukkig hebben wij in Vlaanderen schrijvers en dichters gekend, die ons o.a. geleerd hebben, dat ‘ter wille van de boer die ploegt, besta de wereld voort’.
Doe wel en zie niet om, is niet helemaal hetzelfde als zie wel en doe niet dom.
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.
(Get) Digitaliaµ
*





Geen opmerkingen: