zondag 3 mei 2015

2591



*
.


*
.
*

INLEIDING

We mogen wel eens lachen ook met al die dappere doodgaanders van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Het moet daar een boeltje geweest zij in Mossul. Al die doden van eigen volk, zonder ook maar één Christen, Jood, of Ongelovige Hond mee te nemen naar de Andere Wereld.
Maar overtuig U eerst over al die doden, dat ik niet probeer de lezer blij te maken met… een dode mus.
Noch bloemen, noch kronen. Uw geldelijke bijdrage echter is altijd welkom.
Schrijven bureel blad.
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Bagdad: een “leraar” terrorisme blaast zichzelf per ongeluk op: 21 doden
*
Bagdad: een “leraar” in terrorisme, die toekomstige kandidaten voor zelfmoordaanslagen opleidt, maakt per ongeluk zijn bomgordel los en doodt daarbij de hele klas en zichzelf. Dat waren 21 “studenten”. . . De klas werd gesponsord  door de Islamitische Staat. Naar het schijnt ging de gordel plotseling uit zichzelf af of werd deze per ongeluk door de “leraar” geactiveerd. Hierbij explodeerde het klaslokaal inclusief alle leerlingen.
Bron
www.dreuz.info
Auteur: Christian Larnet
Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor
www.ejbron.wordpress.com)
*
*
UITLEIDING

Wat is de moraal van dit verhaal?
Dat het weer typisch is voor de Islammerij: liefst op een zo gewelddadige wijze zo vlug mogelijk zoveel mogelijk doden maken, om er mee in het nieuws te komen. Terzelfdertijd werden er waarschijnlijk uit wraak ruime 300 onschuldige Yezidi’s afgeslacht.
De teller blijft dus lopen. En bomspecialisten zullen er altijd nodig zijn, want het is een knelpuntberoep waar haast niemand zijn pensioen haalt….
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: