vrijdag 1 mei 2015

2585



*
.
*
.

*Wie braaf is krijgt lekkers, 

.

Wie stout is de roe……
*

INLEIDING

Eigenlijk had ik het al een heel eindje door, waarom de Slinxen, de Poco’s en de vele andere vriendjes van de Pietrol-God zo hard tegen Zwarte Piet zijn. Via de Zwarte Man trachten ze de goedheilige man van zijn paard te krijgen, om hem te vervangen door zoiets als op bovenstaande afbeelding.
Verder geen commentaar op deze 1ste Me, de Dag van de Arbeid, waarop er… niet gewerkt wordt. Een Rode Dag dus, zoals er meer zouden moeten zijn, waarop mensen die op andere kleurloze partijen gestemd hebben, eigenlijk zouden moeten van uitgesloten worden. Net hetzelfde als met al die Kerkelijke Feestdagen, doorbetaald door de bazen, en die feitelijk zouden moeten voorbehouden geweest zijn voor Misgangers. De Roodhuiden zijn wel tegen Het Geloof, maar ze profiteren toch maar mooi mee als er Christelijke profijtjes te rapen vallen. En straks komt daar ook nog het ‘Suikeren Feest’ bij, voor al wie de Ram Madam heeft overleefd.
Ziet U: met het kromzwaard in de hand, komt men door het ganse land!


*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
&
*
IS slaat moordverdachten dood met betonblokken
*
Twee mannen die ervan beschuldigd werden van de roofmoord op drie vrouwen, zijn door militanten van Islamitische Staat (IS) geëxecuteerd in de Iraakse provincie Nineveh. De door de politie van IS aangehouden mannen werden doodgeslagen met blokken beton.
Op schokkende foto's van de executie is te zien hoe de IS-militanten op straat en onder het oog van gewapende jihadisten en omstanders betonblokken boven hun hoofd tillen en die op de hoofden slaan van de verdachten. Die liggen met hun hoofd op de stoeprand, de handen vastgebonden. Dergelijke executies kaderen in de zogenaamde qisas-wet, die oog om 'oog, tand om tand'-vergelding toestaat.
Hekserij
Op sociale media verschenen eerder deze week ook foto's van twee geblinddoekte mannen die door IS met machetes worden onthoofd in het Syrische dorp Jarnyah. De twee werden naar verluidt geëxecuteerd nadat ze van hekserij waren beschuldigd.
Homo's
Vorige week doken foto's op van IS-militanten die in de Syrische provincie Homs twee homo's doodstenigen. Enkele ogenblikken daarvoor hadden de jihadisten de mannen nog omhelsd om hen hun geaardheid zogenaamd te 'vergeven'.
*
*
UITLEIDING
*
*
UITLEIDING

Oradour-sur-Glane, het spookdorp in de nabijheid van Limoges, waar de Totenkopf Vernände van de Elite-SS-Divisie ‘Das Reich’ de hele bevolking in een paar uur op een beestachtige manier uitmoordde, prijkt heden ten dage met deze gebeurtenis als een toeristische attractie in de folders van deze Stad van het Porselein. Wat U daar voorgeschoteld krijgt, is te afschuwelijk voor woorden. Maar de streek leeft er wel van, en teert daarop….
Wat nergens vermeld wordt, maar toch de historische waarheid is, is dat van die moordenaars, er een groot deel Elzassers waren. Reichsdeutschen voor de gelegenheid, die sindsdien weer gewone Fransozen zijn geworden…. Niemand van gans de Divisie werd ooit gestraft, buiten de bevelvoerende officieren… En toch kwal dat bataljon te laat van uit Zuid Frankrijk, aan om de gebeurtenissen op de Normandische stranden op D-Day, 6 Juni 1944, een andere wending te geven…
*
Och, ‘t zijn wrede tijden als het oorlog wordt, als men mensen slacht lijk dieren, als het bloed bij beken stroomt…. Heb ik begin de jaren ’40 nog geleerd op de Jongensschool, bij Meester Daniel in de klas. Auteur: Hiëronymus van Alphen, dezelfde, als ik me niet vergis als van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’….
Het moet gezegd: hoe slimmer de mens wordt, hoe meer zijn wreedheidsspiegel stijgt.Net cholesterol die niet onder controle blijft, en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, leidt tot een vroegrijpe dood. Voeg bij die dodelijke aandoening nog ’n vleugje Islammerij, en de diagnose is onomkeerbaar.
Daar straks had ik het over de kruisiging in Oekraïne, een land dat al ten tijde van Hitler maar al te graag bereid was om hand en spandiensten aan het West Europees socialisme te verstrekken, inzonderheid om het vuilste wek in de KZ Lagers op te knappen (samen met de Roemenen) dan is dit niet uit sadisme. Maar uit bezorgdheid voor wat op ons afkomt, en als waarschuwing dat wij, het volk, dar dringend iets moet aan doen.
De Pegida-Beweging is er het levende en alledaags bewijs voor: het is geen 5 voor twaalf, maar 15 nà…. vertellen……
*
Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……
(‘Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: