donderdag 3 december 2009

SPIJTOPTANTEN GEZOCHT TEGEN VB





Dat men dààr nog niet heft aan gedacht in ons land! Een ‘ontevredene’ - Streepke bijvoorbeeld – in het geniep een eeuwigdurende zaligheid beloven, om voor Vrouwe Justitia te komen zweren dat er in de kelders van de Madoutoren regelmatig bijeenkomsten gehouden worden waarbij gekleurde medemensen worden geofferd. Met aan de muur (getrukeerde foto) de beeltenis van Hitler! En voilà sè, racisme bewezen en partijfinanciering foetsie!

We hebben al corrupte rechters, die vonnissen op bestelling uitspreken, zelfs op voorhand bedisselde politieke processen, maar een paar ‘spijtoptanten’ uit de rangen van het Vlaams Belang, dat zou pas de clou zijn!

In Italië, weten we, worden de dingen altijd een beetje meer, anders, in kleur gezet. Dat komt door dat speciale licht en de warme stralende zuiderse zon. Denk maar aan de Grote Vlaamse Meesters die hier hun lichtje (!) kwamen opsteken….Die konden slechts echte Vlaamse Primitieven worden, als er bij de Italiaanse Meesters school was gelopen. Denk aan de grote P.P. Rubens. Want, eenmaal thuisgekomen, vertelden die via hun kleurenpalet hoe mooi Italië wel was….Een van die kleurschakeringen is nu overgeslagen naar de politiek. Il Cavaliere, de vrolijke vrouwenversierder moet en zal in het stof bijten! Al moet de onderste steen van het colosseum boven gehaald worden! Al moet de Paus uit de kast gehaald worden om hem racisme en moslimhaat te verwijten. : die man zal hangen! Die is op een normale manier niet weg te krijgen! Zijn ster stijgt nog iedere dag! Die man moet gewoon voor Rechters die aan onze kant staan, gebracht worden.

Een politieke tegenstander is bij definitie in datzelfde beddeke ziek als wij! Onze geest draait ‘pion fixe’ op de gedachte dat wat bij ons normaal geworden is, ook leeft bij de tegenstander! Wij stelken, dus zij ook! Wij zijn bedriegers en oplichters? Zij ook! O wat ’n tandengeknars bij de PC’s (politiek correcten) van de soort van Elio di Rupo : stelen mag (de PS) maar het mag niet uitkomen…...

Nogmaals: Berlusconi zal wel geen doetje zijn of ooit geweest zijn. Anders was hij al niet schandalig rijk lang vòòr hij in de politieke arena binnentrad. Hij startte ooit zijn broodwinnig als diskjockey op een cruise-schip. Wat bewijst dat Steve Stevaert als cafébaas of den Ouden Toebak als ziekenka-bode ook niet slecht geboerd hebben…Hopelijk valt Haiku Herman niet van zijn sokkel, zoals die andere grote Lamburger, Links tot onder de piano. Willy Claes, ooit Grtote Pieff van de Navo…Want, zoals mijn grootmoeder zei in haar borselwikel: :’Grote stelen – kleine stelen. Grote stelen meest’….
.
Ha! Die Claes! Zonder diens tegenslag met Agusta (tegenslag dat het uitgekomen is!) hadden wij als belg nu twee persoonlijke vliegtuigen om de wereld rond te vliegen op kosten van Europa : een voor Willy Claes en een voor Haiku Herman. Bevriende pers en nog meer bevriende vriendinnetjes moeten toch mee kunnen, hé!

Kijk, zo vergaat het met de meeste sensatie-artikels in De Morgen….Ze zijn als golven op het strand. Ze sterven uit en we horen er nooit meer van. Alleszins niet als er vrijspraak komt….
Wie zei daar ooit weer :’Lieg en blijf maar liegen. Er blijft altijd iets van over’…...

Spijtoptant doet boekje open over Berlusconi en maffia

In Turijn getuigt een spijtoptant morgen over banden van premier Silvio Berlusconi met de maffia. Gaspare Spatuzza wordt gehoord in een zwaar beveiligde, ondergrondse rechtszaal.

Formeel gaat het om het hoger beroep van Marcello Dell'Utri, een naaste medewerker van Berlusconi die al in eerste aanleg is veroordeeld tot negen jaar cel wegens samenwerking met de maffia. In de pers is al uitgelekt dat Spatuzza ook Berlusconi zwaar belast.

Spatuzza was begin jaren negentig de rechterhand van Giuseppe en Filippo Graviano, twee kopstukken van Cosa Nostra, de maffia op Sicilië. (anp/sam)
03/12/09 17u09 in DM

Geen opmerkingen: