donderdag 10 juli 2014

1920



*
1920 - 11 JULI : VLAAMSE HOOGDAG?
*
.
11 JULI 2014

Op deze dag wordt, naar aloude geplogenheden,  Vlaanderens Hoogdag gevierd. Al zie ik dit jaar ook niet in waarom. Zijn we eindelijk verlost van de betutteling die via Broeksèl uit Parijs komt? Zijn de schuldigen voor om maar iets te noemen, de schandalen Dexia, Fortis, BNP Parisbas, Electrabel-Gaz de France, enz, al veroordeeld?
Mogen we eindelijk de opbrengst van ons zweet voor het Eigen Volk houden?
Mogen we daarmee onze pensioenen betalen, en de Ouderenzorg? Of dient dat om onze toekomstige moordenaars in weelde te laten leven?
Zijn eindelijk al die zogezegde ‘democraten’ die het land in de vernieling hebben gereden, eindelijk onder de kiesdrempel geraakt?
Kan Vlaanderen, zonder de gebruikelijke hindernissen uit het Zuiden, opgestuwd worden in de vaart der Vrije Volkeren?
Zijn eindelijk alle vreemde heersers het land uitgezet?
Mogen wij gerust voor enkele ogenblikken bezinning, een kerk binnengaan, of moeten wij aan elke kerkdeur gewapende schildwachten plaatsen, om de vele oprukkende moordpartijen te voorkomen?
Mogen onze Ondernemers nu eindelijk het nodige personeel weer aanwerven, zonder te meten ‘ritsen’ tussen weer een onbekwame en een wel bekwame?
Wordt ons Onderwijs werkelijk gerevalideerd, of mogen onze opvolgers verder onderwezen worden tot die het niveau van slecht opgevoede gorilla’s hebben bereikt?
Worden onze grenzen nu eindelijk weer bewaakt om het uitschot buiten te houden? Of om die manu militau terug te schoppen?
Mogen onze gezinnen weer kinderrijk gezegend worden, en mogen er übrthaupt weer zoveel mogelijk normale gezinnen gevormd worden, zonder dat ze aanhoudend nieuw-gevormd dienen te worden?

Ik besef wel degelijk dat dit een verlanglijstje is die uitsluitend voorbehouden is voor Sinterklaas. Al is die, zonder Zwarte Piet, ook al zijn handen afgesneden.
Maar als de BDW-ers haar op hun tanden zouden hebben, dan zouden ze het mandaat van de Kiezer al weken geleden, in uitvoering hebben gebracht.
Neen, met deze bedenking in het achterhoofd, kan ondergetekende niemand feliciteren met deze zoveelste Vlaamse Hoogdag, met in het vooruitzicht nog vele jaren in slavernij.

EINDE
*

Geen opmerkingen: