maandag 29 juni 2015

2705



*
.
*
Groot huisvuil, of
.
Klein Gevaarlijk Afval?
*
INLEIDING
Bij de lieve collega’s van http://www.golfbrekers.be/ botste k vanmorgen op deze zwaar beladen reportage over De Koningskwestie. Dat waren toen zelf beleefde historische dagen die 60 jaar na datum bloedstollende waarheden bevatten over Coburgia. Wil deze gewoon meebeleven op https://youtu.be/MBKQ5bv9-2E om zoals ondergetekende, zich af te vragen waarom op dat ogenblik Vlaanderen zijn zelfstandigheid niet gegrepen heeft. Maar ja, toen werden de ‘compromissen’ uitgevonden, en werd er tussen de Groene Michel-socialisten en de Rode Michel Tsjeefachtige Socialisten afgesproken om voortaan verder te regeren, de blik naar achteren gericht, en met de rug naar de Toekomst. Dit bood iedereen een rijkelijk leven, boven op de werkzekerheid die er in zou zitten.
En de gang van zaken bij ‘Liitle Belgium’, werd later ook de wijze waarop de Europese Unie zou ‘geleid’ worden. Reden waarom de hoofdstad ervan i Bruxellabad diende gevestigd te worden, onder het waakzaam oog van der Tjeven Natte Dweil. En nu zijn we zo ver.
we beleven deze dagen inderdaad onder onze ogen waarvan onze kleinkinderen nog zullen over spreken, de dag dat ze op hun beurt ouderlingen zullen geworden zijn. Volg even mee.
Aan de overkant van de Middellandse Zee wandelt daar een gewone moslim al snelvurend uit zijn volautomatisch geweer over het mulle witte zand, tot een mede-moslim van hoog op een plat dak een paar vloertegels op zijn kop keilt. Einde vertoning, want de flikken maken van de gelegenheid gebruik om de man af te maken. Komt dan het memorabel feit van de eerste moslim-onthoofding op een gewone Fransman. Waarna de slachting kan beginnen, maar (wat niet mag geweten worden):  de vijand is al binnen de poorten.
Aan onze kant van de Middellandse Zee, in het land waar ooit de democratie werd uitgevonden, wordt van de ene dag op de andere de anarchie omgevormd tot algehele chaos. Een als naar gewoonte staan om ze achteruitregeerders erbij en kijken er naar. Hadden zulks toch niet voorzien, zeker!
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
Vlaams Belang voert actie: Stop Islamterrorisme, Grenzen toe!
*
Vorige week werd de wereld opgeschrikt door een aantal gruwelijke aanslagen die in naam van Islamitische Staat werden gepleegd.

In Tunesië werden tientallen Europese toeristen neergeschoten, in Koeweit werd een moskee opgeblazen en in Frankrijk werd een Frans staatsburger onthoofd. Om deze en vele andere slachtoffers te herdenken, legde het Vlaams Belang bloemen neer aan de Franse ambassade te Brussel.
In zijn toespraak stelde voorzitter Tom Van Grieken dat we voor een keerpunt staan. Voor het eerst werd nu ook in Europa een man onthoofd door een moslimterrorist. Ook de aanval in Tunesië was niet minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan Europa. De terroristen kozen immers specifiek Europese slachtoffers uit.
Een verpletterende verantwoordelijkheid
Volgens de Vlaams Belang-voorzitter moeten we deze aanslagen dan ook in de eerste plaats als een waarschuwing en een oproep tot actie zien. Barbara Pas wees er in haar toespraak ook op dat onze elite steeds nagelaten heeft de nodige stappen te ondernemen. Volgens haar dragen zijn dan ook een verpletterende verantwoordelijkheid ten aanzien van de burgers van dit land. Tom Van Grieken voegde daar nog aan toe: “Terwijl de regering van Tunesië tachtig moskeeën sluit waar opgeroepen wordt tot geweld, werd in ons land nog geen enkele extremistische moskee gesloten. Terwijl Oostenrijk een verbod heeft afgekondigd op buitenlandse financiering van moslimverenigingen en buitenlandse moskeeën, worden in Vlaanderen moskeeën die eigendom zijn van buitenlandse regimes en fundamentalistische organisaties met Vlaams belastinggeld gul gefinancierd. Terwijl verschillende Europese landen terecht weigeren illegale economische gelukzoekers op te vangen, zet onze federale regering – Theo Francken op kop – België opnieuw op de kaart als immigratieland door zich zonder noemenswaardig verzet neer te leggen bij voor ons land erg nadelige EU-vluchtelingenquota.”
Een doortastend beleid
Vlaams Belang is er van overtuigd dat we het woekerende islamextremisme enkel de baas kunnen indien er een ander, doortastend beleid wordt gevoerd. Concreet wil het Vlaams Belang:
1.Wij willen de immigratie naar ons land een halt toeroepen, vooreerst uit Islamitische landen.
2. Ons land moet opnieuw controle krijgen over de eigen grenzen. Het Schengen-verdrag moet worden opgezegd.
3. Er moet een meldplicht komen voor extremistisch gedrag. Gans de samenleving moet worden gemobiliseerd in de strijd tegen het moslimextremisme.
4. Er moet grote kuis worden gehouden in de islamitische netwerken. Radicale organisaties moeten worden verboden, extremistische moskeeën gesloten.
5. Wie de sharia verkiest boven onze democratische rechtsstaat kan dat doen, maar dan wel in eigen land. Moslimextremisten moeten worden uitgewezen, eventueel na afname van hun nationaliteit.
*
*
UITLEIDING
Begrijpt U waarom Het Vlaams Belang als partij overal uit alle cenakels van de Macht wordt geweerd? Met hen er bij, zou iedereen verplicht zijn te regeren met daden, en niet met woorden.
Regeren is inderdaad geen oplapwerk, maar via vooruitzien, de toestand gestaag bijsturen met de blik op de toekomst. En vooral: eenmaal een akkoord bereikt (of afgedwongen); voet bij stuk houden tegen het straatgeweld. Goed bestuur wordt altijd beloond. Loon naar werken. Wat meteen uitlegt, waarom partijen na verkiezingen het veld moeten ruimen.
Met harde kordate woorden die dan vergeleken worden met azijn, vangt men inderdaad geen vliegen. Met loze beloften hebben de BDWërs de wankelmoedige Vlamingen bedot, en die weten nu het verschil.
Wij, gedreven Bloggers van de eerste lijn, willen dan ook nergens vliegen afsnoepen, maar de andere weg tonen aan leeuwen. Wij spreken zonder haat noch vrees, maar altijd recht door zee, vatbaar voor verstandige replieken. Men vindt ons dan ook vooral daar, zoals Priester-Dichter Cyriel Verschaeve ooit dichtte, waar men geen kleinheid kan ontwaren.  
Pssst
Ik lees dat collega’s eerder afkerig zouden zijn om afkerige afbeeldingen over te nemen van moslil-misdaden. Ik denk daar anders over. Want gruwel moet beklijven, juist omdat hij moet bijblijven. Stel Uzelf gewoon even in de plaats van die zonneklopper, die uit een strandparasol, ineens de vuurspuwende mond van die Kalasjnikov ontwaart. U zou die ontsteltenis op dat gezicht nooit meer vergeten, net zoals U dat afgesneden hoofd in Lyon nooit meer moogt vergeten. Overal waar U een Moslim ontwaart, kan het Uw beurt worden, en houdt die een paar tellen later Uw afgesneden hoofd als een trofee in de hoogte.
Terreur zaaien: dat is niet de schuld van zij die het ondergaan (zoals de moslims over ‘ongelovigen’ denken), maar van zij die terreurdaden als waarschuwing uitvoeren. Zij moeten het dus        allemaal voelen, de goeden met de slechten, dat wij de verwittiging begrepen hebben. Op het voetpad, in de bus, op de tram, aan de kassa van de grootwarenhuizen: de vriendelijke jongen naast U is de seconde nadien een massamoordenaar! Door onze afschuw duidelijk te tonen, doen we andere mensen misschien beter nadenken, en kunnen  moslims er de juiste besluiten uit trekken. ‘Goed geprobeerd, maar we hebben jullie door’.
*
In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.
(Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: