zaterdag 26 december 2009

EEN VLUCHTJE AMSTERDAM - DETROIT

.















Vluchten naar VS vertraagd vanwege terreurvuurwerk






We zullen u even op de hoogte brengen wat er nou weer gebeurd is in de wereld, terwijl u sliep. Een 23-jarige Nigeriaanse man (Umar Farouk Abdulmutallab) die een explosief ter ontploffing bracht op een vlucht van Amsterdam naar Detroit is overmeesterd door een andere passagier. Een van zijn medepassagiers klom over een aantal stoelen heen en overmeesterde hem. Syed Jafry vertelde hoe hij de de dader greep en hem meesleepte naar het voorste deel van het vliegtuig, het eersteklasgedeelte. Hij trok de broek van de Nigeriaan uit die in brand stond. Passagiers hoorden een knal en zagen daarna rook en vlammen. Er ontstond een chaos op de vlucht. Mensen begonnen te schreeuwen en te gillen. Passagiers kwamen met water aanzetten en de bemanning wist met brandblussers de vlammen te doven. Iemand anders gooide een deken over de vlammen. De dader bleef heel kalm, aldus ooggetuigen, en reageerde niet op anderen en op zijn zware brandwonden. Schiphol heeft zojuist een 100% controle afgekondigd voor ALLE passagiers naar de VS, vanwege deze mislukte terroristische aanslag.
Prof. Hoxha | 26-12-09 | 09:18 | Link | Comments (224)
Uit GeenStijl.nl

Boketje Digitalis

(lichtjes bezwangerd met plofstof)

Het zal je kerstvluchtje maar wezen, hé! Instappen op Schiphol en uren later aan de andere kant van de Oceaan aankomen voor een leuke kerstshopping bij St Pieter...
Ik zie het al gebeuren! Voortaan iedereen door de ‘safety’ even bloot als men ter wereld gekomen is….Eerst rechtstaand gefouilleerd, voor, achter, onder en boven door allerlei soorten camera”s die staan te zoemen, registreren en opslaan in de computer, dan plat gaan liggen op een soort transportband, eerst op de buik, dan op de rug, om alle, maar dan ook alle lichaamsopeningen te scannen op plofpoeder, messen of schietgeweren….

Natuurlijk zullen onze lieve Moslimvrienden voortaan nog inventiever tewerk gaan. Met van de weeromstuit weer nieuwe controle-technieken. Deze keer met Röntgen die de inwendige mens in kaart zullen brengen. Geen schedel, ja zelfs geen grote teen, zal onbelicht de revue passeren! Of men op die manier leeghoofden of geïndoctrineerden zal kunnen weren, is voorlopig niet bekend….

Zo juist het bericht ontvangen, dat de USA overweegt alleen nog aparte lichaamsdelen tot hun grondgebied toe te laten, mits die goed ingepakt en beveiligd tegen schokken in containers geleverd worden. Volledige lichamen zijn alleen toegelaten in virtuele toestand.

In gedachten vlieg ik naar Miami…Op de databank verschijnt voor mij ‘blindedarm-operatie als kind’ en wat ziet de scan? Nergens een litteken…Controle op de kiezen? Verdorie, die meneer zou moeten een tandinplantaat hebben – en die zien we nu niet;..Alarm! Dit is IK niet! Hier is een persoonsverwisseling gebeurd terwijl ik erbij stond…

Nu vliegt ergens ter wereld een terrorist rond met mijn personele gegevens, en straks staat op CNN dat Digitalia een vliegtuig gekaapt heeft, en ermee onderweg is, ja naar waar?

Moet ik dringend eens uitzoeken wie IK het liefst in de lucht zou doen vliegen….Maar moet ik daarvoor wel vliegen?

Mijn doel immers ligt op een steenworp


Pssst
“De wereld in terreur” zou een titel voor de nieuwe film van Geert Wilders kunnen zijn. Harde realistische prent waar tegen de Moslims weer eens gezellig storm zullen kunnen lopen.
Pssst II
Veilig reizen? Gebruik de luchtfiets. Met voorwielaandrijving en ingebouwde GPS.

Geen opmerkingen: