maandag 22 juni 2015

2695



*
Maandag 22 juni
Zon 5u29-22u00
HH Thomas More en John Fisher
*
.
*
.
*
INLEIDING
Wikileaks lekt, de De Morgen lekt mee, en dus lekt de onderbroek van Lady Clinton.
Het bevestigt alleen maar dat wat we al lang wisten: dat wijf is niet te betrouwen. Want ze bakt, om er zelf beter van te worden, op kosten van de belastingbetalers in cowboyland, haar patatjes in de aardolie van de Pietrol Sjeiks.
Denkelijk zijn veel Republikeinen daarmee opgezet. Niet dat ze dat deed, maar dat het uitkomt dat ze dat gedaan heeft, en nog iedere dag doet. Waarmee bewezen is, dat de Arabieren heel dat machtige cowboyland in de hand hebben…..Voortgaande op de Arabische geslepenheid, bekend als woestijnvossen, zal de clan Djeb!, haar waarschijnlijke tegenstrever in de koers naar Het Witte Huis, ook wel van dezelfde aardolie boter op zijn hoofd hebben.
Echt Hilarisch, die kleindochter van Heinz, de van oorsprong ketchup-draaier van wereldformaat.  Heinz Kissinger werd Henri Kissinger, maar de ketchup bleef Heinz heten.
Nein, mein Lieber, ondergetekende lust geen ketchup!
*

MIDDENSTUK
Onder voorname dankzegging
overgenomen door Digitalia bij
*
WikiLeaks zet paspoortgegevens Clinton online
De site WikiLeaks heeft paspoortgegevens van onder anderen presidentskandidaat Hillary Clinton op internet gezet. De publicatie is onderdeel van de 60.000 vertrouwelijke diplomatieke boodschappen die vanuit Saudi-Arabiƫ werden verstuurd en gisteren online werden gezet. Dat meldt de website BuzzFeed vandaag.
Ook de gegevens van verschillende Amerikaanse diplomaten onder wie Victoria Nuland staan online. Mogelijk zijn de vertrouwelijke gegevens aan het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken verstrekt vanwege de velen reizen die Amerikaanse diplomaten maken naar het land. Clinton bezocht het land geregeld in haar rol als minister van Buitenlandse Zaken. Ook had ze ontmoetingen met de Saudische koninklijke familie, van wie ze volgens critici flinke sommen geld zou hebben gekregen voor haar verkiezingscampagne.
WikiLeaks begon in 2010 met het publiceren van onderschepte berichten van Amerikaanse diplomaten. De man achter deze publicatie van vertrouwelijke informatie is de Australische WikiLeaks-oprichter Julian Assange, die nog altijd op de ambassade van Ecuador in Londen bivakkeert uit vrees te worden gearresteerd. De site kreeg in het verleden veel kritiek omdat tegenstanders vinden dat de geheime documenten de veiligheid van landen, instanties en personen in gevaar kan brengen.
De komende weken publiceert WikiLeaks nog eens een half miljoen berichten. Het gaat vooral om e-mails van het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken en vertrouwelijke rapporten van de Saudische overheid.
*
*
UITLEIDING
Heb altijd geweten dat er iets louche zat onder dat masker van zelfvoldaanheid. Misschien is dat zelfs de reden waarom ik nooit van ketchup heb gehouden. Bill Clinton was ook al een opportunist die meer begaan was met de menselijke voortplantingsorganen dan met zijn Regering. Een soort Watergat, als U het mij vraagt, een gat in het beetje cultuur van de Clinton clan..
Het is natuurlijk ook een beetje mijn opvoeding, maar ik heb altijd geleerd over voorbeeldfuncties die het voetstuk van elke gezagdrager diende te zijn. En onderbroeken horen daar niet bij. Verzorgde taal, verzorgd voorkomen: dat is blijkbaar niet progressief genoeg. Geld, veel geld, doet dan de rest. Waar grijze massa van nature ontbreekt, moet de bankrekening het verschil maken.
*
In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.
(Get) Digitalia

*
EINDE
*

Geen opmerkingen: