zondag 22 november 2009

RECONQUISTA of REVOLUTIE IN ITALIE ? ? ? ?




Werk aan de winkel voor de kersverse zeer christelijke democraat die lijk een moderne Atlas, de wereld torst….Al zou het beeld van de met doornen gekroonde Christus onder de last van Zijn kruis, onderweg naar Golgotha, misschien toepasselijker zijn…

Ik stel mij voor, dat al die EVP-mandatarissen in de EU-raad zich voortaan met neergeslagen ogen, uit eerlijke schaamte, door het landschap voortbewegen. Immers, om de 10 meter worden ze geconfronteerd met kerken en kapellen met het Kruis in top, als een vermanende vinger omhoog geheven naar de Eeuwigheid…

Kunnen zij nog in onze kunststeden zelfs nog de ogen opslaan? Ik stel mij de ouaarde Ouielfried voor in de straten van Brugge, nadat hij daar juist een zoveelste deugddoend orgasme met Miet Smet heeft beleefd….Prevelt hij daar met neergeslagen ogen een devoot of een vulgair schietgebedje? Wie zal het zeggen! Want om liplezers te verschalken, houdt hij zedig zijn mond bedekt…..Of loopt zij (Ingetje Vervotje) daar, in Scherpenheuvel over het grasveldje naast de Basiliek, onderweg naar het restaurant voor een vroege partij-lunch met de Geitenboer, nadat zij beiden, uiteraard incognito, met neergeslagen ogen ‘ter Heilige Tafel genaderd’ zijn? Het gezinnetje van Ingetje (de vriend met de hond) wacht ondertussen, uiteraard met neergeslagen ogen wegens de nabijheid van dat Kruis, op het einde van de Dienst…Alle camera’s zijn gericht op de open kerkdeur…..
Zij zijn vandaag samen in Scherpenheuvel met Danneels en Haiku Herman met zus Tine, om te beraadslagen welke sprookjes ze zullen verzinnen om de Europese Richtlijn over het verbod voor het Kruis in scholen en openbare lokalen in Vlaanderen door de strot van hun kiezers te duwen..
Op tafel ligt een geheim protocol, waarbij door de Raad van Europa aangeraden wordt één stap in de ‘onderwerping’ over te slaan, om in plaats van het Kruis, overal de Halve Maan in de plaats te zetten. Danneels en Haiku Herman willen die tussenstap van blanco muren, maar de travaillisten onder hen (Leterme,Vervotje), onder druk van het ACW pleiten, uit lijfsbehoud waarschijnlijk, voor een kordate aanpak.

De consensus die er zit aan te komen wordt zwaar beïnvloed door de metaallobby, die brood ziet in het omsmeden, die gegarandeerd de tewerkstelling zou aanzwengelen. Eerst hadden zij gehoopt op het omsmeden van ploegen tot zwaarden, maar door de vrije val van de V-partijen, werd dit voornemen veiligheidshalve afgeblazen….

Verder zal er gediscussieerd worden over de invoering van één gezamenlijke tijdgordel over gans Eurabia, zulks in navolging van Rusland, die op al die verschillen uitgekeken is en ter zake reeds het voortouw genomen heeft. Hier komt het er op aan, zo dicht mogelijk het tijdverschil met Amerika zoveel mogelijk te beperken. Zulks zou de uiteindelijke wereld-globalisatie ten zeerste bevorderen. Over de ganse planeet eenzelfde tijd en een zelfde dag. Zelfs God had het niet gekund!

Er zal een speciale commissie in het leven geroepen worden, om, in het licht van deze overweging, te onderzoeken hoe de draaiende beweging van de Planeet kan stilgezet worden. Uiteindelijk zal aldus, na een beetje menselijke inspanning, de Koraan gelijk hebben, en dat het de Zon zal zijn die rond de aarde draait, en niet andersomn zoals tot hiertoe verkeerdelijk werd aangenomen…..


Il Giornale

L'appello: giù le mani dal Crocifisso

(Handen af van het Kruis)


Migliaia di adesioni: ecco i nomi
La Corte dei Diritti dell'Uomo: "Via dalle aule". Berlusconi: è inaccettabile

(Hier de lijst van de duizenden ondertekenaars)
Het Hof voor de Rechten van de Mens ‘Kruisen weg uit de zalen’ Volgens Berlusconi onaanvaardbaar,


Parte la raccolta di firme a difesa del simbolo. Per aderire CLICCA QUI.
Klik hier voor de petitie ter verdediging van het symbool

Geen opmerkingen: